Voetbal

Avesteyn wederom winst tegen HHC

AvesteynVandaag mocht Avesteyn na 2 weken vrij, carnaval en afgelast, aantreden tegen HHC. De heenwedstrijd eindigde in 0-4 voor de mannen uit Dinther en dat was ook de missie voor vandaag. Winnen met ruime cijfers.
De gehele wedstrijd was het eigenlijk eenrichtingsverkeer richten de goalie van de gasten uit Heusden.

Heeswijk onfortuinlijk onderuit in eigen huis

Danny Aarts 250e wedstrijd in Heeswijk 1Na wederom een aantal weken geen voetbal door het slechte weer en de carnaval, stond er vandaag weer een belangrijke wedstrijd op het programma voor de blauw-witten. SVSSS uit Udenhout was vandaag de tegenstander. Eerder dit seizoen werd het 2-2, waar beide ploegen vol voor de winst gingen.

Avesteyn wint eenvoudig van WEC

AvesteynMet zware windstoten over het veld mocht Avesteyn aantreden tegen WEC. Avesteyn begon sterk aan de eerste helft. Met name de eerste tien minuten waren sterk, wat al snel resulteerde in de 1-0 van Joost van Vugt.

Venhorst de gelukkige winnaar

Venhorst HeeswijkVandaag stond ondanks de zeer stevige wind het duel tussen RKSV Venhorst en VV Heeswijk op het programma op sportpark de Voskuilen. Om half 3 floot scheidsrechter Schelsema voor de aftrap van de wedstrijd, al snel werd duidelijk dat de wind een grote rol zou spelen.

Avesteyn - Boxtel 4 - 0

AvesteynOp deze regenachtige en winderige dag werd de wedstrijd tussen Avesteyn en Boxtel verplaatst van het hoofdveld naar het kunstgrasveld, waardoor de wedstrijd tussen de nummer 2 en nummer 3 gewoon door ging. 

Avesteyn strijdt zich naar 3 punten

AvesteynZondag 26 januari stond de uitwedstrijd tegen Wilhelmina op het programma. Voor de ploeg uit Dinther geen onbekende. Afgelopen zomer was Wilhelmina ook tegenstander in de nacompetitie, toen won Avesteyn met 1-0.

Belangrijke overwinning voor Heeswijk 1

Heesijk LunetVandaag stond de wedstrijd tegen hekkensluiter Real Lunet op het programma. Met goed weer maar een erg matig speelveld was dit een wedstrijd die voor de Heeswijkse ploeg zou bepalen of de aansluiting met de middenmoot van de 2e klasse H gevonden kon worden.

Avesteyn nadert Nulandia tot op één punt

AvesteynAvesteyn ging met een fitte selectie op bezoek bij RKKSV waar de inhaalwedstrijd op het programma stond. Avesteyn moest winnen om de druk op te voeren op koploper Nulandia. In de eerste helft was Avesteyn heer en meester en dicteerde het spel.

Heeswijk trekt aan het langste eind tegen DAW

HeeswijkVandaag stond de 1e competitiewedstrijd in het nieuwe jaar weer op het programma voor de blauw-witten. DAW uit Schaijk was dit keer de tegenstander, een ploeg waar Heeswijk nog wat tegen goed te maken had na twee nederlagen in het vorige seizoen. Een belangrijke pot voor beide ploegen om weg te blijven uit de onderste regionen.