Basketbal

Start jeugdteam basketbal HD

Logo TenderfeetWe gaan samen een jeugdteam basketbal beginnen.
We starten op vrijdag 12 januari om 18.00u in de zaal van Bernrode.Voor aanvang van de eerste training is er ook vanaf 17:30 uur de gelegenheid om even kennis te maken met de trainers en eventuele vragen te stellen.

Dames 1 van BC Tenderfeet winnen van BV Rooi

tenderfeetOp zondagmorgen bij de wedstrijd tegen BV Rooi begonnen de Dames 1 van BC Tenderfeet aan een moeizame eerste kwart met een stand van 4-9. Na de bemoedigende woorden van de coach kwam Tenderfeet in het tweede kwart gelukkig snel terug op voorsprong.

Tenderfeet pakt 2e plaats in competitie

tenderfeetHet was een stille hoop van de basketballers van BC Tenderfeet voorafgaand aan de 11de speelronde van de competitie; stijgen van de 4de naar de 2de plaats.
Door een 70 – 55 overwinning op de bezoekers uit Someren en verlies van naaste concurrent Meerssen, staan de heren nu op een mooie tweede plaats.

Basketballers Tenderfeet pakken overwinning in extremis

tenderfeetDe coach van de gastheren uit Nuenen stond na het laatste fluitsignaal met zijn handen wanhopig in de lucht; hoe kan het waar zijn dat de heren uit Heeswijk-Dinter (e.o.) deze overwinning in de laatste minuten uit het vuur slepen? Zijn team zal zich de uren na de verloren wedstrijd tegen Tenderfeet heren 1 nog vaak afgevraagd hebben waar het deze wedstrijd voor hen verkeerd is gelopen.

Kampioenen BC Tenderfeet gehuldigd

TENDERFEETZaterdag 23 april zijn de Heren 1 van Basketbalvereniging Tenderfeet uit Heeswijk-Dinther kampioen geworden. In een bloedstollende wedstrijd werd er gewonnen van EBBC Den Bosch met 71-60. Dit betekent dat de heren volgend jaar in de tweede klasse gaan spelen, het hoogste niveau waar de heren van de basketballvereniging ooit in heeft gespeeld. Meer foto's

Basketballers Tenderfeet Kampioen

tenderfeet1Zaterdag 23 april zijn de Heren 1 van Basketbalvereniging Tenderfeet uit Heeswijk-Dinther kampioen geworden. In een bloedstollende wedstrijd werd er gewonnen van EBBC Den Bosch met 71-60. Dit betekent dat de heren volgend jaar in de tweede klasse gaan spelen, het hoogste niveau waar de heren tak van de basketballvereniging ooit in heeft gespeeld.

Tenderfeet wint gemakkelijk

tenderfeetZondag 6 december stond voor de heren 1 van BC Tenderfeet de wedstrijd tegen Attacus heren 3 uit Veghel op het programma. Voor Tenderfeet bleek het een ideale wedstrijd te zijn na de kater van het verlies tegen de huidige koploper ELBC uit Etten Leur.