Korfbal

Geslaagde Korfbal Doe-Dag bij Altior

altior doedagAfgelopen zaterdag 6 april was er bij Altior weer de Korfbal Doe-Dag. Hier waren alle kinderen van de basisschool welkom. Het werd door het mooie lenteweer een gezellige en sportieve ochtend. Met meer dan 60 kinderen werd het een feestje op het veld. Ze gingen gooien,vangen,schieten,rennen en verschillende spelletjes spelen.

Geen finaleplaats Altior B1 en Altior A1

AltiorAfgelopen zaterdag 23 maart speelde Altior B1 en Altior A1 hun kruisfinale in Erp. Altior B1 moest de spits afbijten tegen
De Korfrakkers B1. De meiden begonnen gespannen aan de wedstrijd en kwamen met 5-0 achter. Net voor het rustsignaal werd het 5-1.

Altior B1 en Altior A1 spelen kruisfinale in Erp

A1Afgelopen zaterdag 16 maart speelde Altior B1 hun laatste competitiewedstrijd in de zaal. De koploper in de hoofdklasse VIOS/Spes uit Ottersum kwam op bezoek. Het werd een wedstrijd waarin Altior B1 toch liet zien waartoe ze in staat zijn. Voor VIOS/Spes stond er niets meer op het spel wat misschien wel invloed had op de wedstrijd.

Uitslagen Altior ( 75 jaar!!)

Altior 75Afgelopen weekend zijn onderstaande duels gespeeld. Nog een paar wedstrijden in de zaal en dan kan het buitenseizoen weer beginnen. We houden jullie op de hoogte van de eindstanden in de competitie en/of er nog extra wedstrijden komen voor eventuele kruisfinales. Tot het volgende weekend !!

Uitslagen Altior

altior nieuw logoAfgelopen weekend zijn onderstaande duels gespeeld met gewonnen en verloren wedstrijden. Op naar het volgende weekend !! De Korfrakkers 2 - Altior 2 Uitslag: 16-8 DAW Schaijk 2 - Altior 3 Uitslag: 11-8

Altior B1 doet goede zaken

altiorZondag 25 februari zijn de senioren van Altior, behalve Altior 1 weer verder gegaan met de zaalcompetitie. Bij de jeugd deed Altior B1 ook weer goede zaken door van De Peelkorf B1 te winnen en een 2de plaats in te nemen in de Hoofdklasse. Ze zijn al zo goed als zeker van de kruisfinales waarin ze gaan strijden voor het Nederlands Kampioenschap. Later hier meer over !! 

Altior hervat competitie na de carnaval

altior nieuw logoZondag 18 februari was er maar een wedstrijd voor de senioren van Altior na al die dagen carnaval vieren. Ze moeten waarschijnlijk nog uitrusten dus kunnen de dames komende zondag en ook op de zaterdag de jeugd weer volop aan de bak.

Promotiekansen Altior verkeken

thumbnail Aukje Cranen Pupil vd WeekZondag 28 januari stond er een belangrijke en spannende wedstrijd op het programma  Altior 1 tegen De Peelkorf uit Ysselsteyn. Beide ploegen startten fel aan de wedstrijd en waren gebrand om te winnen.

Altior blijft in de race voor promotie

KVC Altior 21 01 2024KVC 1 - Altior 1 
Zondagmorgen 21 januari reisde Altior af naar Hapert voor de pot tegen KVC die al om 11.10 uur begon. Het was voor Altior een belangrijke wedstrijd om te winnen, omdat zij alle punten nodig hebben om nog in de race te blijven voor de promotie naar de topklasse.

Nieuw trainersduo Altior

Nieuwe trainers AltiorAfgelopen week kwam Altior met de mededeling dat met ingang van seizoen 2024-2025, Jan Knollema en Robin van Baalen, de leiding zullen hebben over de selectie. Jan en Robin hebben beiden ervaring als speler en trainer binnen de korfbalwereld en zijn de huidige trainers van DDW in Hooge Mierde,

Altior zonder punten huiswaarts

logo AltiorZondag 14 januari stond de wedstrijd Altior 1 tegen Stormvogels 1  uit Luyksgestel op het programma. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, die erg belangrijk zou zijn voor beide ploegen omtrent promotie naar de Topklasse. De wedstrijd begon fel en beide ploegen scoorden snel.

app