Korfbal

Altior 1 houdt punten niet in huis

pupil 9 decOp zondag 9 december speelt Altior thuis tegen De Peelkorf. Na twee nederlagen in deze zaalcompetitie, wordt het hoog tijd om de punten in eigen huis te houden. Van de ploeg uit Ysselsteijn werd op het veld al gewonnen.
 
Karlijn van den Hurk

Altior onderuit in Luyksgestel

AltiorStormvogels 1 - Altior 1 Uitslag: 20-13

Op zondag 2 december stond de tweede zaalcompetitiewedstrijd op het programma en wel tegen Stormvogels. Altior was zeker van plan om het beter te doen dan in de eerste wedstrijd maar het pakte anders uit en bleven de punten in Luyksgestel.

Altior begint met nederlaag zaalcompetitie

Bente van KesselAltior 1 - Melderslo 1 Uitslag: 5-12
Op zondag 25 november was voor Altior dan eindelijk de eerste zaalconfrontatie daar. Er werd een thuiswedstrijd gespeeld tegen Melderslo. Pupil van de week Bente van Kessel zag dat het aanvallend niet lukte in de eerste helft. Het resultaat was een 4-8 achterstand in de rust.

Altior begint aan de zaalcompetitie

Altior 3 in het nieuw AangepastKomend weekend op zaterdag 24 november begint de jeugd aan de zaalcompetitie en gaan de senioren op zondag van start. Het midweek team van Altior gaat al op 21 november beginnen en wel om 21.00 uur met een thuiswedstrijd in De Zaert.
 

Laatste wedstrijden Altior buiten

AltiorBMC 2 – Altior 3 Uitslag: 9-15
Corridor MW2 – Altior MW1
In een ietwat onhandige start begonnen we met goede moed aan de laatste wedstrijd van het buitenseizoen. Er was geen plaats om in te lopen op het kunstgras, het lange gras was echt veel te hoog/nat en de inspeeltijd werd gereduceerd tot 1 minuut!

Altior onderuit in Reusel

Rosolo AltiorRosolo 1 – Altior 1
De laatste wedstrijd buiten, voordat Altior in de zaal verder mag korfballen. Met tot nu toe 4 wedstrijdpunten, heeft de ploeg een kleine afstand van de degradatieplaats weten te nemen. Het uitduel tegen Rosolo vandaag, moest uitmaken of het team ook al voorzichtig naar de top 3 mag gaan kijken.

Altior pakt belangrijke punten

Evi van ErpAltior 1 – De Peelkorf : 11-9

Op zondag 14 oktober speelde Altior thuis tegen De Peelkorf. De gasten zijn een directe concurrent in de onderste regionen, wat een overwinning van extra belang maakte. 

Langenhuizen shirtsponsor Altior C2

Altior C2 2018 2019 AangepastAfgelopen week werden de meiden van Altior C2 in nieuwe shirtjes gestoken die door
Langenhuizen Hoveniers en Aanneming werden gesponsord. De meiden zijn hier heel blij mee en willen dan ook Langenhuizen, die goed zijn in het bedenken van Uw droomtuin,
 

Altior verliest nipt van Be Quick

Altior 3 in het nieuw Aangepast Altior 1 – Be Quick 1 
Op 7 oktober speelde Altior thuis tegen Be Quick. Supporters van de thuisploeg waren in grote getalen opgekomen, wat het team een extra boost gaf voor de wedstrijd. De pupil van de week Eefke van Hout zag meteen in de eerste minuut de 1-0 in de korf liggen.
Altior 3 in het nieuw.

Greenmax nieuwe hoofdsponsor Altior

Altior selectie bij Greenmax 1De competitie 2018-2019 is reeds begonnen en dit jaar start korfbalvereniging Altior met een nieuwe hoofdsponsor. Acht jaar lang heeft de club met veel trots en plezier ‘Van Gerwen Metaalbouw’ mogen dragen en werden zij van alle kanten door dit mooie bedrijf gesteund.

DDW een maatje te groot voor Altior

AltiorDDW 1 – Altior 1
Op 30 september stond er de eerste uitwedstrijd op het programma van Altior. De dames mochten afreizen naar Hooge Mierde om het daar op te nemen tegen DDW. Dit betekende echter niet dat Altior van plan was om met minder dan 2 punten huiswaarts te keren. Toch bleek al snel dat het niet gemakkelijk zou worden.