Korfbal

Ruime overwinning Altior 

uus VoetsAltior 1 - Swift 1        Uitslag: 16-10                   Afgelopen zondag 15 mei speelde Altior tegen Swift uit Velden. De wedstrijd bleef lang in evenwicht maar de pupil van de week Suus Voets zag toch Altior in de 2e helft afstand nemen van Swift en de wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met ruime cijfers.

Uitslagen Altior 

altior nieuw logoRosolo 1 - Altior 1                              Uitslag: 13-9

Rosolo 2 - Altior 2                              Uitslag: 18-10

Rosolo 3 - Altior 3                              Uitslag: 7-8

Altior 4 - Be Quick 6                           Uitslag: 10-10

Altior begonnen met veldcompetitie

Altior MW2Afgelopen zaterdag 23 april onze eerste thuiswedstrijd na de zaalcompetitie. Dat is weer wennen aan de wind en het felle zonlicht. De tegenstander HBSV uit Hout-Blerick kwamen we voor de vierde keer tegen dit seizoen. Hoewel we alle wedstrijden tegen hen nog gewonnen hebben, waren de twee laatste wedstrijden tegen hen niet gemakkelijk.

Altior promoveert naar de Hoofdklasse

Altior 1 promotie HoofdklasseBladella 1 - Altior 1
Eerste Paasdag was voor Altior 1 een belangrijke dag want ze moesten in Bladel alweer tegen Bladella spelen om uit te maken wie er ging promoveren naar de Hoofdklasse. Na de eerdere overwinning van 14-10 was het nu om zeker niet met meer doelpunten

Belangrijke overwinning Altior

Benthe van Boxtel1Altior 1 - Bladella 1                                                        De Pupil van de Week Benthe van Boxtel zag in een belangrijke wedstrijd, Altior bij rust met 7-5 voorstaan tegen Bladella. Na rust ging Altior door om het verschil zo groot mogelijk te maken omdat a.s. zondag 17 april de uitwedstrijd tegen ditzelfde Bladella op het programma staat.

KORFBAL DOE-DAG.....bij Altior

korfbaldoedagAfgelopen zaterdag 9 april was er aan de Droevendaal met een opkomst van ruim 50 enthousiaste kinderen weer de Korfbal Doe-dag.  De kinderen genoten van verschillende leuke spelletjes het omgaan met een bal en niet te vergeten de korf.

Uitslagen Altior afgelopen weekend

Luus LunenburgAltior 1 - DSV 1 Uitslag: 9-6
De Pupil van de Week Luus Lunenburg zag Altior de wedstrijd tegen DSV winnen. Het was een goede generale voor a.s. zondag 10 april als er de belangrijke promotiewedstrijd tegen Bladella op het programma staat. Altior speelt dan hun eerste wedstrijd in De Zaert.

Altior 1- DAW Schaijk 11-4

Iris van LaarhovenDe Pupil van de Week Iris van Laarhoven zag Altior deze keer met ruime cijfers winnen en daardoor zijn ze eerste geworden in de poule. Dus de komende weken komen er nog spannende wedstrijden.

Uitslagen afgelopen weekend Altior

altior nieuw logoDAW Schaijk 1 - Altior 1                    Uitslag: 8-8

Swift 2 - Altior 2                                 Uitslag: 9-17

KVC 2 - Altior 3                                   Uitslag: 16-12

Be Quick 6 - Altior 4                           Uitslag: 7-12

Uitslagen afgelopen weekend Altior

altior nieuw logoAltior 1 -Odisco 1                               Uitslag: 17-5

Stormvogels 2 - Altior 2                      Uitslag: 5-19

Altior 3 - SCMH 2                               Uitslag: 14-3

BMC 2 - Altior 5                                  Uitslag: 7-10

Korfbal Doe-dag bij Altior

korfbaldedagOp zaterdag 9 april organiseert Altior weer de Korfbal Doe-dag voor alle kinderen van de basisschool. Wil je hier ook bij zijn, dan kun je nu alvast je eigen aanmelden bij Isa van der Sluijs. Haar telefoonnummer is 06-37479292.                                                          Doe dit voor 4 april, dan ben jij welkom op het korfbalveld van Altior aan de Droevendaal van 10.30 uur tot 12.00 uur. 

Wil jij helpen?