Korfbal

Altior laat dure punten liggen

AltiorAltior 1 - Astrantia/ONA 1 Uitslag: 10-13
Afgelopen zondag 25 september kwam Astrantia/ONA uit Overasselt naar het zonnige Heeswijk-Dinther voor een, voor Altior belangrijke, wedstrijd. Er lagen voor Altior zeker kansen om de twee punten te behalen. Astrantia/ONA begon sterk aan de wed-strijd. Altior stond al snel met 0-2 achter..

Altior pakt het eerste punt 

altior sept 22ODC 1 - Altior 1                                                  Uitslag: 5-5

Op een regenachtige 18 septemberzondag vertrok Altior 1 naar het ook regenachtige Ommel voor de wedstrijd tegen ODC 1. Altior was vastbesloten om de punten mee naar Heeswijk-Dinther te nemen.

Altior gaat beginnen met „KIKKERVISJES“.

altiorkikkervisjesVanaf zaterdag 17 september is iedereen vanaf 3 jaar die het leuk vindt om te spelen en bewegen welkom bij Korfbalvereniging Altior aan de Droevendaal van 9.15-10.00 uur. Want op deze dag gaan de  try-outs van onze „Kikkervisjes“  beginnen! Dit initiatief heet zo mede doordat onze mascotte, „Victoria“,  een grote groene kikker is die zich regelmatig  laat zien bij Altior. 

Altior is weer aan het Korfballen 

AltiorafbeeldAltior 3 - DAW Schaijk 2                    Uitslag: 13-12

Altior 4 - DAW Schaijk 4                    Uitslag: 7-10

KVS’17 2 - Altior 5                              Uitslag: 11-12

De Korfrakkers 3 - Altior 6                Uitslag: 12-5

Altior begint weer aan competitie

altior nieuw logoAfgelopen zaterdag 3 september ging de jeugd van Altior op toernooi bij SCMH in Mariaheide. Ze gingen met 10 teams naar het jeugdtoernooi waar jaarlijks toch zo’n 60/70 teams deelnemen. Het is als voorbereiding op de competitie die weer gaat beginnen. Dus werd er volop gewisseld, dingen uitgeprobeerd maar er was vooral veel plezier en lol, en er werden door enkele teams zelfs prijzen in de wacht gesleept.

TOPdrukte bij Altior  

ouderKind toernooiZaterdag 25 juni was er de afsluiting van het korfbalseizoen met het ouder-kindtoernooi. Er waren veel aanmeldingen dus er waren ook veel ouders. Het was een mooie drukke ochtend waar de kinderen van genoten en op het veld lieten zien wie de baas is over het korfbalspelletje. De meeste ouders waren na de wedstrijdjes bekaf en hadden soms vele minuten nodig om bij te komen.

Uitslagen Altior  

Altior F2 kampioenEr zijn niet veel wedstrijden meer, want de competitie is zo goed als afgelopen. We hadden nog wel een kampioensteam erbij en wel  Altior F2, dat er een hele spannende wedstrijd van maakte tegen de meiden uit Erp. Zaterdag 25 juni hebben we nog het ouder-kindtoernooi, dus willen jullie nog een keer de dames van Altior in actie zien en hun ouders !!! dan zijn jullie van harte welkom aan de                               Droevendaal vanaf 10.00 uur. Misschien tot dan.

Altior blijft in de Topklasse  

Debbe OosterholtAltior 1 - ODC 1                                   Uitslag: 12-9

Afgelopen zondag 12 juni speelde Altior de laatste wedstrijd van het seizoen. De wedstrijd onder toeziend oog van de pupil van de week Debbe Oosterholt was geen makkelijke.

Uitslagen Altior  

Altior D1Altior 3 - DAW Schaijk 2                       Uitslag: 11-7

DAW Schaijk 4 - Altior 4                        Uitslag: 5-16

Flamingo’s/Nijnsel MW1 - Altior MW1    Uitslag: 3-9

Altior onderuit in Hooge Mierde

Altior 16 6DDW 1 - Altior 1                                 Uitslag: 10-9

DDW 2 - Altior 2                                 Uitslag: 13-11

Altior 3 - DSV 2                                  Uitslag: 16-6

Altior 5 - VMS’21 3                             Uitslag: 8-7

Altior wederom goed op dreef 

Lise SneldersAltior 1 - Rooi 1

Op zondag 22 mei ontving Altior de dames van Rooi uit St-Oedenrode. De pupil van de week Lise Snelders, spelend in de D1 zag dat Altior geen afstand kon nemen in de beginfase van de wedstrijd. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en de strijd ging gelijk op tot 4-4.

Ruime overwinning Altior 

uus VoetsAltior 1 - Swift 1        Uitslag: 16-10                   Afgelopen zondag 15 mei speelde Altior tegen Swift uit Velden. De wedstrijd bleef lang in evenwicht maar de pupil van de week Suus Voets zag toch Altior in de 2e helft afstand nemen van Swift en de wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met ruime cijfers.