Korfbal

Altior herpakt zich op tijd

AltiorDAKOS 1 - Altior 1                                Zondag 29 januari was er de uitwedstrijd tegen Dakos uit Someren. Een wedstrijd waar Altior echt punten moest pakken. Altior startte niet gefocust aan de wedstrijd dus was er een achterstand van 3-1 snel gemaakt. Dakos was scherp en fel. Altior liep in het begin achter de feiten aan, maar wist zichzelf te herpakken.

Altior raakt verder achterop

AltiorAltior 1 - VIOS/Spes 1                      

Zondag 22 januari stond de wedstrijd tegen VIOS/Spes op het programma. Altior begon sterk aan de wedstrijd en kwam op een 3-0 voorsprong. Verdedigend stond het op dat moment heel sterk. Maar VIOS/Spes kwam goed terug en de ruststand was 4-7.

Duur puntenverlies Altior

Noa van der AaAltior 1 - ONA/Astrantia 1                                                      Zondag 15 januari stond de wedstrijd tegen ONA/Astrantia uit Overasselt op de planning. Een belangrijke wedstrijd waar punten gepakt moesten worden om mee te blijven doen op eventuele promotie naar de Topklasse.  Beide ploegen begonnen fel aan de wedstrijd. De eerste helft verliep dan ook erg gelijk op.

Altior op dreef in Hoogeloon

altior nieuw logoKVC 1 - Altior 1                                                  

Zondag 18 december stond de laatste wedstrijd van 2022, een uitwedstrijd tegen KVC uit Hoogeloon op het programma. Altior startte fanatiek aan de wedstrijd. Er ontstonden hele mooie aanvallen, maar het duurde even voordat de dames zichzelf met doelpunten wisten te belonen. Er werd hard gewerkt en vooral de verdediging stond enorm sterk.

Altior verdedigend erg sterk

Isa de KanterAltior 1 - ODIO 1                    Zondag 11 december stond de wedstrijd tegen Odio 1 op het programma. De pupil van de week Isa de Kanter zag een ploeg die erg hard werkt tot het eind. Altior begon fel aan de wedstrijd net als de gasten waarbij het gelijk opliep. Maar voor de rust wist Altior toch uit te lopen naar een 9-6 ruststand.

Altior onderuit tegen Melderslo

Mik DobbelsteenAltior 1 - Melderslo 1       

Afgelopen zondag 4 december stond de wedstrijd tegen Melderslo 1 op het programma. Melderslo begon fel en scherp aan de wedstrijd. Ze gaven verdedigend veel druk waardoor het even duurde voordat de doelpunten vielen aan de kant van Altior.

Nieuwe shirtsponsor Altior 5

installAfgelopen zo. 27 nov. kregen de dames van Altior 5 mooie nieuwe shirts uitgereikt die werden gesponsord door A&K Installatietechniek uit H-D. Dit jong en dynamisch bedrijf heeft zich volledig gespecialiseerd in alle voorkomende loodgieters-werkzaamheden zoals het leveren, installeren, renoveren, beheren en het onderhouden van CV, gas en klimaat installaties.

Altior pakt belangrijke punten in Venray

peelkorf altiorDe Peelkorf 1 - Altior 1       Zondag 27 november stond de wedstrijd tegen De Peelkorf op het programma. Een belangrijke wedstrijd, waarin kostbare punten gepakt konden worden. De twee ploegen zijn aan elkaar gewaagd, dit bleek wel aan de start van de wedstrijd. Het ging heel erg gelijk op, beide ploegen begonnen sterk aan de wedstrijd.

Nieuwe shirtsponsors Altior A2 en Altior E3

vSchAfgelopen zatermorgen 19 november kregen de dametjes van Altior E3 mooie nieuwe shirts aangeboden door Van Schayk Administratie-en belastingadviseurs  die ruim 30 jaar geleden, in 1991, opgericht is door Kees van Schayk. Van Schayk V.O.F. heeft dan al een jarenlange ervaring als administrateur binnen het Midden- en Kleinbedrijf.

Altior begint competitie met overwinning

Fiene HedriksAltior 1 - DAKOS 1

Op zondag 20 november ging de zaalcompetitie van start, met op de planning de wedstrijd tegen DAKOS uit Someren. Altior ging goed van start en begon sterk aan de wedstrijd. De aanvallen liepen goed en ze kwamen al snel op een 3-0 voorsprong. De verdediging stond als een huis.

Altior weer begonnen aan zaalcompetitie

altior nieuw logoDe eerste wedstrijd van de zaalcompetitie is zondag 13 november gespeeld en wel door Altior 2 dat uitkomt in de reserve-topklasse, maar  een uitwedstrijd had. Ze gingen op bezoek bij Stormvogels uit Luyksgestel. Ze wisten de 2 punten niet binnen te slepen, de wedstrijd eindigde in 12-12.