Korfbal

Altior laat wederom sterke wedstrijd zien  

Lonne van ZutphenAltior 1 - Bladella 1

Zondag 24 september was het een bijzondere dag, de opening van de nieuwe overkapping stond op de planning! Er was veel publiek, bedankt hiervoor! Nadat het 2e, 3e en 4e de punten binnen hadden gehaald was het de beurt aan het 1e team om ook de punten in Heeswijk-Dinther te houden.

Altior wint overtuigend in Schaijk

altiorsept.23DAW Schaijk 1 - Altior 1 Uitslag: 5-11

Zondag 17 september stond de eerste wedstrijd van de competitie op het programma. Altior reisde af naar DAW, te Schaijk. Het eerste doelpunt voor Altior werd al gelijk in de eerste aanval gemaakt. De verdediging hield het enorm goed dicht.

Altior begint weer aan competitie

altior nieuw logoAfgelopen zaterdag 2 september waren er aan de Droevendaal verschillende onderlinge partijtjes korfbal voor de jeugd. Ook de selectieteams hebben de afgelopen weken al volop getraind en verschillende oefenwedstrijden gespeeld. Zaterdag 9 september begint de veldcompetitie om 09.00 uur met een wedstrijd van Altior E1 tegen JES/Klick’15 E1.

Altior zet jubilarissen in het zonnetje

Jubilarissen1Afgelopen week werden tijdens de jaarvergadering bij Altior enkele jubilarissen in het zonnetje gezet. Toch wel een teken dat ze het bij de korfbalclub ontzettend naar hun zin hebben. De voorzitter bedankte ze een voor een voor hun inzet de afgelopenruime 40 jaar.

Altior sluit seizoen af

kind en ouderenAfgelopen zaterdag sloot Altior het seizoen af met het Kind-Oudertoernooi. Het was weer gezellig druk aan de Droevendaal, de ouders waren fanatiek met het spelletje bezig om niet onder te doen voor hun kind. Het waren leuke wedstrijdjes en het was erg sportief want de scheidsrechters hadden die dag een makkie.

Altior loopt finales mis

Altior logo 2020De uitslagen van de afgelopen week waarin Altior A1 de kruisfinale verloor van Melderslo A1 en ook Altior 2 die zondag 11 juni thuis onder grote belangstelling de kruisfinale speelde tegen Rosolo 2 uit Reusel maar met een nipte nederlaag de finale miste

Altior 2 kampioen reserve Topklasse

altiorsenioren2De uitslagen van het afgelopen weekend waarin Altior 2 wist te winnen in Nuland bij Be Quick en zo zondag 11 juni de kruisfinale gaat spelen tegen Rosolo 2 uit Reusel. Het was een spannende wedstrijd in Nuland waar Altior pas na rust afstand nam en voor kwam met 5-10.

Altior in de gevarenzone

altior nieuw logoDe uitslagen van de afgelopen week waarin Altior een gevoelige nederlaag leed tegen ODC uit Heusden Gem Asten. Zondag 4 juni is de laatste wedstrijd thuis tegen de koploper in de Topklasse Be Quick uit Nuland.

De wedstrijd begint om 15.00 uur.

Altior een maatje te klein

pupilvd wDe uitslagen van het afgelopen weekend waarin Altior 1 onder toeziend oog van Tess van Schaijk ...de pupil van de week ... niet wist te winnen van DDW uit Hooge  Mierde. Donderdag 25 mei speelt Altior tegen ODC in Ommel een zeer belangrijke wedstrijd om mogelijk lijfsbehoud in de Topklasse. De wedstrijd begint om                                          20.00 uur.

Altior lijdt puntverlies

altior nieuw logoDe uitslagen van het afgelopen weekend waarin Altior 1 niet wist te winnen in Velden bij Swift. Zondag 21 mei is er de thuiswedstrijd tegen DDW1 uit Hooge Mierde. De wedstrijd begint om 15.00 uur.  

app