Voetbal

Heeswijk verliest bij runner-up Helvoirt: 2-1

1Na de broodnodige zege tegen Sportclub Irene vertrok Heeswijk op deze winderige zondag met hersteld vertrouwen naar het sterke Helvoirt. Ondanks een aardige eerste helft moest Heeswijk in de tweede helft zijn meerdere erkennen in de nummer 2 van de 2e Klasse H: 2-1.

7 x 7 Toernooi bij VV Heeswijk

vvHeeswijkOok dit jaar organiseert voetvalvereniging Heeswijk het, in de regio befaamde, 7 x 7 toernooi. Al jaren is dit voetbaltoernooi een begrip onder de voetballiefhebber in Heeswijk en ver daarbuiten. Voetbal en feest gaan op 22 juni weer hand in hand. De inschrijving gaat hard maar er zijn nog wat plaatsen vrij.

Eenvoudige overwinning voor Avesteyn

AvesteynOp deze regenachtige zondagmiddag mocht het vaandelteam van Avesteyn aantreden tegen de nummer 7 van de competitie; SDDL. Het veld was ondanks de omstandigheden goed bespeelbaar. SDDL begon fel aan de wedstrijd, echter na een kwartier werd Avesteyn dominanter en werd er onterecht een doelpunt van Joost Goijaarts afgekeurd

Nieuwe tenues voor Heeswijk/Avesteyn dames 2

Tenues dames 2Het dames 2 team van voetbalverenigingen Heeswijk/Avesteyn speelt in mooie nieuwe tenues. Greenmax en Van den Akker Aquaservice presenteerden zich afgelopen weekend met het team. De dames spelen in een prachtig mooi nieuw tenue, waarin het blauw van vv Heeswijk en het oranje van R.K.S.V. Avesteyn samen terugkomen.

Avesteyn wint wedstrijd tegen Cito

           Avesteyn - Cito : 2- 0Avesteyn
 
Op deze winderige zondadag na de carnaval mocht Avesteyn aantreden tegen Cito.  
De eerste wedstrijd voor het vaandelteam van Avesteyn op het nieuw aangelegde kunstgras.

Pupil van de week Wessel van den Hurk

Wessel kopieZondag wederom een thuiswedstrijd voor ons eerste elftal en ook deze week weer een pupil van de week. Wessel van den Hurk heeft de eer om pupil van de week te zijn voor de wedstrijd van Heeswijk 1 tegen Sportclub Irene.

Nieuwe kunstgrasmat VV Heeswijk

 
kunstgrasmat 2Dit weekend rolde de bal weer op het kunstgrasveld van voetbalvereniging Heeswijk. De afgelopen maanden is de oude mat vervangen door een spiksplinternieuwe variant. Dit tot grote tevredenheid van voorzitter Peer Verkuijlen: 'Het ligt er prachtig bij en zaterdag en zondag is er door verschillende jeugd- en seniorenelftallen op gevoetbald.
 

Orangebag.nl sponsor shirts 2e team VV Heeswijk

Heeswijk 2Het 2e seniorenteam van Heeswijk heeft er een nieuwe outfit bij dankzij de bijdrage van Orangebag. De heer en mevrouw Sluiter hebben de tenues die nodig zijn voor de warming up en als er niet in de eigen kleuren gespeeld mag worden geschonken.
Afgelopen zondag werden de tenues overhandigd en in gebruik genomen.

Avesteyn wint moeizaam van Vorstenbosch

AvesteynOp een zonovergoten zondag mocht het eerste elftal van Avesteyn aantreden tegen het altijd lastige Vorstenbosch. De laatste jaren heeft onze ploeg maar weinig punten gepakt tegen de bezoekende ploeg. Avesteyn begint slordig op een moeilijk te spelen veld. Alhoewel het niet scherp is probeert Avesteyn het spel te maken.

Heeswijk verliest ruim van Volharding: 0-4

Coen van ZutvenHeeswijk zit in een mindere fase en kreeg vandaag voor de 2e week op rij een thuisnederlaag te verwerken. Waar Heeswijk het aanvalsspel niet kon omzetten in doelrijpe kansen, maakte het bezoekende Volharding er vier.
Heeswijk startte nog aardig, met beter spel aan de bal en meer scherpte in de duels dan in de openingsfase tegen DAW een week eerder.

Medeoprichter Harrie van Padua is overleden

HarrievanPaduaAfgelopen zondag werd niet alleen vanwege het overlijden van Mies van Schijndel maar ook vanwege Harrie van Padua met rouwbanden gespeeld. In een maand tijd verliest de club twee iconen. Onverwacht overleed Harrie van Padua afgelopen weekend op 85 jarige leeftijd.