Paardensport

Drie kringkampioenen bij RV De Valianten

ilse en Gregor AangepastIlse en Gregor
 
De ponyruiters van Rijvereniging De Valianten in Heeswijk-Dinther hebben een bijzonder goed outdoor seizoen achter de rug. Maar liefst drie leden van de vereniging werden in hun klasse kampioen van de kring Noordoost-Brabant. Ilse .
I

4 Dagen paardensport in HD

concoursValiantenHonderden paarden en pony’s zijn met Hemelvaart te gast in Heeswijk-Dinther. Zij strijden om een jaar lang gratis voer en begeleiding.
Rijvereniging De Valianten in Heeswijk-Dinther houdt in mei een groot concours in de Heibloemsedijk.

Lieke Dortmans naar NK

lieke-naar-het-nk 68f63eae6f28e3e513273a70287d6382Dit weekend reed Lieke Dortmans uit Loosbroek op de Brabantse Kampioenschappen in Nijnsel. De eerste proef 3e prijs met 67,17% waardoor ze in de middag de finale mochten rijden. Helaas 2 fouten gemaakt in de proef, maar met een 8e plaats zijn ze wel afgevaardigd naar de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo!!

Marcel Van Driel wint in Rijen

19102015 Stal_van_DrielIn de Vijf Eiken te Rijen dook Marcel van Driel met zijn vosruin Caïro in de Z-barrage springen als enige voorlangs een bloembak. Die gewaagde afslag bracht de jumper uit Heeswijk-Dinther de Z-zege. 

Miranda Hoezen-van der Pas zeer succesvol

Miranda HoezenMaar liefst elf leden van De Valianten zijn afgevaardigd naar de Brabantse Kampioenschappen welke 15 en 16 augustus plaatsvinden in Zijtaart. Hierna volgt nog de Hippiade. Dit betreft de basiswedstrijdsport klasse B t/m ZZ Licht dressuur en B t/m ZZ Springen. (De uitslagen hiervan staan in een ander artikel) In de dressuur volgt ná de basiswedstrijdsport de Subtop.

Ruiters en amazones van De Valianten succesvol

Lieke van GorkumVanaf april (zomerseizoen) werd er door onze leden gestreden op de selectiewedstrijden van de nieuwe kring, Kring Noord Oost Brabant. Deze kring is ontstaan na samenvoeging van kring Uden en kring Cuijk. Een extra uitdaging dus om kringkampioen te worden en om in aanmerking te komen voor afvaardiging naar het Brabants Kampioenschap welke 15 en 16 augustus plaats zal gaan vinden in Zijtaart.

app