Korfbal

Altior laat kostbaar punt liggen

AltiorIn de hoofdklasse deelde Oranje-Wit de punten met Altior. De thuisploeg speelde met 12-12 gelijk tegen de gasten uit Heeswijk-Dinther. Oranje Wit had veel moeite met een sterk en fysiek spelend Altior en haalde daardoor niet zijn normale niveau. Na afloop toonde de ploeg zich desondanks tevreden met een punt.

Altior C1 naar Dameskorfbal Veldfinale

AltiorAltior C1 – De Peelkorf C1 : 8-3
Afgelopen zaterdag ontving Altior C1 de hekkensluiter van de Hoofdklasse. Na plaatsing voor de Dameskorfbal Veldfinale leek dit een makkie te gaan worden voor de meiden. Maar de gasten gaven in het begin goed partij en Altior vergat te scoren,

Altior weer in de top 4

Altior Evy Collart 22 4 2018 KleinAltior 1 – Heumen 1 : 14-8
Op zondag 22 april ontving Altior de gasten uit Heumen die op de standenlijst 1 puntje boven Altior stonden. Dus dat beloofde een aardige pot te gaan worden. De pupil van de week Evy Collart zag Altior fel van start gaan, maar de gasten gaven geen krimp en de wedstrijd bleef de gehele 1e helft redelijk gelijk opgaan.

Altior verliest kostbare punten

Klimroos Altior KleinKlimroos 1 – Altior 1: 13-11

Op zondag 15 april ging Altior op bezoek bij Klimroos in Hoogeloon. De dames begonnen voortvarend en namen een voorsprong van 1-4. Daarbij werden ook nog goede kansen onbenut gelaten en slecht uitgevoerd anders was de score zelfs nog hoger geweest.

Altior wint van hekkensluiter

Lisa van Doorn 1Altior 1 – Klick’15/Miko’76: 10-8
Op zondag 8 april kwam de hekkensluiter van de hoofdklasse uit Wilbertoord op bezoek. Op papier een makkie maar in werkelijkheid toch nog een zware klus !! De pupil van de week Lisa van Doorn zag dat Altior in het begin van de wedstrijd een kleine voorsprong nam, maar het verschil kon niet echt groter gemaakt worden.

Altior wint weer eens

Astrantia1 Altior 2Astrantia/ONA 1 – Altior 1 : 10-13
Op 2e paasdag werd er gewoon gekorfbald in de hoofdklasse dus gingen reisde de dames na het eieren zoeken af naar Middelaar. Het was ook gelijk het begin van de 2e helft van de veldcompetitie waarin Altior de 4e plaats bezet.

Altior B1 en C1 strijdend ten onder op NK

Altior B1 NKOp zaterdag 10 maart werd er in Venray gestreden om de Nederlandse titel. De B1 werd in een spannende eerste kruisfinale met De Korfrakkers en na verlenging uiteindelijk verslagen door de meiden uit Erp. Dus geen finaleplaats maar een wedstrijd om de 3e plaats die ook werd verloren tegen Rosolo met 5-2. Het werd dus geen podiumplaats voor onze meiden.

Altior B1 en C1 klaar voor NK 2018

Altior C1Op zaterdag 10 maart is het dan zover voor de meiden van de B1 en C1. Het Nederlands Kampioenschap voor de B en C-jeugd staat voor de deur. De meiden hebben de competitie afgesloten en maken zich nu op voor die belangrijke dag in Venray.

Altior D1 kampioen zaalcompetitie

Altior zaalAltior D1 – Diosa D1 Uitslag: 14-2. Op zaterdag 17 februari kon Altior D1 bij winst kampioen worden van de zaalcompetitie 2017-2018.

Het beloofde een spannende wedstrijd te gaan worden want de uitwedstrijd eindigde enkele maanden terug in 5-5.

Altior MW1 komt net tijd tekort

AltiorCeleritas MW1 – Altior MW1 Uitslag: 5-3
Inhaalslag wordt abrupt afgebroken.
Op deze ijskoude avond stonden we lang te wachten totdat de beheerder de sporthal in Veghel open ging maken. Dit resulteerde in een korte warming-up en verlate start met vervolgens 2 blessures in de eerste helft bij de thuisspelende ploeg.

Altior onderuit in Nistelrode

Prinses Irene Altior CustomPrinses Irene 1 – Altior 1 : 17-10
Op zondag 4 februari ging Altior op bezoek bij Prinses Irene voor de Bernheze Derby en om er een goede wedstrijd neer te zetten om degradatie te voorkomen. Samen met Prinses Irene zijn ze de hekkensluiters van de topklasse met allebei 2 punten. Dus een overwinning was zeer welkom.