Korfbal

Altior vanaf dit seizoen rookvrij !

Altior rookvrijKorfbalvereniging Altior is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. Wij (het bestuur van Altior) hebben daarom besloten vanaf de start van het nieuwe seizoen (01 augustus 2019) de stap naar een rookvrij sportterrein te zetten.

Altior vanaf dit seizoen rookvrij !

AltiorKorfbalvereniging Altior is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. Wij (het bestuur van Altior) hebben daarom besloten vanaf de start van het nieuwe seizoen (1 augustus 2019) de stap naar een rookvrij sportterrein te zetten.

Kind-oudertoernooi bij Altior

Kind oudertoernooi 22 6 2019 Afgelopen zaterdag 22 juni was de afsluiting van een mooi korfbaljaar bij Altior. Met verschillende kampioenen en
helaas ook de degratie van Altior 1 in de zaalcompetitie. Maar niet getreurd ... volgend seizoen is alles weer anders !!

Uitslagen Altior

Noor BoschAltior 1- Rosolo 1 Uitslag: 3-19
Afgelopen zondag 2 juni zag de pupil van de week Noor Bosch Altior de laatste wedstrijd spelen.
Er stond niks meer op het spel want handhaving in de Topklasse was al veilig gesteld, dus kon Altior vrijuit spelen.

Ruime winst Altior MW1

AltiorAltior MW1 - Flash MW1 Uitslag: 11-2
Op een heerlijke droge zomeravond troffen we de dames uit Den Dungen op ons thuisveld. Na een verrassend doelpunt van onze tegenstandsters hadden we eindelijk een antwoord en bleven we regelmatig scoren. Dit resulteerde in een 5-1 ruststand.

Altior MW1 verliest nipt in Oirschot

Altior
Spoordonkse Girls MW1 - Altior MW1: 7-5
In een goed gespeelde wedstrijd waarin we ons kranig verweerden viel moeilijk te winnen van deze fysiek zeer sterke ploeg. Met enkele dubieuze beslissingen van de arbitrage gingen we de rust in met de stand van 5-3.

Altior onderuit in Luyksgestel


AltiorBMC MW1 - Altior MW1 : 13-7 op 5 mei 2019
Dit was een wedstrijd waarin we er niet van uit gingen enige kans te maken op de overwinning. Ons doel werd om stevige tegen-stand te bieden en proberen bij te blijven met de stand.

Mooie wedstrijd op Altiorkamp

Altior C1 Swift C1 in VorstenboschAltior C1 - Swift C1 Uitslag: 3-4
Deze wedstrijd werd afgelopen zaterdag 20 april gespeeld in Vorstenbosch bij De Leijgraaf waar Altior het paasweekend op kamp was. Omdat alle speelsters daar waren werd aan Swift gevraagd of ze dat geen probleem vonden om de wedstrijd op het gras te spelen.

Altior weer begonnen aan veldcompetitie

AltiorNa een zaalcompetitie waar weer enkele teams kampioen werden, Altior C1 de Nederlandse Titel pakte maar waar ook helaas Altior 1 degradeerde werd er afgelopen weekend weer begonnen met de 2de helft van de veldcompetitie. Nog niet iedereen kwam in actie maar ook hier hopen we dat er wederom teams zijn die met een kampioenschap aan de haal gaan.

Veel plezier bij Vriendinnentraining Altior

VriendinnentraiingOp zaterdag 6 april organiseerde Korfbalvereniging Altior een vriendinnentraining. De welpen,E en D’s mochten hun vriendinnetje,vriendje, neefje,nichtje of de buurtjes meebrengen. Het was een zeer geslaagde opzet en de kinderen hadden er veel zin en plezier in. Er waren diversen leuke spelletjes en oefeningen bedacht die door iedereen fanatiek werden uitgevoerd.