Hockey

Start Kabouterhocky HDL

start kabouterhocky hdl de0f4d40ead3da1a0784585e1a92ace5Kabouterhockey wordt speciaal voor de allerkleinste georganiseerd. Deze unieke trainingen is afgestemd op kinderen in de leeftijd van 3,5 tot 6 jaar. Ook trainingsleden mogen deelnemen.

HDL Hemelvaart Hockeykamp

180510 HDL Hemelvaart Hockeykamp.2Donderdag 10 mei jl. begon bij hockeyclub HDL een tweedaags hockeykamp. Zo’n 85 kinderen hebben twee fantastische dagen beleefd die niet alleen in het teken van hockey stonden.

HDL Vriendentraining 14-18 mei

hdl vriendjesKom jij trainen met een vriend of vriendin? Leuk! Ook zijn of haar ouders zijn welkom om te komen kijken. Sportkleding is handig. Voor een hockeystick zorgt de club. Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Clinic voor jeugd hockeyclub HDL

Hockey clinic

Zondagmiddag 15 april jl. was er bij hockeyclub HDL een clinic voor de 6- en 8-tallen. De jongens en meiden hebben onder leiding van Aniek van Cuijk een leerzame middag gehad. Zij kregen tips en trics om de keeper voorbij te spelen. Keepers leerden juist om nog beter de bal tegen te houden om een doelpunt te voorkomen.

Nieuw tenue voor Meisjes A1 van Hockeyclub HDL!

MA 1Het meiden A1 team van Hockeyclub HDL speelde afgelopen zaterdag hun eerste wedstrijd in de 2de klasse van de KNHB lentecompetitie, na twee keer achter elkaar te zijn gepromoveerd. Dankzij de sponsors Van Zoggel Wonen en Timmer- en bouwbedrijf van Eijk & V.D. Sterren konden ze opdraven in nieuwe shirts en rokjes.

Meisjes A1 HDL hockey kampioen!

Meisjes A1 Hockey HDL kampioenHet meiden A1 team  van Hockeyclub HDL kon afgelopen zaterdag weer een feestje vieren. Ze zijn voor de tweede keer achter elkaar ongeslagen kampioen geworden. Twee wedstrijden geleden waren ze onbereikbaar geworden voor de concurrentie en sloten de competitie af met een overwinning op de meiden van Berlicum.
foto: Adri Pelders

Opening nieuw ¼ hockeyveld

Opening veld 2Op 3 september was het zo ver dat het nieuwe ¼ veld bij hockeyclub HDL geopend kon worden. Onder grote publieke belangstelling werden eerst om 13.30 uur alle kampioenen van afgelopen jaar gehuldigd. De teams van ME1 6-tal, MD2, MC1, MA1 en Dames 1 werden allemaal in het zonnetje gezet met als beloning een feestelijke slagroomtaart. Meer foto's

41e Toer Mee

Toer mee 3 septDe muzikaalste fietstocht voor het hele gezin.

De zomer is in volle gang, de vakantie moeten nog beginnen en toch vragen wij uw aandacht voor een activiteit direct na de zomervakantie. Op 3 september staat de bekende Toer Mee fietstocht weer op de fietsagenda.

Meisjes A1 kampioen!

thumb Meisjes A1 Bij Hockeyclub HDL was er op zaterdag 10 juni een feestje te vieren. De meisjes A1 hebben alle wedstrijden van de competitie gewonnen en zijn dus ongeslagen kampioen geworden.!

Hockey uitproberen?

HockeyOp dinsdag 13, 20 en 27 juni as. van 17 tot 18 uur, zijn jongens en meisjes tussen de 5 en 12 jaar van harte welkom bij Hockeyclub HDL aan de Steen- en Stokstraat 1 in Heeswijk-Dinther.