Biljarten

Jeugd van Biljartclub Royal naar het NK

biljartenOp 2 en 3 april jl. waren de Nederlandse Kampioenschappen jeugd Libre Biljarten in Boxtel. Daar mochten alle jeugdbiljarters van Nederland deelnemen aan het NK. Vanuit Biljartclub Royal mochten 9 deelnemers deelnemen in twee verschillende klassen.

Jean van Erp is er klaar voor

Jean van ErpZondag 12 september is het zover. De competitie eredivisie 3 banden start in Uden. In het biljartcentrum hebben we er lang op gewacht. Na stil leggen van de competitie vorig jaar hunkeren we weer naar strijd in de competitie.Met in het team de nummer 1 van de wereld, Dick Jaspers, nr 4 van de wereld Eddy Merckx uit België en verder Raimond Burgman uit Heemstede, Jean van Erp uit Heeswijk-Dinther,

Start jeugdbiljart in cc Servaes

biljartBiljartvereniging Royal is vorig jaar gestart met jeugdbiljarten. Onder deskundige leiding van vrijwilligers van de club gaven we biljartles aan de jeugd.

Ook hebben we vorig jaar vanaf oktober competitie gespeeld op zondagochtend. 

Komkoep 2018 beker-winnaars

Kampioenen libreAfgelopen acht weken is er door biljartliefhebbers uit Heeswijk en Dinther gestreden in de Komkoep om de beker. Afgelopen zondag was het moment van waarheid, de finale werd gespeeld in café de Zwaan in de klasse libre en driebanden.

Vaandelteam ROYAL kampioen van het gewest

Biljartteam2 weken geleden wist het team bestaande uit Ad van Lieshout, Joost van der Pas, Gerard Gabriëls en Peter van Erp al kampioen te worden in hun klasse. Dat betekende een weekend spelen tegen de 4 kampioenen uit het gewest.
De wedstrijden hebben afgelopen weekend plaats gevonden in Nijmegen en wederom eindigden de mannen op de 1e plaats.

Elsie 1, Driebanden Kampioen B2

ElsieMaandag 16 april is het team Elsie 1, met de spelers Martijn vd Linden, Erik van Doorn, Mari van Zoggel, BerryGordijn, Ben de Visser en Ben van de Wetering, Kampioen geworden, klasse B2 Driebanden klein.Deze laatste wedstrijd van de bondscompetitie district Den-Bosch 2017-2018 werd gespeeld inBiljartcafé Schuttershof in Vught.

Finale ZomerKomKoep 2017

NewsItemImage74578Dit jaar werd voor de 17de keer de ZomerKomKoep georganiseerd. Een onderlinge biljartcompetitie in Heeswijk-Dinther. Op 28 april dit jaar werd de 1ste wedstrijd gespeeld meetellend voor deze competitie.

Peter v Erp weer naar NK

Peter van_ErpDitmaal in de Spelsoort bandstoten 3 klasse.
Peter werd in district 1ste met een gem van 3.43 zodat hij naar het gewest mag.
Ook ditmaal promoveerde hij naar een klasse hoger.

Martijn Brands winnaar

Hans 1Martijn Brands wint Open Zwaan Driebanden Toernooi
Op vrijdag 17 maart werd de finale gespeeld van het 11e Open Zwaan Driebanden Toernooi. Na de voorronden en 2e ronde werden er 2 finalepoules gespeeld.

Biljartevenement bij Den Durpsherd

Jean van_ErpWereldkampioenen verzamelen zich in Berlicum voor KNBB Kling Masters 2017

Van 19 tot en met 22 januari staat Den Durpsherd in Berlicum volledig in het teken van het meest prestigieuze biljartevenement van Nederland.

Wil jij helpen?