Voetbal

Nieuwe tenues voor Avesteyn JO10-1

nieuwe shirtsHet JO10-1 team van voetbalvereniging RKSV Avesteyn speelt in mooie nieuwe tenues. Wim van Dijk Auto’s presenteerde zich afgelopen weekend met het team.

Wim van Dijk Auto’s uit Dinther is al jarenlang een betrouwbaar bedrijf waar u terecht kunt voor occasions.

Avesteyn rekent af met OSC'45

AvesteynOp een zonnige herfstdag stond de inhaalwedstrijd uit bij OSC op het programma. Vanaf het begin was het eenrichtingsverkeer richting het doel van OSC, het leek dan ook een probleemloze middag te worden voor de gasten uit Dinther. In de openingsfase werden de nodige kansen gemist en werd de wedstrijd rommelig.

Avesteyn verlengt contract Hugo van de Sande

Hugo van de SandeAvesteyn heeft het contract met Hugo van de Sande, als hoofdtrainer van Avesteyn, weer met één jaar verlengd. Zowel de Technische Commissie als de spelersgroep staan unaniem positief achter dit besluit. Zij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Hugo. Ook Hugo heeft aangegeven graag met deze jonge talentvolle groep verder te willen gaan.

Het 6e team van VV Heeswijk in het nieuw

Heesakkers 1 betonBouwbedrijf Jaap de Visser en Swetex steken het 6e team van VV Heeswijk in het nieuw.

Zondagmorgen presenteerde het 6e team van voetbalvereniging Heeswijk haar nieuwe tenue. Swetex en Bouwbedrijf Jaap de Visser prijken als trotse sponsors op de nieuwe shirts.

Heeswijk trekt echte derby tegen EVVC naar zich toe

HEESWIJK 10 11Op deze herfstdag met heerlijk voetbalweer stond vandaag de derby tussen vv Heeswijk en EVVC op het programma. Zoals elk jaar was dit het dit jaar ook weer een echte derby waarbij strijd voorop stond. De eerste helft hadden de mannen uit Heeswijk wat meer de controle en liet EVVC de uitploeg aan de bal. Bij vlagen werd er dan ook aardig gevoetbald.

Prima herstel Avesteyn

AvesteynOp 10 november stond de wedstrijd Avesteyn - Essche Boys op het programma. De vraag was of Avesteyn zich, op deze zonnige dag, kon herstellen na de nederlaag vorige week tegen Nulandia.

Vanaf het begin was het eenrichtingsverkeer naar de goal van Essche Boys.

Eerste tegengoal Avesteyn bezorgt Nulandia overwinning

AvesteynHet voor vandaag nog ongeslagen Avesteyn met nul tegendoelpunten mocht het thuis opnemen tegen koploper Nulandia. De topper in de 4e klasse F. Het werd dan ook een wedstrijd met veel strijd en met matig voetbal. Het drassige veld droeg hier ook niet bepaald aan bij. Het was een wedstrijd die bepaald werd op details.

Heeswijk Prinses Irene: 2-0

20191020Heeswijk Prinses Irene 17Heeswijk pakt belangrijke punten
Waar ze voor de tweede week op rij trainer Stef Sijbers moest missen, was het zaak voor het Heeswijkse vaandelteam om wat goed te maken na de 4-0 nederlaag van vorige week.

Berghem Sport – VV Heeswijk: 4 – 0

Berghem HeeswijkNa 2 weken geen voetbal voor de blauw-witten stond vandaag de uitwedstrijd naar Berghem Sport op het programma. Heeswijk trainer Stef Sijbers moest helaas verstek laten gaan door een fikse griep en daardoor nam Heeswijk 2- trainer Mayk van Driel de honneurs waar. Met een heerlijk najaarszonnetje floot scheidsrechter de Graaf om klokslag half 3 voor het eerst.

Bijzondere nieuwe shirtsponsor JO17-1

shirtsponsor HeesijkHet voetbalelftal van Voetbalvereniging Heeswijk JO17-1 speelt sinds afgelopen weekend hun wedstrijden in prachtige nieuwe tenues. Op het eerste gezicht weinig bijzonders; het kenmerkende blauwwitte shirt voorzien van een nieuwe shirtsponsor. Maar wie goed kijkt ziet toch iets bijzonders.

Nieuwe tenues voor Avesteyn 3

avesteyn shirts1Op zondag 13 oktober werden er bij voetbalvereniging R.K.S.V. Avesteyn weer een team in een schitterend nieuw tenue gestoken. Het 3e team presenteerde zich op deze dag samen met beide sponsoren, Tom van den Berg Uitvaartzorg en Hadeco.