Sport

Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start

logo sjors sportief en creatiefAlle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Bernheze ontvangen deze week weer het Sjors Sportief/Creatief boekje. In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis te maken met een of meerdere activiteiten.

Sjors Sportief & Sjors Creatief gaan door

sjors sportiefOproep aan sportverenigingen en cultuuraanbieders om zich aan te melden.Sjors Sportief & Sjors Creatief lieten dit schooljaar maar liefst 1.122 basisschoolkinderen kennismaken met diverse sportieve en culturele activiteiten binnen onze gemeente.

Huldiging sportkampioenen 27 januari

gemeente bernheze tonZondag 27 januari huldigen we de Bernhezer sportkampioenen 2018 uit Bernheze. Deze middag maken we ook de sportman, sportvrouw, sportploeg en sportvrijwilliger 2018 bekend. Uitgaanscentrum Lunenburg in Loosbroek vanaf 14.30 uur.

De Unieke Sportdag 2019

de unieke sportdag 2019 732e38c9b18b0600053162599e7d6482Op vrijdag 1 februari wordt de Unieke sportdag 2019 georganiseerd. Het evenement vindt plaats in de Talentencampus in Oss. De sportdag staat in het teken van ‘ontdek je beweegmogelijkheden’.
De Unieke sportdag 2019 wordt georganiseerd door regioloket Uniek Sporten Noordoost-Brabant.

Kenny van Weeghel naar Europese kampioenschappen

KennyVan 20 t/m 26 augustus worden in Berlijn de Para-atletische Europese Kampioenschappen gehouden. Kenny is een van de 19 Nederlandse deelnemers. Hij komt uit op 5 afstanden. 100, 200, 400, 800 en 1500 meter wheeler. Twee jaar geleden in Rio tijdens de Olympische Spelen behaalde onze dorpsgenoot een gouden medaille op de 400 meter en brons op de100 meter.

Thema bijeenkomst “ Ik de Coach “, met leiders en trainers

AvesteynWoensdag 31 januari vond een thema bijeenkomst plaats met medewerking van Marcel van Herpen en Bjorn van der Doelen. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door de voetbalverenigingen Avesteyn en Heeswijk in de kantine van eerstgenoemde.
Dit was voor leiders en trainers van Avesteyn en Heeswijk.

Huldiging sportkampioenen op 28 januari

Sport en ALSOp 28 januari 2018 huldigen wij de Bernhezer sportkampioenen 2017 bij Lunenburg Events & More in Loosbroek. De middag start om 14.30 uur. De zaal is open om 14.00 uur.
Het programma start met een optreden van een dansgroep van Balletschool Hanneke van der Stappen.

zilver voor Sjef van den Berg in wereldbekerfinale

sjef 001 hadeejer wereldbekerEen tweede plek voor de Olympische handboogschutter bij de wereld bekerfinale recurve in Odense in Denemarken. De finale verloor Sjef, die tegenwoordig in St Anthonis woont, nipt met 6 - 5. De Amerikaan Bruce Ellison ging met het goud aan de haal.

Buurt bereidt gouden medaillewinnaar verrassingsontvangst

h stokstraat_003_opsStraks rond 19.00u wordt gouden Paralympiër Kenny van Weeghel feestelijk onthaald in de H. Stokstraat. Kenny behaalde een gouden (400m) en een bronzen medaille (100) op de spelen in Rio. Vanaf sporthal De Zaert tot aan de kruising met de Kerkstaat zijn alle huizen versierd met vlaggen en ballonnen.

Brons voor Kenny op 100 meter

opst laatste_foto_kennyDerde op de 100 meter, een bronzen medaille dus voor de rolstoelatleet uit de H.Stokstraat. Net als vier jaar geleden in London. Hij ging met minimale verwachtingen naar Brazilië. Te mogen deelnemen aan de Paralympics. Voor de 5e keer. Dat alleen al was een uitverkiezing.

Hedilo biedt sport op maat

Hedilo 1Misschien bevindt zich binnen jouw sportclub wel een verenigingslid dat op dit moment deelneemt aan de Paralympische Spelen in Rio. Daar mag je als club trots op zijn, want vaak komen die prestaties niet zomaar uit de lucht vallen. Er is een goede basis nodig om op topniveau te presteren.

Subcategorieën

Volleybal

Afbeelding van het logo van Smash'70Heeswijk-Dinther heeft in Smash'70 een volleybalvereniging met een rijke historie. Anno 2015 speelt de vereniging enkel nog recreatief. Op www.smash70.nl vind u meer informatie over de vereniging en de resultaten in de huidige competitie.

 


Berichten