Korfbal

Altior A1 wint met ruime cijfers

Altior A1Altior A1 - DSV A1
De een na laaste buitenwedstrijd voordat de binnencompetitie begint. Altior A1 speelde tegen DSV A1. Een club die nog geen wedstrijd gewonnen heeft, maar dat zegt niets. Het fluitsignaal ging, en al snel maakte Altior een doelpunt maar DSV kwam terug en maakte de 1-1. Zo ging het de eerste 10 minuten gewaagd tegen elkaar op.

Spannend, maar geen punten voor Altior

altior nieuw logoODC 1 - Altior 1

Afgelopen zondag 17 oktober speelde Altior de laatste wedstrijd voor de zaalcompetitie, uit tegen ODC in Ommel.  Het lijkt een spannende wedstrijd te worden, waar ODC in eerste instantie het initiatief neemt, maar waar Altior de wedstrijd steeds meer naar zich toe weet te trekken.

Wethouder Wijdeven opent velden Altior

openin g kunstgrasvAfgelopen zomer is er op het terrein van Korfbalvereniging Altior hard gewerkt aan de vervanging van het oude kunstgrasveld voor 2 nieuwe kunstgrasvelden. Het vorige veld was na 11 jaar versleten, had nog de oude afmetingen en Altior had inmiddels de behoefte aan 2 velden door het groeiende aantal leden.

DDW te sterk voor Altior

Fenne vd AkkerAltior 1 - DDW 1         Uitslag: 8-13                             Voor Altior stond op 10 oktober een Super Sunday op het programma. Alle zondag-teams spelen thuis en daarnaast wordt ook ons mooie nieuwe kunstgrasveld officieel geopend. Alle reden voor het vaandelteam om te vlammen tegen DDW. De pupil van de week Fenne v.d.Akker zag aan het begin van de wedstrijd de gasten al een gaatje van drie doelpunten slaan en Altior mag de rest van de wedstrijd in de achtervolging.

Altior onderuit in St-Oedenrode

Altior 3 10Rooi 1 - Altior 1                                                  Op zondag 3 oktober stond er voor het vaandelteam van Altior een belangrijke pot bij KV Rooi in St-Oedenrode op het  programma. Of het nou aan de regen ligt of een andere oorzaak heeft, al snel is duidelijk dat beide ploegen zeer moeizaam tot scoren kunnen komen. Met een 2-2 ruststand en een 6-4 eindstand trekt Altior aan het kortste eind.

Altior verslaat Swift in Velden

Altior 1 metSwift 1 - Altior 1

De tweede Topklasse topper stond in Velden op het programma afgelopen zondag 26 september. De dames van Swift draaien al jaren bovenin de hoogste klasse mee. Voor Altior een wedstrijd waarin ze als underdog hun kwaliteiten kunnen laten zien.

Altior start met nederlaag in de Topklasse.  

Pupil van de week Suze CollartAltior 1 - Rosolo 1
Zondag 19 september, het vaandelteam van Altior mag eindelijk weer aantreden in de Topklasse. Het Reuselse Rosolo komt op bezoek in Heeswijk-Dinther, wat meteen een pittige wedstrijd belooft. De pupil van de week Suze Collart zag dat de geelzwarten scherper aan de wedstrijd begonnen en op een 0-2 voorsprong kwamen.

Uitslagen Altior veldcompetitie  

Altior logo VierkantAltior A1 - SVOC’01/United A1 Altior begon sterk en stond al snel met 3-0 voor. Helaas duurde deze voorsprong niet lang en stond het na 15 minuten 3-3. In de 1e helft waren beide teams sterk aan elkaar gewaagd en gingen ze de rust in met 6-6. Na de rust kwam SVOC’01/United op voor-sprong.

Altior begint aan korfbal-competitie

AltiorKomend weekend is het dan zover ....de competitie gaat beginnen !! De teams zijn al weer enkele weken op het veld aan het trainen en hebben er weer met z’n allen heel veel zin in. Zaterdag 11 september om 10.00 uur begint de eerste wedstrijd na een hele lange tijd van wedstrijdstilte, en het publiek is ook weer van harte welkom.

Altior begint op nieuwe kunstgrasvelden

Nieuw kunstgrasveldHet nieuwe korfbalseizoen staat op het punt om te beginnen. De afgelopen paar weken is er al getraind op de nieuwe kunstgras-velden die er in de afgelopen maanden in een rap tempo zijn neergelegd zoals jullie hebben kunnen lezen o.a. in deze krant. We hopen deze keer op een mooi seizoen en beginnen op zaterdag 4 september met een jeugdtoernooi bij Altior op deze nieuwe velden.

Update nieuwe kunstgrasvelden Altior

kunstgras nieuwDe afgelopen week is er heel veel veranderd aan de Droevendaal. Er liggen ineens een paar korfbalvelden .... ze zullen wel hebben gedacht...ff gas erop dan zijn we voor de bouwvakvakantie klaar. De kunstgrasvelden liggen er prachtig bij en de bestrating is ook af. Nou nog het hekwerk erom heen, sponsorborden terug en we kunnen er weer volop gebruik van maken.

Update nieuwe kunstgrasvelden Altior

kunstgrasenbestratingWe zijn weer een paar weken verder en we kunnen alweer bijna rond het veld (er ligt nog geen kunstgras) lopen. De mannen zijn druk in de weer geweest met de bestrating en hopelijk gaat het er in de komende weken groener uitzien, want het kunstgras ligt er al helemaal klaar voor om geplaatst te worden. We laten jullie het meteen weten als het zover is. Blijf op de hoogte van al het nieuws: