Tennis

Activiteiten De Balledonk

De BalledonkIn verband met de huidige situatie waarin wij nu leven, organiseert de tennisclub een paar leuke zaterdagavonden.                                                     Open avond op zaterdag 1 augustus vanaf 19.00 uur.Iedereen is van harte welkom om een balletje te komen slaan.

Unieke tennis clinic

tennisclinic TV de BalledonkTennisvereniging de Balledonk heeft afgelopen zaterdag 22 september haar eerste speciale tennis-clinic georganiseerd voor niet-leden uit de gemeente. Initiatiefnemer voor deze clinic was de sponsorcommissie van TV de Balledonk, die als doelstelling in hun beleidsplan hebben staan dat bijdragen van verenigingssponsoren niet alleen gebruikt worden voor het uitvoeren van het jeugdbeleid,

Tennisclinic De Balledonk

De BalledonkOp zaterdag 22 september wil tennisvereniging de Balledonk een tennisclinic organiseren voor (licht) lichamelijk en verstandelijk beperkte gehandicapten, maatschappelijk minder bedeelden en asielzoekers. Hiermee neemt de tennisvereniging ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

De Toren Eten & Drinken Open 2018

IMG 20180422 WA0015Het open toernooi van tennisvereniging de Balledonk heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Eigenaar Jeroen van den Broek van restaurant De Toren uit Dinther tekende afgelopen zondag het contract waarmee hij uiting wil geven aan zijn maatschappelijke betrokkenheid. Ook in de sport draait het immers om samenkomen van mensen.

Balledonk begroet sponsoren

TV De Balledonk Sponsors lage resolutieDe sponsorcommissie van tennisvereniging De Balledonk heeft op zaterdagmiddag 21 april de nieuwe sponsoren uitgenodigd om samen de reclamedoeken en borden te aanschouwen die sinds kort op het tennispark hangen.

Balledonk begroet sponsoren

sponsors tv deballedonkDe sponsorcommissie van tennisvereniging De Balledonk heeft op zaterdagmiddag 21 oktober de nieuwe sponsoren uitgenodigd om samen de reclamedoeken en borden te aanschouwen die sinds kort op het tennispark hangen.