Korfbal

Altior gemakkelijk langs Klick’15.

Lena van den Boom AltiorOp zondag 1 december speelden de korfbalsters van Altior 1 thuis tegen Klick’15 uit Wilbertoord. In het begin zag de pupil van de week Lena van den Boom dat het lang duurde voordat de score bij de thuisploeg op gang kwam,

Uitslagen Altior

AltiorAfgelopen week speelden de teams van Altior weer hun wedstrijden in verschillende sporthallen de regio. Hieronder een overzicht van alle uitslagen.

Altior begint aan zaalcompetitie

Altior seizoen 2019 2020Komend weekend gaat Altior weer korfballen en wel in de zaal. Na enkele weken van voorbereiding en verschillende oefenwedstrijden gaat de zaalcompetitie weer van start. De jeugdteams werken hun wedstrijden meestal af op zaterdag en de senioren op zondag. Afgelopen zaterdag 16 november is er heel toevallig al een wedstrijd gespeeld door Altior C1.

Altior MW1 deelt de punten

AltiorAltior MW1 - MOSA’14 MW1 Uitslag: 8-8

Met een gelijkwaardige tegenstander wisten we een spannende wedstrijd te creëren.Tot de rust waren wij het meestal die als eerste de score openden en kort voor de pauze wisten we zelfs een kleine voorsprong op de teller te zetten (5-3).

DailyLean...sponsort elk Altior-team

sponsor altiorAfgelopen week werden er bij Altior “HEEL VEEL” bidons uitgereikt. DailyLean had besloten dat alle teams bij Altior een mooi rekje kregen met daarin de bidons. Wij bedanken dan ook met name Yvonne voor dit mooi gebaar. Maar wie is DailyLean zult U zich afvragen en wat doen ze. Nou bij DailyLean zijn Uw medewerkers de Helden!

Altior 5 krijgt nieuwe shirtjes

Altior 5 nieuwe shirtjesAfgelopen weekend kregen de dames van Altior 5 nieuwe shirtjes dat op een bijzondere manier tot stand was gekomen. Enkele weken terug tijdens de Sponsor/Vrienden van Altiorlunch die werd gehouden in de kantine kwam dit ter sprake dat er dames bij liepen in oude shirtjes die aan vervanging toe waren.

Altior verliest belangrijk duel

Sille VerkuijlenAltior 1 - ODC 1 Uitslag: 4-7

Voor Altior stond zondag 20 oktober de laatste veldwedstrijd van 2019 op het programma. Een belangrijk duel tegen ODC, die ervoor moet zorgen dat de afstand tot de onderste regionen wat groter wordt.

Altior moet de punten delen

Spes Altior 13 10 2019Spes 1 - Altior 1 : 12-12

Afgelopen zondag 13 oktober stond voor het vaandelteam van Altior de uitwedstrijd tegen Spes uit Milsbeek op het programma. Deze ploeg deelt de laatste plaats op de ranglijst met De Korfrakkers.

Altior onderuit in de regen

pupil v.d. week Bibi van Zoggel 6 10 19 CustomAltior 1 - Rooi 1 :  3 - 9

 Op zondag 6 oktober mocht Altior in de stromende regen thuis spelen tegen KV Rooi. De pupil van de week Bibi van Zoggel zag dat het Altior niet lukte om een vuist te maken

pupil v.d. week: Bibi v. Zoggel

ODC 1 - Altior 1 : 9-9

AltiorAltior afgelopen week ....winst en verlies !!

ODC 1 - Altior 1 Uitslag: 9-9 (inhaalwedstrijd)

Op donderdag 26 september mocht Altior in Ommel de gemiste wedstrijd tegen ODC inhalen.

Altior 1-De Korfrakkers 1 : 10-8

Renee van der Pas 22 09 2019Altior wint hun eerste wedstrijd                Op zondag 22 september mocht het vaandelteam van Altior haar eerste wedstrijd van het seizoen spelen. In de Topklasse-A kwam grootmacht De Korfrakkers op bezoek in Heeswijk-Dinther.

Renee v.d. Pas