Biljarten

Ad van Lieshout clubkampioen Royal 2022

LieshoutAfgelopen week werden de jaarlijkse clubkampioenschappen biljarten libre gespeeld bij de Zwaan van Royal. Na 4 spannende dagen met poulewedstrijden werden op zondagmiddag 17 juli de finalewedstrijden gespeeld en hierbij werd Ad van Lieshout de kampioen van 2022. Hierbij de medaillewinnaars:

Zomerkomkoep geslaagd

zomerkomkoep1De biljartfinales driebanden en libre van de zomerkomkoep zijn op vrijdag 8 juli bij cafe Elsie gespeeld. 

In twee maanden tijd is er door 20 teams, in 348 wedstrijden, gestreden om die felbegeerde plekken. Uiteindelijk kwamen de spelers van Royal 2 en Elsie 2 voor driebanden en De Zwaan 5 en Elsie 6 voor libre deze grote eer toe. 

Zomerkomkoep biljarten

download 41Al twee jaar kon in verband met corona de zomerkomkoep niet door gaan.Het bestuur heeft besloten te stoppen met de Komkoep en het stokje is overgenomen door Toon van der Pas en Ad Kooijman. Ze zijn nu gestart met de Zomerkomkoep met drie kroegen; De Zwaan, Elsie en d’n Ollie.

Jeugd van Biljartclub Royal naar het NK

biljartenOp 2 en 3 april jl. waren de Nederlandse Kampioenschappen jeugd Libre Biljarten in Boxtel. Daar mochten alle jeugdbiljarters van Nederland deelnemen aan het NK. Vanuit Biljartclub Royal mochten 9 deelnemers deelnemen in twee verschillende klassen.

Jean van Erp is er klaar voor

Jean van ErpZondag 12 september is het zover. De competitie eredivisie 3 banden start in Uden. In het biljartcentrum hebben we er lang op gewacht. Na stil leggen van de competitie vorig jaar hunkeren we weer naar strijd in de competitie.Met in het team de nummer 1 van de wereld, Dick Jaspers, nr 4 van de wereld Eddy Merckx uit België en verder Raimond Burgman uit Heemstede, Jean van Erp uit Heeswijk-Dinther,

Start jeugdbiljart in cc Servaes

biljartBiljartvereniging Royal is vorig jaar gestart met jeugdbiljarten. Onder deskundige leiding van vrijwilligers van de club gaven we biljartles aan de jeugd.

Ook hebben we vorig jaar vanaf oktober competitie gespeeld op zondagochtend. 

Komkoep 2018 beker-winnaars

Kampioenen libreAfgelopen acht weken is er door biljartliefhebbers uit Heeswijk en Dinther gestreden in de Komkoep om de beker. Afgelopen zondag was het moment van waarheid, de finale werd gespeeld in café de Zwaan in de klasse libre en driebanden.

Vaandelteam ROYAL kampioen van het gewest

Biljartteam2 weken geleden wist het team bestaande uit Ad van Lieshout, Joost van der Pas, Gerard Gabriëls en Peter van Erp al kampioen te worden in hun klasse. Dat betekende een weekend spelen tegen de 4 kampioenen uit het gewest.
De wedstrijden hebben afgelopen weekend plaats gevonden in Nijmegen en wederom eindigden de mannen op de 1e plaats.

Elsie 1, Driebanden Kampioen B2

ElsieMaandag 16 april is het team Elsie 1, met de spelers Martijn vd Linden, Erik van Doorn, Mari van Zoggel, BerryGordijn, Ben de Visser en Ben van de Wetering, Kampioen geworden, klasse B2 Driebanden klein.Deze laatste wedstrijd van de bondscompetitie district Den-Bosch 2017-2018 werd gespeeld inBiljartcafé Schuttershof in Vught.

app