Korfbal

Altior pakt belangrijke punten

Evi van ErpAltior 1 – De Peelkorf : 11-9

Op zondag 14 oktober speelde Altior thuis tegen De Peelkorf. De gasten zijn een directe concurrent in de onderste regionen, wat een overwinning van extra belang maakte. 

Langenhuizen shirtsponsor Altior C2

Altior C2 2018 2019 AangepastAfgelopen week werden de meiden van Altior C2 in nieuwe shirtjes gestoken die door
Langenhuizen Hoveniers en Aanneming werden gesponsord. De meiden zijn hier heel blij mee en willen dan ook Langenhuizen, die goed zijn in het bedenken van Uw droomtuin,
 

Altior verliest nipt van Be Quick

Altior 3 in het nieuw Aangepast Altior 1 – Be Quick 1 
Op 7 oktober speelde Altior thuis tegen Be Quick. Supporters van de thuisploeg waren in grote getalen opgekomen, wat het team een extra boost gaf voor de wedstrijd. De pupil van de week Eefke van Hout zag meteen in de eerste minuut de 1-0 in de korf liggen.
Altior 3 in het nieuw.

Greenmax nieuwe hoofdsponsor Altior

Altior selectie bij Greenmax 1De competitie 2018-2019 is reeds begonnen en dit jaar start korfbalvereniging Altior met een nieuwe hoofdsponsor. Acht jaar lang heeft de club met veel trots en plezier ‘Van Gerwen Metaalbouw’ mogen dragen en werden zij van alle kanten door dit mooie bedrijf gesteund.

DDW een maatje te groot voor Altior

AltiorDDW 1 – Altior 1
Op 30 september stond er de eerste uitwedstrijd op het programma van Altior. De dames mochten afreizen naar Hooge Mierde om het daar op te nemen tegen DDW. Dit betekende echter niet dat Altior van plan was om met minder dan 2 punten huiswaarts te keren. Toch bleek al snel dat het niet gemakkelijk zou worden.

Altior begint voortvarend

AltiorAltior begint voortvarend in de TOPklasse
     Altior 1 – Stormvogels 1
Op zondag 23 september mocht Altior haar eerste competitiewedstrijd van dit seizoen korfballen.

Pupil v.d. week Fleur Collart

Uitslagen Altior

Altior specialEen tijdje geleden was er bezoek van een drone bij Altior en mede door verschillende leden en ouders werd er besloten dat we zo gingen staan dat je kon zien dat je bij Altior was. Volgens ons is het wel gelukt en dat het voor de meesten een andere blik op het sport-complex is, dan je gewend bent…..want zeg nou eerlijk … welke ouder of lid vliegt er nou zo laag en dichtbij over het veld !!!

Altior C1 in het zonnetje gezet

Huldiging Altior C1 AangepastNa het behalen van het Nederlands Kampioenschap op zondag 17 juni in Roermond werd Altior C1 afgelopen zaterdag nog eens extra in het zonnetje gezet. Want om Nederlands Kampioen te worden moet je er heel wat voor doen.

Huldiging Nationale kampioenen

Altior C1felicitDe C1  van Altior is Nederlands Kampioen geworden afgelopen zondag, een super prestatie! Om dat te vieren willen wij jullie uitnodigen voor de feestelijke huldiging a.s. zaterdag om 10.30 uur in het clubgebouw.
Kom allemaal onze meiden feliciteren!!
Met vriendelijke groet,
Het Bestuur

Altior C1 Nederlands Kampioen

Altior C1 1Rosolo C1 – Altior C1
Op zondag 17 juni stond Altior C1 in de veldfinale 2018 tegen Rosolo C1 die werd gespeeld in het ver afgelegen Roermond. Na een goed en zeer overtuigend seizoen zowel in de zaal als op het veld moest het dan maar gebeuren dat die Nederlandse titel mee ging naar Heeswijk-Dinther.

Altior B1 niet naar veldfinale

De Korfrakkers B1 Altior B1 AangepastDe Korfrakkers B1 – Altior B1
Afgelopen zaterdag was er de kruisfinale in Erp tussen De Korfrakkers B1 en Altior B1. De winnaar van deze wedstrijd plaatste zich voor de veldfinale die plaats vind op zondag 17 juni in Roermond. De Korfrakkers kwamen sterk uit de startblokken en Altior had er in de 1e helft niet echt een antwoord op.