Voetbal

Nieuwe tenues voor Heeswijk 35+

HEESWIJK 35 SEIZOEN 2019 2020 msHet meest ervaren team van Voetbalvereniging Heeswijk speelt sinds dit weekend haar wedstrijden in prachtige nieuwe tenues. Het mooie is dat de nieuwe tenues niet door één, niet door twee, zelfs niet door drie, maar door vier sponsoren mede mogelijk zijn gemaakt.

PerrEvents nieuwe shirtsponsor Heeswijk 3

shirtsponsor vv HeeswHet derde elftal van Voetbalvereniging Heeswijk gaat het seizoen 2019-2020 in met prachtige nieuwe tenues. Op de borst van Heeswijk 3 prijkt sinds afgelopen weekend PerrEvents als trotse sponsor. De mannen van PerrEvents voetballen van kleins af aan zelf bij VV Heeswijk: ‘We vinden het prachtig dat we zoiets moois kunnen doen voor de club waar we zelf al zolang met zoveel plezier komen’, klinkt het enthousiast.

Avesteyn start met overwinning

Avesteyn   Ruwaard - Avesteyn  0 - 2

Op een zonnige middag in Oss mocht Avesteyn officieel beginnen aan het nieuwe seizoen. Tegenstander in deze bekerwedstrijd vandaag was Ruwaard uitkomend in de 5de klasse.

Avesteyn in rouw door hartstilstand Gerard Kuijpers

Gerard Kuijpers1Ten gevolge van een hartstilstand tijdens zijn favoriete spel is Gerard vandaag ( 1 sept.) overleden.

Vol energie en enthousiasme is Gerard vanochtend met zijn team vertrokken richting Veghel om daar, zoals helaas nu is gebleken, zijn  laatste wedstrijd te spelen.

Avesteyn door naar volgende ronde

AvesteynAvesteyn mocht op deze tropische zondag beginnen aan de nacompetitie voor een plek in de derde klasse. Wilhelmina was de tegenstander.
 In de eerste helft was Avesteyn erg slordig en kwam het niet aan voetballen toe. Wilhelmina wist het goed vast te zetten.
De beste kansen waren voor Wilhelmina voor rust, maar Avesteyn hield goed stand.

Stef Sijbers verder als hoofdtrainer bij VV Heeswijk

Stef SijbersOok de komende twee seizoenen wordt het 1ste team van voetbalvereniging Heeswijk getraind door Stef Sijbers. De oefenmeester sloot zondag zijn eerste seizoen bij Heeswijk met zijn elftal af met een 4-3 overwinning op Sparta ’18. Afgelopen week werden de laatste plooien gladgestreken en werd contractverlenging een feit.

Avesteyn “A1” wint van R.K.V.V. Nulandia

AvesteynAvesteyn begon met 5 A-spelers in de basis vanwege blessures en schorsingen tegen het als vierde geplaatste Nulandia. Doordat Avesteyn defensief aan de wedstrijd begon kregen zij het voor elkaar om Nulandia op te vangen voordat het gevaarlijk werd. Grote kansen bleven dan ook uit voor Nuland.

Heeswijk verliest ruim in Empel


Emplina Heeswijk 1Emplina -  Heeswijk: 4 -  0
In speelronde 25 reisde Heeswijk af naar Empel voor de wedstrijd tegen Emplina. Terwijl elders in Brabant voetbalvelden geteisterd werden door hagel en bliksem,
zorgden in Empel een zomers zonnetje,
foto: Sten van den Berg probeert Michiel Buys af te stoppen

VAR bepaalt eindstand Nijnsel - Avesteyn

AvesteynNijnsel- Avesteyn: 1 - 0
In Nijnsel ontmoeten de nummer één Nijnsel en nummer twee Avesteyn elkaar. Zoals vaker een wedstrijd met slecht voetbal en veel strijd. Nijnsel had het ietwat betere voetbal maar de wedstrijd bestond voornamelijk uit lange ballen.
 

Aantrekkelijk duel Heeswijk – Real Lunet eindigt in 1-3

Niek van Zutphen keepte een sterke wedstrijdNa de vrije zondag van vorige week (de eerste sinds carnaval), trof Heeswijk op Sportpark De Balledonk het ambitieuze Real Lunet. Waar de blauw-witten spelen voor de eer en een mooie eindklassering, is de ploeg uit Vught volop verwikkeld in de strijd om periode-3 en mag het zelfs dromen van het kampioenschap als Erp en SSS’18 steken laten vallen.