Biljarten

Finale ZomerKomKoep 2017

NewsItemImage74578Dit jaar werd voor de 17de keer de ZomerKomKoep georganiseerd. Een onderlinge biljartcompetitie in Heeswijk-Dinther. Op 28 april dit jaar werd de 1ste wedstrijd gespeeld meetellend voor deze competitie.

Peter v Erp weer naar NK

Peter van_ErpDitmaal in de Spelsoort bandstoten 3 klasse.
Peter werd in district 1ste met een gem van 3.43 zodat hij naar het gewest mag.
Ook ditmaal promoveerde hij naar een klasse hoger.

Martijn Brands winnaar

Hans 1Martijn Brands wint Open Zwaan Driebanden Toernooi
Op vrijdag 17 maart werd de finale gespeeld van het 11e Open Zwaan Driebanden Toernooi. Na de voorronden en 2e ronde werden er 2 finalepoules gespeeld.

Biljartevenement bij Den Durpsherd

Jean van_ErpWereldkampioenen verzamelen zich in Berlicum voor KNBB Kling Masters 2017

Van 19 tot en met 22 januari staat Den Durpsherd in Berlicum volledig in het teken van het meest prestigieuze biljartevenement van Nederland.

Winnaars H.D. Zomerkomkoep

winnaars-hd-zomerkomkoep bd28d05dac66907ec1a1aa2dd1364de8Het 3Banden team de Zwaan 1 met teamleider Michel Habraken en het Libre team Royal Events Palace 7, teamleider Ad Kooijman, zijn winnaar geworden van de H.D. Zomerkomkoep 2016. Een 3Banden en Libre kompetitie, dat afgelopen zomerseizoen gespeeld is in diverse cafés (de Toren, Royal Events Palace, de Zwaan en Elsie).

Jan van Schijndel wint tiende Open Zwaan Driebanden Toernooi

Tiende Open_Zwaan_Driebanden_ToernooiOp vrijdag 11 maart werd de finale gespeeld van het 10e Open Zwaan Driebanden Toernooi. Na de voorronden en 2e ronde werden er 2 finalepoules gespeeld. De winnaars van de poules vochten samen om de felbegeerde beker en plaats op de siersteen aan de wand in Café De Zwaan. De strijd om de derde plaats werd gewonnen door Nico van Heesch.

H.D. Komkoep Zomercompetitie 2016

KomkoepBeste biljartliefhebbers,

De H.D. Komkoep Zomercompetitie staat weer voor de deur.

Evenals vorig jaar kun je inschrijven voor zowel libre als driebanden. Er zal hoogstwaarschijnlijk ook weer in poules gespeeld worden (dit ligt aan het aantal inschrijvingen).

Dick Jaspers en Jean van Erp winnen WK driebanden

Jean van_Erp1

Dick Jaspers en Jean van Erp hebben zondag in Viersen de wereldtitel driebanden voor landenteams gewonnen. De routiniers uit Sint Willebrord en Heeswijk-Dinter wonnen in de finale van Turkije.

Jean van Erp maakte indruk met een zege op Lüfti Cenet in slechts zestien beurten: 40-12.

Den Durpsherd klaar voor groots biljartspektakel

Jean van_ErpWanneer burgemeester Jan Pommer van Sint Michielsgestel op donderdagochtend 14 januari om 11.00 uur het startsein heeft gegeven, gaat bij Den Durpsherd in Berlicum het meest prestigieuze biljarttoernooi van Nederland van start. Van donderdag t/m zondag vindt daar de KNBB Biljartpoint Masters plaats.

De Siem librekampioen

151101-phe-SimonvanSteenbergenSuperspannend was het gisteren in Royal Event Palace (voorheen Aquarest). Acht kwartfinalisten gingen met elkaar de strijd aan om Bernhezer librekampioen 2015 te worden.

Meer artikelen...

  1. Kampioenschap Libre gestart