Samen Sterk

Uitslag poll juni

Untitled 1 Het is duidelijk dat bijna niemand weet waar de Wegwijzer Bernheze te vinden is. Die kun je toch op deze site  vinden, en wel door met de cursor op "Samen Sterk" te gaan staan. Dan komt "WEGWIJZEER HADEE"  te voorschijn, en dan daarop klikken. Succes..

HaDee carrycab zeer succesvolle service, en folder KBO

samensterkSinds juni 2020 brengt de HaDee carrycab inwoners van Heeswijk-Dinther van deur tot deur binnen de bebouwde kom. Dat kan zijn van huis naar CC Servaes of naar een winkel. Het kan ook gaan om een rit van of naar een willekeurig ander adres.

Herstart ‘Dorpsgenoten in gesprek’ in Heeswijk-Dinther

samensterkIn samenwerking met Samen Sterk voor Welzijn en Zorg in Heeswijk-Dinther-Loosbroek worden binnenkort opnieuw bijeenkomsten georganiseerd voor partners/mantelzorgers van mensen met dementie. In een vertrouwelijke en veilige sfeer kunnen de deelnemers hun verhaal kwijt en kunnen zij ook van elkaar horen hoe anderen omgaan met de veranderingen die door dementie ontstaan.

Donatie voor Vereniging Samen Sterk HDL

CoopIn 2020 heeft de Vereniging Samen Sterk HDL in samenwerking met de gemeente en provincie, drie nieuwe duofietsen aangeschaft.Vandaag mochten Maria en Truus, vrijwilligers van de werkgroep dementie vriendelijk HDL, een statiegeld donatie in ontvangst nemen van de Coop!

app