Korfbal

Activiteit bij Altior en Korfbal doe-dag komt eraan

Activiteiten Altior 1Afgelopen zaterdag 20 maart werd er voor de jeugd van Altior een gezellige en leuke activiteit gehouden. We begonnen de dag met de allerkleinsten de Welpen en de F-jes, daarna waren nog de E’s, de D’s, de C’s, de B’s en de A’s aan de beurt. Er waren door de JeugdTC leuke spellen bedacht en je kon zien dat de meiden het leuk vonden want na al die nare maanden was er duidelijk de glimlach van hun gezichten te lezen.

Jumbo overhandigt cheque aan Altior

altior JumboAfgelopen zaterdag 16 jan. werd aan de voorzitter van Altior, Francis Collart, de cheque overhandigd van de actie “Jumbo Sparen met Elkaar” die in de maanden oktober en november '20 plaats vond bij de Jumbo Supermarkt in Heeswijk-Dinther. Door middel van spaar-punten die je kreeg bij je boodschappen kon je kiezen uit 10 verschillende deelnemers waaraan je de punten kon geven.

Van pupil bij Altior naar pupil bij Jan

EvieDe afgelopen weken is er weer druk gezocht naar nieuw zangtalent bij The Voice of Holland. Evie van der Heijden uit Heeswijk-Dinther en al jaren lid van Altior zong daar “What You’re Made Of van Lucie Silvas bij The Blind Auditions. Het was voor de coaches niet moeilijk om te draaien en dat deden ze ook alle vier. Ze waren allemaal onder de indruk van haar optreden en zangkwaliteiten.

Speculaas/krollenactie bij Altior

altior speculaasDe jaarlijkse speculaasactie bij Altior was ook dit jaar wederom een groot succes. Bakkerij Doomernik moest alle zeilen bijzetten om de ruim 28.000 speculaasjes en ruim 6000 krollen te bakken en ook nog eens netjes in te pakken. Wij willen dan ook alle kopers bedanken die hebben bijgedragen aan dit geweldig resultaat en hopen dat jullie ervan hebben genoten van deze lekkernij !!

Pieten geven training bij Altior

pietentrainingAfgelopen zaterdag 29 november waren er enkele sportieve Pieten aanwezig op het sportveld bij Altior. Ze hadden van de Sint opdracht gekregen om een keer een training te geven aan alle jeugdleden. De meeste jeugdleden waren dan ook aanwezig op het veld, want een training van de Pieten die krijg je niet elke week ! 

Extra nieuws Altior

spellendagAfgelopen zaterdag 21 november was er in sporthal de Zaert een activiteit voor de jeugd van Altior. Omdat er op dit moment geen competitie mogelijk is, was er door de jeugd TC een leuk programma in elkaar gezet. Er was een grote opkomst van de welpen t/m de A-junioren. De kinderen hebben genoten van de spelletjes die er waren bedacht.

Kampioenen bij Altior

Altior f 1Wederom is de amateursport getroffen door de nieuwe coronamaatregelen. Ook bij Altior zijn de laatste competitiewedstrijden die stonden gepland vervallen. Er word nog wel getraind door diverse teams dit alles volgens de nieuwe regels. Wat de zaalcompetitie betreft moeten we nog even afwachten wat dat dit seizoen gaat worden.

Altior hard gewerkt, maar geen punten!

De Peelkorf AltiorDe Peelkorf 1 - Altior 1 

Op zondag 11 oktober reed Altior naar Ysselsteyn voor de wedstrijd tegen De Peelkorf. Door een goede voorbereiding waren de dames klaar om de wedstrijd vol vertrouwen te beginnen. Maar De Peelkorf opende de wedstrijd sterk en Altior kwam als snel op een 5-1 achterstand.

Altior scoort één keer meer !!

Prinses IrenePrinses Irene 1 - Altior 1

Op zondag 4 oktober stond er een spannende wedstrijd tegen Prinses Irene op het programma. Helaas konden onze supporters er niet bij zijn door de nieuwe coronaregels, maar gelukkig konden ze Altior toch ”aanmoedigen” en volgen via de livestream.

Altior D1 krijgt nieuwe shirtjes

Sponsor MinnaarAfgelopen weekend kregen de meiden van de D1 nieuwe shirtjes die door Autobedrijf Minnaar werden geschonken. Ze waren er allemaal heel blij mee, voor een auto te kopen bij Minnaar zijn ze nog te jong maar voor diegene die aan een andere auto toe zijn, ga een keer kijken want er staan genoeg occasions die betaalbaar zijn. Ook voor reparaties en onderhoud bent U altijd welkom.

Altior pakt eerste punten

Altior SpesZondag 27 september stond er een belangrijke wedstrijd tegen Spes uit Milsbeek op het programma. Na een oefenwedstrijd tegen Spes en een slechte start van de competitie ging Altior er alles aan doen om deze keer wel te winnen. In de eerste helft had Altior moeite met de druk die Spes gaf waardoor ze na 10 minuten met 0-2 achterstonden.

Altior zonder punten huiswaarts

Altior 21 septNa een ontzettend lange competitieloze periode, mocht Altior afgelopen zondag 20 september op bezoek bij DDW/SDO’99 in Hooge Mierde. Deze ploeg heeft de afgelopen jaren mooie resultaten gehaald en liet het afgelopen zaalseizoen zien in absolute topvorm te zijn. Inmiddels is er veel tijd verstreken en zijn er bij beide ploegen meerdere wijzigingen doorgevoerd.