Korfbal

Altior in de gevarenzone

altior nieuw logoDe uitslagen van de afgelopen week waarin Altior een gevoelige nederlaag leed tegen ODC uit Heusden Gem Asten. Zondag 4 juni is de laatste wedstrijd thuis tegen de koploper in de Topklasse Be Quick uit Nuland.

De wedstrijd begint om 15.00 uur.

Altior een maatje te klein

pupilvd wDe uitslagen van het afgelopen weekend waarin Altior 1 onder toeziend oog van Tess van Schaijk ...de pupil van de week ... niet wist te winnen van DDW uit Hooge  Mierde. Donderdag 25 mei speelt Altior tegen ODC in Ommel een zeer belangrijke wedstrijd om mogelijk lijfsbehoud in de Topklasse. De wedstrijd begint om                                          20.00 uur.

Altior lijdt puntverlies

altior nieuw logoDe uitslagen van het afgelopen weekend waarin Altior 1 niet wist te winnen in Velden bij Swift. Zondag 21 mei is er de thuiswedstrijd tegen DDW1 uit Hooge Mierde. De wedstrijd begint om 15.00 uur.  

Altior pakt belangrijke punten

astrantiaDe uitslagen van het afgelopen weekend waarin Altior 1 de veldcompetitie weer begon in de Topklasse en meteen goede zaken deed en belangrijke punten meenam naar Heeswijk-Dinther. Zondag 14 mei is er wederom een uitwedstrijd en wel tegen Swift uit Velden.

Uitslagen Altior

altior nieuw logoDe uitslagen van het afgelopen weekend.

Altior 2 - DAKOS 2                              Uitslag: 15-9

Melderslo 3 - Altior 3                        Uitslag: 11-16

DAW Schaijk 4 - Altior 4                    Uitslag: 9-9

Shirtsponsor voor Altior D1

D1Op zaterdag 15 april kregen de meiden van Altior D1 nieuwe shirts van Naast. De meesten van jullie zullen Halte 5 wel  kennen, al jarenlang  een cafetaria op Plein 1969 en daar zit nou net Naast langs, het lunch & eetcafe. Hier kun je een lekker hapje eten wel elke dag van de week. Wij zijn dan ook weer blij dat Monique en Peggy alweer een team in nieuwe shirtjes laat spelen.

Altior A1 niet naar finale NK

meldersloSV Melderslo A1 - Altior A1            

Afgelopen zaterdag 1 april (dit was geen grap) stond er een belangrijke wedstrijd voor Altior A1 in Horst op het programma. Omdat Altior 3de was geworden in de hoofdklasse speelde ze de kruisfinale tegen de nummer 2 SV Melderslo A1.

Altior verliest laatste wedstrijd in de zaal

altior nieuw logoVIOS/Spes 1 - Altior 1       De laatste competitiewedstrijd tegen de kampioen VIOS/Spes stond afgelopen zondag 26 maart op het programma. Tot dusver waren de dames uit Ottersum ongeslagen, dus Altior was gebrand om punten te pakken. Helaas was Altior de eerste 10 minuten niet scherp en kwam daardoor al snel op een 6-0 achterstand.

Altior blijft overeind in spannende wedstrijd

Ons astrantiaONA/Astrantia 1 - Altior 1                     Op 19 maart, een zonnige zondagmiddag stond de uitwedstrijd tegen ONA/Astrantia uit Overasselt op het programma. Een wedstrijd waar niets meer vanaf hing, en aangezien de twee ploegen elkaar in de buitencompetitie ook tegen komen waren de meiden van Altior erop gebrand een goede uitslag neer te zetten. 

Altior boekt mooie overwinning

Jes FaroAltior 1 - KVC 1                                                         Zondag 5 maart stond de wedstrijd tegen KVC uit Hoogeloon op het programma. Een wedstrijd waarin Altior als een team samen gewerkt en gestreden heeft voor de overwinning. In de eerste helft zag de pupil van de week Jez Faro dat het vrij gelijk op ging.

Altior neemt de punten mee naar huis

Altior 5 mrtODIO 1 - Altior 1   Zondag 5 maart stond de wedstrijd tegen ODIO 1 op de planning voor Altior 1. De dames reisden af naar Millingen aan de Rijn met één doel: de punten meenemen naar Heeswijk-Dinther. Altior begon fel aan de wedstrijd en ze wisten elkaar in de aanval goed te vinden en hele goede kansen uit te spelen.

Altior 2 boekt ruime overwinning

altior nieuw logoZaterdag 25 februari waren er na de carnavalsdagen weer een paar wedstrijden voor de jeugd, en Altior 2 hervatte de competitie op zondag en had zo te zien aan de uitslag ook nog veel energie overgehouden. Komend weekend is er weer een vol programma. 

Altior 2 - Oranje Wit 2                       Uitslag: 20-8

app