Dorpsnieuws

Heeswijk verliest weer nipt

Vianen Vooruit Heeswijk 3Vianen Vooruit - Heeswijk:   1 - 0

Heeswijk verliest weer met het minimale verschil
Vandaag stond in Vianen, op een erg zacht en slecht veld, een gehavend vv Heeswijk tegenover de nummer 3 van de competitie.

 

Workshop glasfusing

Voorbeeld van glasfusingBij Galerie De Meesters is men inmiddels gestart met een nieuwe workshop glasfusing. Onder leiding van Rein van der Eerden gaat u een glaskunstwerk maken: een schaal van 30 x 30 cm of een staand object. Kortom een transparant kleurrijk kunstwerk. De keuze is aan u.

Huldiging leden IVN afd. Bernheze

Huldiging leden IVNDe algemene ledenvergadering van het IVN afdeling Bernheze wordt deze keer ter afwisseling gehouden in de Wis in Loosbroek. Na de officiële afhandeling vertelt ieder van de coördinatoren over zijn of haar werkgroep.

Sinterklaasintocht Heeswijk-Dinther

sinterlklaas“Hij komt, hij komt.” Het is bijna zover. Sinterklaas komt weer naar Nederland. Natuurlijk brengt de Goedheiligman dit jaar weer een bezoek aan Heeswijk-Dinther, samen met zijn Pieten. Dit bezoek vindt plaats op zondag 17 november.

Boeken- en Platenbeurs op 24 november

WillibrordcentrumOp zondag 24 november 2019 ben je weer van harte welkom om rond te komen kijken in het Willibrordcentrum. Een zeer divers aanbod aan boeken en platen (lp’s en cd’s) ligt dan te wachten op een nieuwe eigenaar.

De beurs is op 24 november van 10.00 tot 15.00 uur.

Heeswijk strijdend naar zege: 3 - 1

20191103 Heeswijk Volkel Op een druilerig Sportpark de Balledonk speelden de blauw-witten vandaag tegen het gepromoveerde Volkel. Het team van trainer Michiel Jans is nog ietwat zoekende in de 2e klasse, waar Heeswijk langzaam in vorm begint te raken.      Om klokslag 14.30 floot scheidsrechter Maik Opsteen voor het eerst.  

De Kersouwe wint Epidaurus-prijs

Uitr.Epidaurus prijsNatuurtheater De Kersouwe wint Epidaurus-prijs

Natuurtheater de Kersouwe uit Heeswijk-Dinther is afgelopen weekend verkozen tot meest innovatieve openluchttheater van Nederland en won daarmee de Epidaurus-prijs.

Juiste plek Ter Weer

Logo De WojstapHet huis Ter Weer stond aan de Steen-en Stokstraat ongeveer op de huidige parkeerplaats

In 1982 kwam Jan van der Leest tot de conclusie dat het huis Ter Weer gebouwd was op datgene wat was overgebleven van de middeleeuwse hoeve Ten Wijer.

 

Subcategorieën