Korfbal

Update nieuwe kunstgrasvelden Altior

kunstgras nieuwDe afgelopen week is er heel veel veranderd aan de Droevendaal. Er liggen ineens een paar korfbalvelden .... ze zullen wel hebben gedacht...ff gas erop dan zijn we voor de bouwvakvakantie klaar. De kunstgrasvelden liggen er prachtig bij en de bestrating is ook af. Nou nog het hekwerk erom heen, sponsorborden terug en we kunnen er weer volop gebruik van maken.

Update nieuwe kunstgrasvelden Altior

kunstgrasenbestratingWe zijn weer een paar weken verder en we kunnen alweer bijna rond het veld (er ligt nog geen kunstgras) lopen. De mannen zijn druk in de weer geweest met de bestrating en hopelijk gaat het er in de komende weken groener uitzien, want het kunstgras ligt er al helemaal klaar voor om geplaatst te worden. We laten jullie het meteen weten als het zover is. Blijf op de hoogte van al het nieuws:

Update nieuwe kunstgrasvelden Altior

kunstgras altoiorAfgelopen weken is er weer hard gewerkt aan de Droevendaal en je ziet het gaandeweg steeds meer op korfbalvelden lijken. Ook de nieuwe verlichting staat er alweer te pronken (nog niet brandend). Deze week gaan ze beginnen met de bestrating rondom de velden dus het zal er binnenkort weer anders uitzien en hopen wij met z’n allen dat de bal er in augustus weer gaat rollen.

Altior bedankt vrijwilligers

Altikor buffelen1Afgelopen donderdag zijn de vrijwilligers van korfbalvereniging Altior in het zonnetje gezet. Normaal worden ze bedankt door middel van een gezellige BBQ, maar dat was ook dit jaar niet mogelijk. Toch was het tijd voor iets extra’s, want iedereen heeft zijn/haar best gedaan om er toch iets van te maken.

Update nieuwe kunstgrasvelden Altior.

download 26We zijn al weer enkele weken verder toen er werd begonnen met de aanleg van de nieuwe kunstgrasvelden. Op dit moment is
er geen sprake van dat je een veld ziet maar er word hard gewerkt en zal deze zandvlakte er over enkele weken hopelijk weer an-ders uitzien.

BC Argus bedankt Altior

Altior extraZowel in het voorjaar van 2020 als 2021 waren de binnensport accommodaties gesloten door de maatregelen van Covid-19. Badmintonvereniging Argus uit Heeswijk-Dinther ging dus op zoek naar een alternatief en vond dat bij korfbalvereniging Altior in Heeswijk-Dinther.

Nieuwe kunstgrasvelden Altior

kunstgrasveldenAfgelopen week is er begonnen met het verwijderen van het kunstgrasveld bij Altior. Het was aan vervanging toe en er moest sowieso ook iets veranderen aan de afmetingen van het speelveld. Door de KNKV werd enkele jaren geleden al besloten dat de velden van 60x30 meter naar 40x20 meter zouden gaan. Door de kleinere afmetingen wordt het spel directer en aantrekkelijker.

Activiteit bij Altior en Korfbal doe-dag komt eraan

Activiteiten Altior 1Afgelopen zaterdag 20 maart werd er voor de jeugd van Altior een gezellige en leuke activiteit gehouden. We begonnen de dag met de allerkleinsten de Welpen en de F-jes, daarna waren nog de E’s, de D’s, de C’s, de B’s en de A’s aan de beurt. Er waren door de JeugdTC leuke spellen bedacht en je kon zien dat de meiden het leuk vonden want na al die nare maanden was er duidelijk de glimlach van hun gezichten te lezen.

Jumbo overhandigt cheque aan Altior

altior JumboAfgelopen zaterdag 16 jan. werd aan de voorzitter van Altior, Francis Collart, de cheque overhandigd van de actie “Jumbo Sparen met Elkaar” die in de maanden oktober en november '20 plaats vond bij de Jumbo Supermarkt in Heeswijk-Dinther. Door middel van spaar-punten die je kreeg bij je boodschappen kon je kiezen uit 10 verschillende deelnemers waaraan je de punten kon geven.

Van pupil bij Altior naar pupil bij Jan

EvieDe afgelopen weken is er weer druk gezocht naar nieuw zangtalent bij The Voice of Holland. Evie van der Heijden uit Heeswijk-Dinther en al jaren lid van Altior zong daar “What You’re Made Of van Lucie Silvas bij The Blind Auditions. Het was voor de coaches niet moeilijk om te draaien en dat deden ze ook alle vier. Ze waren allemaal onder de indruk van haar optreden en zangkwaliteiten.

Speculaas/krollenactie bij Altior

altior speculaasDe jaarlijkse speculaasactie bij Altior was ook dit jaar wederom een groot succes. Bakkerij Doomernik moest alle zeilen bijzetten om de ruim 28.000 speculaasjes en ruim 6000 krollen te bakken en ook nog eens netjes in te pakken. Wij willen dan ook alle kopers bedanken die hebben bijgedragen aan dit geweldig resultaat en hopen dat jullie ervan hebben genoten van deze lekkernij !!

Pieten geven training bij Altior

pietentrainingAfgelopen zaterdag 29 november waren er enkele sportieve Pieten aanwezig op het sportveld bij Altior. Ze hadden van de Sint opdracht gekregen om een keer een training te geven aan alle jeugdleden. De meeste jeugdleden waren dan ook aanwezig op het veld, want een training van de Pieten die krijg je niet elke week !