Dorpsnieuws

Glas-in-loodramen Willibrorduskerk

glas in loodramen W.kerkEnkele jaren geleden is een boekje uitgegeven over de ramen van de Willibrorduskerk in Heeswijk.
Het omvat 84 bladzijden, waarvan de linker bladzijde met foto’s ( ± 42) in kleur en de rechter bladzijde met uitleg

Download nu de HaDeejer APP

Hadee app

Met de mobiele app van d'n HaDeejer:

  • Heb je de digitale HaDeejer binnen handbereik
  • Heb je de HD POI's op de kaart staan
  • Heb je alle belangrijke telefoonnummers op een rij

Alzheimer Café Uden-Meierijstad dicht

Alzheimer NederlandHet Alzheimer Café Uden-Meierijstad is helaas genoodzaakt de deuren gesloten te houden op de geplande data van 17 november en 15 december 2020. 

Gezien de huidige maatregelen vanuit het RIVM is het onverantwoord en onmogelijk deze bijeenkomsten te laten doorgaan.

Zet je licht aan

zet je licht aanIeder jaar voert de ANWB actie om vooral de jeugd erop attent te maken om het licht op hun fiets te laten branden. In de Kampioen van oktober is hier ook aandacht aan besteed. Zo kun je een tagpakket bestellen, die Nederland helpt een stukje veiliger te maken en dus ook Heeswijk-Dinther.
Kijk maar eens of je zo’n Tag hier op een fietspad ziet staan.     https://www.anwb.nl/fiets/veiligheid/fietsverlichtingsactie 

Rabobank sluit definitief in H-D

rabobank logoIn navolging op de wijzigingen die in het voorjaar doorgevoerd zijn, past Rabobank Oss Bernheze haar dienstverlening verder aan op de behoefte van haar klanten. Behoeften die meer en meer verschuiven naar het gebruik van mobiel en internet voor het regelen van bankzaken.

Dag van de Minibieb

200914 em minibieb 1Op zaterdag 19 september is er bij veel Minibiebs in het land iets leuks te doen. De Minibieb bij r.t.-praktijk de Schatkist op Meerstraat 9 in ons dorp zorgt er b.v. voor dat de kinderzwerfboekenkast die dag weer volop gevuld is met boeken om te ruilen, te lenen of om te laten zwerven.

De Goede Doelenweek gaat door!

goede doelen weekDe jaarlijkse Goede Doelenweek stond gepland in het voorjaar.  Deze collecte voor 15 landelijke fondsen kon toen niet doorgaan. De opzet is aangepast.

Zo worden op zondag 13 en maandag  14 september de enveloppen bij u thuis in de bus gedaan. U kunt geen contant geld in de envelop stoppen.

Toermee fanfare afgelast

toermee fanfare afgelastVoor het eerst in de geschiedenis van ‘De Koninklijke’ geen Toer mee!
Het zou dan de 44e keer zijn dat de Koninklijke fanfare St.Willibrord een Toermee organiseert.

Subcategorieën