Korfbal

Mooie wedstrijd op Altiorkamp

Altior C1 Swift C1 in VorstenboschAltior C1 - Swift C1 Uitslag: 3-4
Deze wedstrijd werd afgelopen zaterdag 20 april gespeeld in Vorstenbosch bij De Leijgraaf waar Altior het paasweekend op kamp was. Omdat alle speelsters daar waren werd aan Swift gevraagd of ze dat geen probleem vonden om de wedstrijd op het gras te spelen.

Altior weer begonnen aan veldcompetitie

AltiorNa een zaalcompetitie waar weer enkele teams kampioen werden, Altior C1 de Nederlandse Titel pakte maar waar ook helaas Altior 1 degradeerde werd er afgelopen weekend weer begonnen met de 2de helft van de veldcompetitie. Nog niet iedereen kwam in actie maar ook hier hopen we dat er wederom teams zijn die met een kampioenschap aan de haal gaan.

Veel plezier bij Vriendinnentraining Altior

VriendinnentraiingOp zaterdag 6 april organiseerde Korfbalvereniging Altior een vriendinnentraining. De welpen,E en D’s mochten hun vriendinnetje,vriendje, neefje,nichtje of de buurtjes meebrengen. Het was een zeer geslaagde opzet en de kinderen hadden er veel zin en plezier in. Er waren diversen leuke spelletjes en oefeningen bedacht die door iedereen fanatiek werden uitgevoerd.

Altior C1 pakt de titel op NK

Altior 1 kampioenAfgelopen zaterdag 30 maart werden de meiden van Altior C1 in Venray Nederlands Kampioen dameskorfbal bij de C-jeugd.
In een spannende kruisfinale tegen Rosolo wisten ze op het laatste moment een gat te slaan van 2 doelpunten en uiteindelijk te winnen met 5-3.

Altior C1 weer naar het NK

Altior C1 Kampioen HfdklasseOok dit jaar staan de meiden van Altior C1 wederom op het NK B & C jeugd Dameskorfbal in de zaalfinale.
Na wat wisselingen aan het begin van het seizoen is het toch weer gelukt om een team samen te stellen wat
mee ging doen om de prijzen.
 

Rooi te sterk voor Altior

 
AltiorRooi 1 - Altior 1: 20-11
Altior speelde op zondag 24 maart een uitwedstrijd tegen Rooi. De scherpte en effectiviteit ontbrak in het spel en het lukte niet om een vuist te maken. De ruststand was 11-5 in het voordeel van Rooi.
 

Vriendinnentraining bij Altior

vriendinnentraining apr.2019
Op zaterdag 6 april organiseert Korfbalvereniging Altior een vriendinnentraining vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur.
Deze training is bedoeld voor de welpen t/m de D’s. Alle kinderen die spelen bij Altior mogen vriendjes/vriendinnetjes/
buurkinderen/neefjes/nichtjes/enz uitnodigen om met hen mee te trainen bij Altior aan de Droevendaal 1.

Altior verliest en degradeert

Puck DobbelsteenAltior 1 - Heumen 1 : 11-18
Op zondag 17 maart speelde de dames van Altior tegen de nummer 3 van de ranglijst, Heumen. Van tevoren werd verwacht dat de ploegen aan elkaar gewaagd zouden zijn en elkaar weinig in scoren zouden ontlopen.
 

Altior pakt weer de punten

Iva van de Wiel klAltior 1 - Bladella 1 : 11-5
Nadat Altior 3 het kampioensfeest mocht gaan vieren en ook het 4e en 2e team hun wedstrijden hadden gewonnen, mocht Altior 1 aantreden tegen Bladella. De positie van Altior op de ranglijst in de hoofdklasse kan alles behalve rooskleurig genoemd worden.
 

Altior neemt punten mee uit Venra

AltiorDe Peelkorf 1 - Altior 1: 12-16
Op zondag 17 februari stond voor Altior een uitwedstrijd tegen De Peelkorf op het programma. In de eerste helft heeft Altior duidelijk het betere van het spel, door middel van snelle combinaties wordt de voorsprong dan ook snel gepakt.
 

Altior blijft in gevarenzone

 
Nova SmitsAltior 1 - Stormvogels 1: 7-13
Op zondag 10 februari mocht Altior thuis spelen tegen Stormvogels uit Luijksgestel. Ondanks dat het team erop gebrand was om vandaag een overwinning te behalen
 
zag de pupil van de week Nova Smits dat Altior halverwege achter stond met 3-6. 

Altior ten onder in belangrijk duel

Altior C1 Melderslo 1 - Altior 1 : 10-8
Op zondag 3 februari speelde Altior in Horst een uitwedstrijd tegen Melderslo. Thuis werd van dit team ruim verloren, maar de speelsters wisten dat er vandaag meer in kon en moest zitten.
 
Altior C1