Hockey

Meisjes A1 HDL hockey kampioen!

Meisjes A1 Hockey HDL kampioenHet meiden A1 team  van Hockeyclub HDL kon afgelopen zaterdag weer een feestje vieren. Ze zijn voor de tweede keer achter elkaar ongeslagen kampioen geworden. Twee wedstrijden geleden waren ze onbereikbaar geworden voor de concurrentie en sloten de competitie af met een overwinning op de meiden van Berlicum.
foto: Adri Pelders

Opening nieuw ¼ hockeyveld

Opening veld 2Op 3 september was het zo ver dat het nieuwe ¼ veld bij hockeyclub HDL geopend kon worden. Onder grote publieke belangstelling werden eerst om 13.30 uur alle kampioenen van afgelopen jaar gehuldigd. De teams van ME1 6-tal, MD2, MC1, MA1 en Dames 1 werden allemaal in het zonnetje gezet met als beloning een feestelijke slagroomtaart. Meer foto's

41e Toer Mee

Toer mee 3 septDe muzikaalste fietstocht voor het hele gezin.

De zomer is in volle gang, de vakantie moeten nog beginnen en toch vragen wij uw aandacht voor een activiteit direct na de zomervakantie. Op 3 september staat de bekende Toer Mee fietstocht weer op de fietsagenda.

Meisjes A1 kampioen!

thumb Meisjes A1 Bij Hockeyclub HDL was er op zaterdag 10 juni een feestje te vieren. De meisjes A1 hebben alle wedstrijden van de competitie gewonnen en zijn dus ongeslagen kampioen geworden.!

Hockey uitproberen?

HockeyOp dinsdag 13, 20 en 27 juni as. van 17 tot 18 uur, zijn jongens en meisjes tussen de 5 en 12 jaar van harte welkom bij Hockeyclub HDL aan de Steen- en Stokstraat 1 in Heeswijk-Dinther.

Hockey voor heren

07a8ae30-4824-4585-a8ea-e3ace3ae8a13Binnen Hockeyclub HDL zijn naast de jeugdteams ook Heren Recreanten actief. We trainen 1x per 2 weken op vrijdagavond. Naast de sportieve uitdaging is het gezellig!

HDL-hocky Shoot Out

170409-tr-Shoot-Out-voorpaginaVoor de derde keer hebben we de Clubkampioenschappen Shoot Out tot 17 jaar georganiseerd. Daarbij nemen spelers een serie vrije ballen en degene met de meeste doelpunten is de winnaar.

Eerste speelminuten nieuw jongensteam HDL

IMG-20170311-WA0008Zaterdag 11 maart was een spannende dag voor de kleine mannen van HDL. Hun team, Jongens F1, speelde voor het eerst een competitiewedstrijd. Normaal gesproken trainen ze met 9 jongens en voor deze wedstrijd kon HDL beschikken over Martijn, Thierry, Sebas, Ties, Eize, Bram en invalster Pip.