Vispotje
- Gegevens
- Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2019 17:16
Menugang: Hoofdgerecht
Aantal personen: 6
Soort: Stoofpotje met vis
Moeilijkheid:
Menugang: Hoofdgerecht
Aantal personen: 6
Soort: Stoofpotje met vis
Moeilijkheid:
Bereiden
Gaar de aardappelen in de schil. Verwijder de schil en knijp de aardappelen door een pureeknijper. Meng de bloem, tomatenpuree, ei en lavas door de aardappelpuree en breng op smaak met zout en peper. Rol het deeg op een bebloemde werkbank duimdik uit.
Menugang: Hoofdgerecht
Aantal personen: 6
Soort: Warm vleesgerecht
Moeilijkheid:
Het Wild zwijn met een saus van rode port maak je op de volgende wijze:
Kort gebakken kalfsonglet met aardappelsalade, knolselder en spitskool.
1 knolselderij
2 dl room
2 dl melk
5 dl kippenbouillon
Ingrediënten
* 750 gr.kwartelfilets (zijn kleine filets, diepvries mag ook, niet altijd vers voorradig)
* 6 plakken schwarzwalderham
Deze maand krijgen we een lekker winters recept van een andijvie stamppotje met kalfsoester en sjalottensaus.