Basketbal

Basketballers Tenderfeet pakken overwinning in extremis

tenderfeetDe coach van de gastheren uit Nuenen stond na het laatste fluitsignaal met zijn handen wanhopig in de lucht; hoe kan het waar zijn dat de heren uit Heeswijk-Dinter (e.o.) deze overwinning in de laatste minuten uit het vuur slepen? Zijn team zal zich de uren na de verloren wedstrijd tegen Tenderfeet heren 1 nog vaak afgevraagd hebben waar het deze wedstrijd voor hen verkeerd is gelopen.

Kampioenen BC Tenderfeet gehuldigd

TENDERFEETZaterdag 23 april zijn de Heren 1 van Basketbalvereniging Tenderfeet uit Heeswijk-Dinther kampioen geworden. In een bloedstollende wedstrijd werd er gewonnen van EBBC Den Bosch met 71-60. Dit betekent dat de heren volgend jaar in de tweede klasse gaan spelen, het hoogste niveau waar de heren van de basketballvereniging ooit in heeft gespeeld. Meer foto's

Basketballers Tenderfeet Kampioen

tenderfeet1Zaterdag 23 april zijn de Heren 1 van Basketbalvereniging Tenderfeet uit Heeswijk-Dinther kampioen geworden. In een bloedstollende wedstrijd werd er gewonnen van EBBC Den Bosch met 71-60. Dit betekent dat de heren volgend jaar in de tweede klasse gaan spelen, het hoogste niveau waar de heren tak van de basketballvereniging ooit in heeft gespeeld.

Tenderfeet wint gemakkelijk

tenderfeetZondag 6 december stond voor de heren 1 van BC Tenderfeet de wedstrijd tegen Attacus heren 3 uit Veghel op het programma. Voor Tenderfeet bleek het een ideale wedstrijd te zijn na de kater van het verlies tegen de huidige koploper ELBC uit Etten Leur.