Vispotje
- Gegevens
- Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2019 17:16
Menugang: Hoofdgerecht
Aantal personen: 6
Soort: Stoofpotje met vis
Moeilijkheid:
Lees meer...
Menugang: Hoofdgerecht
Aantal personen: 6
Soort: Stoofpotje met vis
Moeilijkheid:
Menugang: Nagerecht
Soort: Zoet Mascarpone Room
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
Aantal personen: 4
Menugang: Hoofdgerecht
Aantal personen: 6
Soort: Warm vleesgerecht
Moeilijkheid:
De Carpaccio van Zeebaars met gemarineerde Asperges maak je op de volgende wijze:
Menugang: Soep
Aantal personen: 6
Soort: Gebonden soep
Moeilijkheid:
Menugang: Nagerecht
Soort: Mousse
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
Aantal personen: 7
Menugang: Voorgerecht
Aantal personen: 6
Soort: Salade
Moeilijkheid:
Het Wild zwijn met een saus van rode port maak je op de volgende wijze: