Korfbal

Altior C1 in het zonnetje gezet

Huldiging Altior C1 AangepastNa het behalen van het Nederlands Kampioenschap op zondag 17 juni in Roermond werd Altior C1 afgelopen zaterdag nog eens extra in het zonnetje gezet. Want om Nederlands Kampioen te worden moet je er heel wat voor doen.

Huldiging Nationale kampioenen

Altior C1felicitDe C1  van Altior is Nederlands Kampioen geworden afgelopen zondag, een super prestatie! Om dat te vieren willen wij jullie uitnodigen voor de feestelijke huldiging a.s. zaterdag om 10.30 uur in het clubgebouw.
Kom allemaal onze meiden feliciteren!!
Met vriendelijke groet,
Het Bestuur

Altior C1 Nederlands Kampioen

Altior C1 1Rosolo C1 – Altior C1
Op zondag 17 juni stond Altior C1 in de veldfinale 2018 tegen Rosolo C1 die werd gespeeld in het ver afgelegen Roermond. Na een goed en zeer overtuigend seizoen zowel in de zaal als op het veld moest het dan maar gebeuren dat die Nederlandse titel mee ging naar Heeswijk-Dinther.

Altior B1 niet naar veldfinale

De Korfrakkers B1 Altior B1 AangepastDe Korfrakkers B1 – Altior B1
Afgelopen zaterdag was er de kruisfinale in Erp tussen De Korfrakkers B1 en Altior B1. De winnaar van deze wedstrijd plaatste zich voor de veldfinale die plaats vind op zondag 17 juni in Roermond. De Korfrakkers kwamen sterk uit de startblokken en Altior had er in de 1e helft niet echt een antwoord op.

Altior 1 promoveert naar de Topklasse

Altior D 1Altior 1 – ODC 1 Uitslag: 13-13
Op zondag 3 juni kwam de kampioen van de hoofdklasse op bezoek. Dus er was werk aan de winkel. Altior bezette vooraf de vierde plaats met op de hielen Oranje Wit. En alleen voor de bovenste vier was er promotie.

Altior 1 deelt de punten

Altior A2 Veldkampioen 2017 2018 AangepastAltior MW1 – NDZW MW1 : 9-11

In een gelijk opgaande eerste helft wisten we aan het einde van dit deel een gat te slaan van 3 doelpunten. Ruststand 7-4. Na rust kropen onze gasten langzaam dichterbij en kwamen langszij met een strafworp (8-9).
 

Altior MW1 voert snelheid te laat op

AltiorAltior MW1 – Nijnsel MW1 Uitslag: 5-9
In een bliksemsnelle start van onze gasten keken we binnen een paar minuten tegen een 0-1 achterstand aan. Met een strafworp trokken we de stand gelijk. Hierna ging het aan onze kant nogal moeizaam en de zuiverheid liet ook te wensen over.

Altior laat kostbaar punt liggen

AltiorIn de hoofdklasse deelde Oranje-Wit de punten met Altior. De thuisploeg speelde met 12-12 gelijk tegen de gasten uit Heeswijk-Dinther. Oranje Wit had veel moeite met een sterk en fysiek spelend Altior en haalde daardoor niet zijn normale niveau. Na afloop toonde de ploeg zich desondanks tevreden met een punt.

Altior C1 naar Dameskorfbal Veldfinale

AltiorAltior C1 – De Peelkorf C1 : 8-3
Afgelopen zaterdag ontving Altior C1 de hekkensluiter van de Hoofdklasse. Na plaatsing voor de Dameskorfbal Veldfinale leek dit een makkie te gaan worden voor de meiden. Maar de gasten gaven in het begin goed partij en Altior vergat te scoren,

Altior weer in de top 4

Altior Evy Collart 22 4 2018 KleinAltior 1 – Heumen 1 : 14-8
Op zondag 22 april ontving Altior de gasten uit Heumen die op de standenlijst 1 puntje boven Altior stonden. Dus dat beloofde een aardige pot te gaan worden. De pupil van de week Evy Collart zag Altior fel van start gaan, maar de gasten gaven geen krimp en de wedstrijd bleef de gehele 1e helft redelijk gelijk opgaan.

Altior verliest kostbare punten

Klimroos Altior KleinKlimroos 1 – Altior 1: 13-11

Op zondag 15 april ging Altior op bezoek bij Klimroos in Hoogeloon. De dames begonnen voortvarend en namen een voorsprong van 1-4. Daarbij werden ook nog goede kansen onbenut gelaten en slecht uitgevoerd anders was de score zelfs nog hoger geweest.

Altior wint van hekkensluiter

Lisa van Doorn 1Altior 1 – Klick’15/Miko’76: 10-8
Op zondag 8 april kwam de hekkensluiter van de hoofdklasse uit Wilbertoord op bezoek. Op papier een makkie maar in werkelijkheid toch nog een zware klus !! De pupil van de week Lisa van Doorn zag dat Altior in het begin van de wedstrijd een kleine voorsprong nam, maar het verschil kon niet echt groter gemaakt worden.