Korfbal

Altior goed op dreef

Altior logo 2020 De oefenwedstrijden zitten erop voor de selectie van Altior. a.s. Zondag spelen eindelijk Altior 1 en 2 hun wedstrijd en dit gebeurt in Hooge Mierde want ze gaan op bezoek bij DDW/SDO’99. Altior 1 speelt in de hoogste klasse van het dameskorfbal de Topklasse en Altior 2 begint in de Reserve Topklasse. Wij wensen de teams veel succes in het nieuwe seizoen.

Altior weer begonnen aan competitie

AltiorTerwijl de selectie van Altior nog even moet wachten om aan de competitie te beginnen is de jeugd en enkele seniorenteams afgelopen weekend begonnen aan de competitie. Na een abrupt einde van het seizoen 2019-2020 hadden de dames er weer zin in om na maanden geen wedstrijden te hebben gespeeld eindelijk weer te mogen beginnen.

Altior bereidt zich voor op nieuw seizoen

AltiorTerwijl de selectie van Altior al weer enkele weken in training is gaan ook de overige teams de komende week weer de trainingen hervatten voor een nieuw seizoen. Om goed voor te bereiden staan er weer oefenwedstrijden op het programma. a.s. Zondag 23 augustus gaan de selectie en senioren 3 een gezamelijk toernooi spelen bij PSV Korfbal.

Extra nieuws Altior

Bestuur AltiorOp dinsdag 7 juli was Korfbalvereniging Altior te gast bij VV Heeswijk voor de jaarvergadering. Door de Coronamaatregelen en de opkomst was er niet genoeg ruimte in het  eigen clubgebouw. Naast de vaste agendapunten stonden ook een aantal andere punten op de agenda en hierover werd door de aanwezige leden op constructieve wijze  gediscussieerd.

Altior maakt trainerstrio compleet

Petra GeelhoedtKorfbalvereniging Altior heeft afgelopen week de nieuwe trainer/coach voor het eerste team bekend gemaakt. Petra Steenhuis-Geelhoedt zal samen met huidige trainers Kacper Nowack (senioren 2) en Pieter van den Brink (A1) het trainerstrio van de selectie vormen.

Statiegeldactie voor Altior bij COOP

Coop statiegeldactieIn de bizarre tijd waarin we nu zitten, waarin de competitie voorbij is, er geen trainingen meer zijn voor onze leden, er geen quizavond is en geen feest omtrent het 70-jarig bestaan van Altior en met het gemis van onze sport, is er de komende 3 maanden toch iets gaande voor Altior en wel bij de COOP in Heeswijk-Dinther waar de statiegeldactie is begonnen.

Speciale carnavalstraining bij Altior

Altior carnavalstrainingAfgelopen donderavond was er voor de E-jeugd van Altior een speciale carnavalstraining in Sporthal de Zaert. Omdat de Snevelbokken niet de gehele zaal gebruiken was er toch een gedeelte waar je een leuke training kunt houden. En dat werd het ook ... en de training was ook geheel in stijl van het carnaval.

Altior trefzeker bij Klick’15

Altior Na het plotselinge vertrek van trainer/coach Jacques Kop Jansen, staat de competitie niet stil voor de speelsters van Altior.

Altior 1
Zondag 9 februari stond de wedstrijd tegen Klick’15 in Mill op het programma.

Altior 1 verliest voor 3e keer op rij 

Britt RommeAfgelopen zondag 2 februari zag de pupil van de week Britt Romme dat het Altior niet lukte om de overwinning te pakken. Er werd slordig om gegaan met de kansen die ze kregen. Tegenstander Oxalis uit het Limburgse Horst wist daar wel raad mee.

Altior MW1 blijft op koers

Altior 1Spoordonkse Girls MW1 - Altior MW  Uitslag: 4-5    Tegen de ploeg die nagenoeg hetzelfde aantal winstpunten had, maar meer doelpunten tegen, zouden we naar verwachting een spannende partij tegemoet gaan. In de eerste helft kwamen we niet goed uit de verf en keken we tegen een achterstand aan van 4-2 tijdens de rust.