Jong Nederland

Jong Nederland HDL viert 60-jarig jubileum

662f8c21 a602 478f af89 3d42f2a90d18 thumb728Jong Nederland HDL had op 10 maart 2021 haar 60 jarig jubileum bereikt, nu de maatregelen het toelaten is het de bedoeling om dat ook nog feestelijk te gaan vieren! De afgelopen 60 jaar heeft Jong Nederland HDL vele leden en vrijwilligers gekend die met veel plezier deel uit hebben gemaakt van deze vereniging.

Online worstenbroodactie Jong Nederland HDL is een succes

worstenbroodjes1‘’Ding dong, de worstenbroodjes en amandelstaven.’’ Zo hebben de leden van Jong Nederland HDL het afgelopen weekend 3800 worstenbroodjes en 216 amandelstaven rondgebracht. Deze zijn stuk voor stuk ambachtelijk bereid door Bakkerij Doomernik. Jong Nederland HDL wil middels dit bericht iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van deze actie!

Worstenbrood en amandelstaaf

worstenbroodactie JNWellicht hebben jullie onze folder al op de deurmat zien liggen. Onze leden zijn deze week druk bezig geweest om deze te verspreiden. Voor iedereen die hem toevallig gemist heeft of hem liever online wil bekijken posten wij hem graag!                                                              Bestellen kan nog t/m 21 november via:  https://www.jongnederlandhdl.nl/worstenbroodactie-2020/

De Jong Nederland worstenbroodactie in een nieuw jasje

worstenbroodjes JNDe dagen worden korter en kouder, de feestdagen komen er weer aan. Traditiegetrouw komen leden van Jong Nederland HDL dan langs de deuren. In samenwerking met bakkerij Doomernik worden er ambachtelijke worstenbroodjes en amandelstaven verkocht. Zo zitten jullie er thuis warm bij en wordt onze vereniging een warm hart toegedragen.

Kerstboomverbranding 6 januari

KerstboomverbrandingAanstaande zaterdag (6 januari 2018) is het alweer tijd voor onze jaarlijkse kerstboomverbranding om 19.00 u.! Geniet samen met ons van het heerlijke grote kampvuur en grijp je kans bij de loterij!  Bomen inleveren: tussen 10.00 en 17.00 uur

Worstenbroodactie Jong Nederland HDL

imagesDe jaarlijkse worstenbroodactie van Jong Nederland HDL gaat aanstaande maandag van start! Tussen 30 oktober en 18 november komen de leden van Jong Nederland HDL langs de deuren om overheerlijke worstenbroodjes en amandelstaven te verkopen.

Tuinman Jong Nederland HDL

Jong NederlandJong Nederland Heeswijk-Dinther-Loosbroek (HDL) is hard op zoek naar een tuinman die het leuk vindt een steentje bij te dragen aan het onderhouden van het buitengedeelte van de blokhut,

Kerstboomverbranding H-D-L

KerstboomverbrandingAankomende zaterdag, 7 januari, is het weer tijd om alle inmiddels vergeelde kerstbomen op een stapel te gooien en te ontbranden. De brandweer zal weer aanwezig zijn om het geheel onder controle te houden.

Worstenbrood via Jong Ned.

04112015WorstenbroodjesDe herfsttijd van dit jaar is alweer aangebroken: het seizoen waarin worstenbroodjes extra lekker zijn. Hiermee is ook de jaarlijkse worstenbroodactie van Jong Nederland HDL gestart!

KEK-week

30092015Kek weekKom eens kijken bij Jong Nederland HDL
in de KEK-week van maandag 5 oktober t/m zondag 11 oktober 2015.
Wat is de KEK-week?
Als Jong Nederland verwelkomen wij iedere week veel