Korfbal

Altior moet de punten delen

Spes Altior 13 10 2019Spes 1 - Altior 1 : 12-12

Afgelopen zondag 13 oktober stond voor het vaandelteam van Altior de uitwedstrijd tegen Spes uit Milsbeek op het programma. Deze ploeg deelt de laatste plaats op de ranglijst met De Korfrakkers.

Altior onderuit in de regen

pupil v.d. week Bibi van Zoggel 6 10 19 CustomAltior 1 - Rooi 1 :  3 - 9

 Op zondag 6 oktober mocht Altior in de stromende regen thuis spelen tegen KV Rooi. De pupil van de week Bibi van Zoggel zag dat het Altior niet lukte om een vuist te maken

pupil v.d. week: Bibi v. Zoggel

ODC 1 - Altior 1 : 9-9

AltiorAltior afgelopen week ....winst en verlies !!

ODC 1 - Altior 1 Uitslag: 9-9 (inhaalwedstrijd)

Op donderdag 26 september mocht Altior in Ommel de gemiste wedstrijd tegen ODC inhalen.

Altior 1-De Korfrakkers 1 : 10-8

Renee van der Pas 22 09 2019Altior wint hun eerste wedstrijd                Op zondag 22 september mocht het vaandelteam van Altior haar eerste wedstrijd van het seizoen spelen. In de Topklasse-A kwam grootmacht De Korfrakkers op bezoek in Heeswijk-Dinther.

Renee v.d. Pas

Altior op toernooi bij SCMH

Altior Welpen 1 Afgelopen zaterdag 31 augustus ging de jeugd van Altior op toernooi bij SCMH in Mariaheide. We gingen met 10 teams naar het jeugdtoernooi waar jaarlijks toch zo’n 70 teams deelnemen.

Altior vanaf dit seizoen rookvrij !

Altior rookvrijKorfbalvereniging Altior is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. Wij (het bestuur van Altior) hebben daarom besloten vanaf de start van het nieuwe seizoen (01 augustus 2019) de stap naar een rookvrij sportterrein te zetten.

Altior vanaf dit seizoen rookvrij !

AltiorKorfbalvereniging Altior is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. Wij (het bestuur van Altior) hebben daarom besloten vanaf de start van het nieuwe seizoen (1 augustus 2019) de stap naar een rookvrij sportterrein te zetten.

Kind-oudertoernooi bij Altior

Kind oudertoernooi 22 6 2019 Afgelopen zaterdag 22 juni was de afsluiting van een mooi korfbaljaar bij Altior. Met verschillende kampioenen en
helaas ook de degratie van Altior 1 in de zaalcompetitie. Maar niet getreurd ... volgend seizoen is alles weer anders !!