Evenementen

Sinterklaas in de bedstee: inschrijven!

Sint in museumboerderijBen je op zoek naar een kleinschalig Sinterklaasfeest met aandacht voor ELK kind, dan ben je bij de Meierijsche Museumboerderij, op zondag 2 december, aan het juiste adres. Schrijf je in voor ons leuke, gezellig Brabantse feestje…..

Fiets3daagse. Op 24–25–en 26juli

fietsdriedaagse trvFIETSLIEFHEBBERS OPGELET! TRV Bernheze nodigt u graag uit voor haar jaarlijkse Fiets3daagse. Op 24 – 25 – en 26 juli a.s. kan er gestart worden voor een drietal prachtige routes van ca 40 of 60 km. door onze mooie, groene en gastvrije gemeente Bernheze en omliggende gemeenten.

Volop genieten tijdens 33e Dorpszeskamp HDL

zeskamp 2018Niet met Pinksteren dit jaar maar op zaterdag 2 juni heeft de 33e editie van één van de grootste eendaagse evenementen van HDL weer plaatsgevonden, de Dorpszeskamp. Met prima sportweer maakten alle teams, vrijwilligers, sponsoren en toeschouwers er een gezellig en hoogstaand spektakel van, zodat iedereen terug kan kijken op een fantastische dag!

33e Dorpszeskamp HDL 2 juni

Dorpszeskamp33e Dorpszeskamp HDL; niet met Pinksteren wel spektakel!
Voor veel deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers zal het even wennen zijn dat ze op 1e Pinksterdag geen activiteit in de agenda hadden staan.

NL Doet Laverhof

180309 NLDoet Laverhof 19Op vrijdagochtend 9 maart stond locatie Cunera/De Bongerd van Laverhof weer in het teken van NLdoet; voor het 2e jaar zijn leerlingen van Gymnasium Bernrode als NLdoet-vrijwilliger aan de slag gegaan. Meer foto's. 

De Vrienden van De Koninklijke live…

CarnavalsmaandagCarnavalsmaandag organiseren Paul van Lokven en De Toren, in samenwerking met Koninklijke Fanfare Heeswijk, de 2e editie van dit bijzondere eendaags festival.
Vanaf 14.00 uur treden muzikale vrienden van Fanfare St. Willibrord op in De Toren.

De ondergrondse vergeet niet.... en De Schakel

FilmNamens de stichting Regio Filmproducties willen wij jullie alle danken voor de hulp bij het tot stand brengen van het succes van onze films.
Zeker nu we merken dat alle publiciteit  er toe gaat leiden dat ook het Cultureel Centrum Servaes "uitverkocht" zal zijn. Wellicht dat u erbij wilt zijn om of verslag te doen of om je er van te overtuigen waarvoor het allemaal is gedaan. 

Sinterklaasintocht

sint“Hij komt, hij komt.” Het is bijna zover. Sinterklaas komt weer naar Nederland. Natuurlijk brengt de Goedheiligman dit jaar weer een bezoek aan Heeswijk-Dinther, samen met zijn Pieten. Dit bezoek vindt plaats op zondag 19 november.

Sinterklaas en zijn Pieten vertrekken deze zondag om 14:00 uur vanaf het kerkplein in Dinther.

Kindervakantieweek 2017 (4)

20170824 FL KVW4 VOORKANTVandaag moeten de hutten worden afgebroken. De kinderen van de onderbouw en de Ieniemienies moesten veel werk gaan verzetten.

Het terrein aan de Heibloemsedijk zal helemaal moeten worden opgeruimd en daar moeten de mensen van de kindervakantieweek vandaag reeds mee beginnen. Dat komt omdat komend weekend in dezelfde bossen de 24 uurs Solexrace van start gaat.

Meer foto's

Kindervakantieweek 2017 (3)

20170823 FL KVW3 VOORKANTVandaag 23 augustus staat in het teken van het brandweerspel. De kinderen verheugen zich vooral op het grote schuimspel aan het einde van deze dag en daar is uiteraard de vrijwillige brandweer bij nodig. Het is traditie in de kindervakantieweek: op woensdagmiddag is er ieder jaar opnieuw het Brandweerspel.

Meer foto's

Subcategorieën