Badminton

Nieuwe clubtrainers BC Argus

clubtrainersOnlangs hebben Dylan van de Laar, Dylan Reuvers en Marc van der Steen de opleiding clubtrainer met een goed gevolg afgerond. 
Op zondag 5 mei was de laatste dag en hebben ze hun certificaat in ontvangst mogen nemen. Hiermee heeft BC Argus 3 nieuwe trainers binnen de vereniging die de leden verder kunnen brengen binnen onze mooie sport.

Mooi podium voor BC Argus

d96b40f9 3a0a 4911 8415 cd580667f23f thumb420Zondag 4 februari hadden we weer ons eigen jaarlijkse Open Jeugdtoernooi. Het was een mooie opkomst met 44 deelnemers van 10 verschillende verenigingen.Verschillende leden van onze eigen vereniging hebben de finales bereikt en gingen met de prijzen aan de haal.

Weer aan de slag, zonder shuttle

argus1 Badmintonvereniging BC Argus  gaf maandagavond 11 mei weer de eerste training. Jongeren en senioren trainden in de buitenlucht. Dit was voor hen de eerste training sinds de uitbraak van COVID-19. “Fijn om iedereen weer te zien en samen te kunnen trainen”, vertelt een van de kinderen.

Kampioenen bij BC Argus

thumbnail IMG 0630Twee teams van badmintonvereniging BC Argus sluiten het seizoen af met een kampioenschap. Voor het jeugdteam U18 was het spannend. Het eindigde bovenaan met hetzelfde aantal punten als de nummer twee.

Jeugdteam BC Argus kampioen

Jeugdteam badmintonHet jeugdteam U12 van badmintonclub Argus uit Heeswijk-Dinther is afgelopen seizoen kampioen geworden. Tijdens het jaarlijkse nieuwjaarstoernooi van de club zijn ze gehuldigd. In het bijzijn van familie en vrienden en de senioren, vertelde voorzitter Hans Barten hoe trots hij is op deze kanjers:

Kids zomer clinic 2017

jeugdbadmintonOok dit jaar zal BC Argus weer haar jaarlijkse clinic zomerbadminton aanbieden aan de leerlingen van het basisonderwijs vanaf groep 3. Hiervoor zullen flyers worden verspreid via de basisscholen in Heeswijk-Dinther en Loosbroek.

Rolstoelbadminton in HD ?

BadmintonBadminton club Argus uit Heeswijk-Dinther wil zich in de regio onderscheiden door rolstoelbadminton aan te gaan bieden. Nadat een rolstoeler lid is geworden, is BC Argus op zoek naar meer mensen in een rolstoel die willen sporten.

Ongekend succes badmintonclub

Kampioenen ArgusDit najaar was een geweldig jaar voor BC Argus in Heeswijk-Dinther. We zijn er erg trots op dat we de eerste competitiehelft kunnen melden dat bij onze jeugd team 2 kampioen is geworden in U- 15 poule-4.

Badmintoninstapweken van BC Argus

argusWelkom bij de badmintoninstapweken van Badminton club BC Argus. Ook dit jaar start BC Argus met de badminton instapweken. Daarbij krijgen geïnteresseerden 4 weken les, uitleg over de spelregels en training. Dit is een mooie kans om kennis te maken met deze snelle Olympische racketsport.

app