Ossenhaaspuntjes met stroganoffsaus en pastinaakpuree
- Gegevens
- Gepubliceerd: zaterdag 01 juni 2019 17:16
Menugang: Hoofdgerecht
Aantal personen: 6
Soort: Warm vleesgerecht
Moeilijkheid:
Lees meer...
Menugang: Hoofdgerecht
Aantal personen: 6
Soort: Warm vleesgerecht
Moeilijkheid:
Kort gebakken kalfsonglet met aardappelsalade, knolselder en spitskool.
1 knolselderij
2 dl room
2 dl melk
5 dl kippenbouillon
Het Wild zwijn met een saus van rode port maak je op de volgende wijze:
Deze maand krijgen we een lekker winters recept van een andijvie stamppotje met kalfsoester en sjalottensaus.
Ingrediënten
* 750 gr.kwartelfilets (zijn kleine filets, diepvries mag ook, niet altijd vers voorradig)
* 6 plakken schwarzwalderham
Het is weer de 1e vrijdag van de maand, dus weer een nieuw recept van onze kok John van der Wijst.
Gepekelde tamme eendenborst.