Wielrennen

Afgelasting veldrit

aqua veldritCorona maatregelen zorgen voor afgelasting 2e Van Den Akker Aqua Service Veldrit. Al maanden stond 1 november met rood omcirkeld in onze agenda. Begin september kwam er een update vanuit de overheid en zijn we na veelvuldig overleg met de Gemeente Bernheze tot de conclusie gekomen dat we de veldrit van 2020 met de nodige                                voorzorgsmaatregelen door konden laten gaan!

Wielercriterium Heeswijk

Wielerwedstrijd BernhezeOp zondag 29 maart 2020 houden wij het jaarlijks wielercriterium in Heeswijk. Wij, ‘Stichting Wielerevenementen Bernheze’ en de ‘Wielersupportersclub Bernheze’, pakken dit sportieve evenement alweer voor de 54e keer op. Van den Akker Aqua Service is als trouwe hoofdsponsor nauw bij dit evenement betrokken en ondersteunt de organisatie bij haar werkzaamheden.

Van Den Akker Aqua Service veldrit

Wielercriterium HDDe eerste Van Den Akker Aqua Service veldrit in Heeswijk-Dinther  op 27 oktober.Nabij Café-Zaal Stanserhorn aan de Heibloemsedijk in Heeswijk-Dinther houdt Stichting Wielerevenementen Bernheze op 27 oktober voor de eerste keer een nationale veldrit.

De 1e Van den Akker Aqua Service veldrit in H-D

veldrijdenOp zondag 27 oktober wordt in het bosrijk gebied, tegenover Café – Restaurant – Zaal Stanserhorn, een wedstrijddag voor veldrijders georganiseerd. Na 25 edities mountainbiken (bekend onder de noemer ‘MTB cup Heeswijk’), heeft de organisatie besloten om vanaf dit jaar geen wedstrijddag voor mountainbikers meer te organiseren maar een nieuw dagprogramma voor veldrijders op te zetten.

app