Jong Nederland

Kerstboomverbranding 6 januari

KerstboomverbrandingAanstaande zaterdag (6 januari 2018) is het alweer tijd voor onze jaarlijkse kerstboomverbranding om 19.00 u.! Geniet samen met ons van het heerlijke grote kampvuur en grijp je kans bij de loterij!  Bomen inleveren: tussen 10.00 en 17.00 uur

Worstenbroodactie Jong Nederland HDL

imagesDe jaarlijkse worstenbroodactie van Jong Nederland HDL gaat aanstaande maandag van start! Tussen 30 oktober en 18 november komen de leden van Jong Nederland HDL langs de deuren om overheerlijke worstenbroodjes en amandelstaven te verkopen.

Tuinman Jong Nederland HDL

Jong NederlandJong Nederland Heeswijk-Dinther-Loosbroek (HDL) is hard op zoek naar een tuinman die het leuk vindt een steentje bij te dragen aan het onderhouden van het buitengedeelte van de blokhut,

Kerstboomverbranding H-D-L

KerstboomverbrandingAankomende zaterdag, 7 januari, is het weer tijd om alle inmiddels vergeelde kerstbomen op een stapel te gooien en te ontbranden. De brandweer zal weer aanwezig zijn om het geheel onder controle te houden.

Worstenbrood via Jong Ned.

04112015WorstenbroodjesDe herfsttijd van dit jaar is alweer aangebroken: het seizoen waarin worstenbroodjes extra lekker zijn. Hiermee is ook de jaarlijkse worstenbroodactie van Jong Nederland HDL gestart!

KEK-week

30092015Kek weekKom eens kijken bij Jong Nederland HDL
in de KEK-week van maandag 5 oktober t/m zondag 11 oktober 2015.
Wat is de KEK-week?
Als Jong Nederland verwelkomen wij iedere week veel