* 1 sinaasappel, schoongeboend
* 50 ml walnotenolie
* 30 ml rode wijnazijn
* 1 teentje knoflook
* 2 oranje zoete aardappels
* 8 grote coquilles
* 4 plakjes rauwe ham
* 4 takjes verse munt
Bereidingswijze
1. Rasp de schil van de sinaasappel en pers het sap er uit. Roer los met de walnotenolie en azijn en pers het teentje knoflook uit boven de dressing.
2. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Breng een pan met water en zout aan de kook en kook de blokjes in ca. 6 minuten gaar.
3. Schenk de zoete aardappel af en meng met de sinaasappeldressing tot een puree. Halveer de plakjes ham in de lengte. Wikkel de halve plakjes ham om de coquilles en bestrijk ze met wat olie.
4. Verwarm een koekenpan en bak de coquilles op matig vuur in 5-7 minuten bruin en gaar. Keer de coquilles halverwege de baktijd.