Biljarten

Royal 9, kampioen libre C3 klasse seizoen 2023-2024

libreDinsdag 9 april is het team Royal 9, met de spelers van links naar rechts (zie foto), Wibo Snelders, Jeffrey van Casteren, Martijn vd Linden, Ad Kooijman en Johan Traa kampioen geworden in de klasse C3 Libre. Deze laatste wedstrijd van de bondscompetitie district Den Bosch werd gespeeld thuis in cafe de Zwaan tegen Rio-Bar 12 uit Vught.

Clubkampioenschappen biljarten

thumbnail FotoAfgelopen week werden de jaarlijkse clubkampioenschappen biljarten libre gespeeld bij de Zwaan van Royal. Na 4 spannende dagen met poulewedstrijden werden op zondagmiddag 16 Juli de finalewedstrijden gespeeld

Zomerkomkoep

komkoepDe Zomerkomkoep 2023 is weer in volle gang bezig, in mei, juni en begin juli wordt er gestreden in 2 pouleslibre en 2 poules driebanden om de biljarttitel van de zomerkomkoep.
De finale staat gepland op zaterdag 8 juli om 20.00 uur bij Cafe De Zwaan

Ad van Lieshout clubkampioen Royal 2022

LieshoutAfgelopen week werden de jaarlijkse clubkampioenschappen biljarten libre gespeeld bij de Zwaan van Royal. Na 4 spannende dagen met poulewedstrijden werden op zondagmiddag 17 juli de finalewedstrijden gespeeld en hierbij werd Ad van Lieshout de kampioen van 2022. Hierbij de medaillewinnaars:

Zomerkomkoep geslaagd

zomerkomkoep1De biljartfinales driebanden en libre van de zomerkomkoep zijn op vrijdag 8 juli bij cafe Elsie gespeeld. 

In twee maanden tijd is er door 20 teams, in 348 wedstrijden, gestreden om die felbegeerde plekken. Uiteindelijk kwamen de spelers van Royal 2 en Elsie 2 voor driebanden en De Zwaan 5 en Elsie 6 voor libre deze grote eer toe. 

Zomerkomkoep biljarten

download 41Al twee jaar kon in verband met corona de zomerkomkoep niet door gaan.Het bestuur heeft besloten te stoppen met de Komkoep en het stokje is overgenomen door Toon van der Pas en Ad Kooijman. Ze zijn nu gestart met de Zomerkomkoep met drie kroegen; De Zwaan, Elsie en d’n Ollie.

Jeugd van Biljartclub Royal naar het NK

biljartenOp 2 en 3 april jl. waren de Nederlandse Kampioenschappen jeugd Libre Biljarten in Boxtel. Daar mochten alle jeugdbiljarters van Nederland deelnemen aan het NK. Vanuit Biljartclub Royal mochten 9 deelnemers deelnemen in twee verschillende klassen.

?? Eredivisie,Jean van Erp ronde 3 ??

243023165 528356888470654 2366171674151451066 nDegelijke overwinning op DKM Tools. Na 3 speelronden staan we op positie 1 met 1 punt voorsprong.
Volgende week op bezoek in Zundert bij S.T.Z.
Uitslag:
S.I.S Schoonmaak - DKM Tools: 6-2
1. Jean van Erp - Roland Uijtdewillegen: 40-33 (24 brt.)

Jean van Erp is er klaar voor

Jean van ErpZondag 12 september is het zover. De competitie eredivisie 3 banden start in Uden. In het biljartcentrum hebben we er lang op gewacht. Na stil leggen van de competitie vorig jaar hunkeren we weer naar strijd in de competitie.Met in het team de nummer 1 van de wereld, Dick Jaspers, nr 4 van de wereld Eddy Merckx uit België en verder Raimond Burgman uit Heemstede, Jean van Erp uit Heeswijk-Dinther,

app