Korfbal

Altior blijft in gevarenzone

 
Nova SmitsAltior 1 - Stormvogels 1: 7-13
Op zondag 10 februari mocht Altior thuis spelen tegen Stormvogels uit Luijksgestel. Ondanks dat het team erop gebrand was om vandaag een overwinning te behalen
 
zag de pupil van de week Nova Smits dat Altior halverwege achter stond met 3-6. 

Altior ten onder in belangrijk duel

Altior C1 Melderslo 1 - Altior 1 : 10-8
Op zondag 3 februari speelde Altior in Horst een uitwedstrijd tegen Melderslo. Thuis werd van dit team ruim verloren, maar de speelsters wisten dat er vandaag meer in kon en moest zitten.
 
Altior C1

Altior wil uit degradatiezone

AltiorOranje Wit 1 - Altior 1 Uitslag: 19-11

Op zondag 27 januari speelde Altior een uitwedstrijd tegen Oranje-Wit in Venray. Met duidelijke afspraken, leek de ploeg helemaal klaar voor de start. Het was echter de doelpuntenmachine van de thuisploeg die het eerst op gang kwam.

Altior vergeet punten te pakken

Carice GrandeAltior 1 - Rooi 1 Uitslag: 9-17
Op zondag 20 januari speelden de vrouwen van Altior thuis tegen Rooi. Met een steeds beter spel, zou dit weleens de wedstrijd kunnen zijn waarin punten kunnen worden gepakt. De pupil van de week Carice Grande ziet Altior voortvarend van start gaan en al snel de leiding nemen in de wedstrijd.

Altior 1 houdt punten niet in huis

pupil 9 decOp zondag 9 december speelt Altior thuis tegen De Peelkorf. Na twee nederlagen in deze zaalcompetitie, wordt het hoog tijd om de punten in eigen huis te houden. Van de ploeg uit Ysselsteijn werd op het veld al gewonnen.
 
Karlijn van den Hurk

Altior onderuit in Luyksgestel

AltiorStormvogels 1 - Altior 1 Uitslag: 20-13

Op zondag 2 december stond de tweede zaalcompetitiewedstrijd op het programma en wel tegen Stormvogels. Altior was zeker van plan om het beter te doen dan in de eerste wedstrijd maar het pakte anders uit en bleven de punten in Luyksgestel.

Altior begint met nederlaag zaalcompetitie

Bente van KesselAltior 1 - Melderslo 1 Uitslag: 5-12
Op zondag 25 november was voor Altior dan eindelijk de eerste zaalconfrontatie daar. Er werd een thuiswedstrijd gespeeld tegen Melderslo. Pupil van de week Bente van Kessel zag dat het aanvallend niet lukte in de eerste helft. Het resultaat was een 4-8 achterstand in de rust.

Altior begint aan de zaalcompetitie

Altior 3 in het nieuw AangepastKomend weekend op zaterdag 24 november begint de jeugd aan de zaalcompetitie en gaan de senioren op zondag van start. Het midweek team van Altior gaat al op 21 november beginnen en wel om 21.00 uur met een thuiswedstrijd in De Zaert.
 

Laatste wedstrijden Altior buiten

AltiorBMC 2 – Altior 3 Uitslag: 9-15
Corridor MW2 – Altior MW1
In een ietwat onhandige start begonnen we met goede moed aan de laatste wedstrijd van het buitenseizoen. Er was geen plaats om in te lopen op het kunstgras, het lange gras was echt veel te hoog/nat en de inspeeltijd werd gereduceerd tot 1 minuut!

Altior onderuit in Reusel

Rosolo AltiorRosolo 1 – Altior 1
De laatste wedstrijd buiten, voordat Altior in de zaal verder mag korfballen. Met tot nu toe 4 wedstrijdpunten, heeft de ploeg een kleine afstand van de degradatieplaats weten te nemen. Het uitduel tegen Rosolo vandaag, moest uitmaken of het team ook al voorzichtig naar de top 3 mag gaan kijken.

Altior pakt belangrijke punten

Evi van ErpAltior 1 – De Peelkorf : 11-9

Op zondag 14 oktober speelde Altior thuis tegen De Peelkorf. De gasten zijn een directe concurrent in de onderste regionen, wat een overwinning van extra belang maakte.