Voetbal

Onmachtig Heeswijk verliest van Rhode

vvHeeswijkWaar Heeswijk een paar weken terug nog alle geloof had in rechtstreekse handhaving, ziet het er vandaag de dag toch echt anders uit. Met nog 2 wedstrijden te gaan heeft Heeswijk minimaal 4 en misschien wel 6 punten nodig om 2e-klasser te blijven en zich op 21 mei vrij te spelen.

Avesteyn verliest nipt van VOW

AvesteynOp een zonnige dag speelde Avesteyn tegen VOW uit Zijtaart. Avesteyn pakte vanaf het eerste moment het initiatief, dit leidde direct tot een doelpunt. Helaas werd het doelpunt afgekeurd wegens vermeend buitenspel. 

Avesteyn wint in Mariahout

avestVandaag stond de topper tussen Mariahout en Avesteyn op het programma. Avesteyn startte met dezelfde opstelling als de laatste weken. De mannen gingen voortvarend van start en in de 1ste minuut leidde dit tot de openingstreffer. Tjeu Adank reageerde scherp op een dubbele rebound en tikte de 0-1 binnen.

Avesteyn - Boxtel

AvesteynOp zondag 23 april stond er een thuiswedstrijd voor de mannen van Avesteyn op het programma tegen Boxtel.  Avesteyn begon aardig aan de wedstrijd en dat leidde dan ook tot meerdere kansen. Rens van Vugt was de eerste die dicht in de buurt kwam van de openingstreffer na een bekeken voorzet vanaf links, helaas eindigde zijn inzet op de paal.

Belangrijke overwinning voor Heeswijk

vvHeeswijkOm 14:30 was de aftrap van de thuiswedstrijd van vv Heeswijk tegen SSS ’18 uit Overloon. Met mooi voetbalweer was het scheidsrechter Theunisz die het spel in gang bracht en de hele wedstrijd de touwtjes kort hield. Een belangrijke pot; bij aanvang zou de stand op de ranglijst er namelijk nog voor zorgen dat vv Heeswijk na de competitie nog moest gaan strijden om in de 2e klasse te blijven.

Avesteyn & Heeswijk leggen er samen met Fysiomaatwerk “voorzichtig” druk op!

unnamed 3Op woensdag 5 april 2023 was er in het kader van het sportakkoord gelegenheid voor leden van zowel voetbalvereniging R.K.S.V. Avesteyn als V.V. Heeswijk om een korte cursus bij te wonen voor het tapen van enkels. Bij verenigingen is het een vaker voorkomend fenomeen. Voor de zekerheid wil die ene sporter vlak voordat de wedstrijd start tóch nog even die enkel ingepakt hebben..

Heeswijk nipt onderuit in Mook

vvHeeswijkZaterdag 1 april was het nog grappen grollen, maar zondag was het gewoon weer tijd voor serieuze zaken. Eendracht ’30 en VV Heeswijk kruisten vandaag de degens en wellicht ondertussen wat cliché in deze klasse, maar wederom een zogeheten “finale” te noemen. Beide ploegen snakken naar een overwinning, want met de finish in zicht staan beide teams aan de verkeerde kant van de streep.

Avesteyn 1 - Tivoli 1

avesteynAvesteyn mocht op 2 april aantreden tegen Tivoli. Een wedstrijd waar Avesteyn aan de stand verplicht is om deze winnend af te sluiten, maar ook een Tivoli dat dit jaar pas 2 keer verloor. De wedstrijd verliep zoals verwacht. Avesteyn heeft de bal en Tivoli gokt meer op lange ballen over de laatste linie. Het was dan ook Avesteyn die de kansen creëerde in de eerste helft.

Zure nederlaag voor Heeswijk in Bernhezer Derby

vvHeeswijkDoor het natte weer speelde de wedstrijd tussen de blauw-witten van vv Heeswijk en de oranjen van rksv Prinses Irene zich af op het kunstgrasveld. De wedstrijd stond onder leiding van Isiam Elsayyad en deze floot om half 3 voor aanvang van de wedstrijd. Fluiten zou hij de rest van de middag maar weinig doen, de arbiter liet veel doorgaan en zorgde er hiermee voor dat de snelheid in de wedstrijd bleef.

Tongelre - Avesteyn

AvesteynZondag  mocht Avesteyn aantreden tegen Tongelre op deze regenachtige middag. Op papier een makkelijk wedstrijd maar Avesteyn moest wel gefocust beginnen.
Avesteyn begon de wedstrijd slordig maar kwam wel tot een aantal mogelijkheden, deze werden alleen niet benut. Het spel bleef slordig, veel ballen schoten door en van de voeten af.

Heeswijk met kleinste verschil langs Volkel

vvHeeswijkDe temperaturen lopen op en het einde van de winter is in zicht. Dit betekent niet alleen dat het weer aangenamer wordt, maar ook zeker dat er steeds vaker naar de ranglijst wordt gekeken. In de 2e klasse G is het uitermate spannend en eigenlijk is het van plek 1 t/m 12 nog een groot vraagteken wie welke plek bezet aan het einde van de rit. Vandaag in Volkel is het Volkel – Heeswijk.

Avesteyn vs Irene

AvesteynOp een heerlijke lentedag mochten Avesteyn en Irene aantreden op het moeilijke bespeelbare in Dinther. Voor de wedstrijd van start ging werd Rens van Vugt nog even in het zonnetje gezet met een presentje vanuit Avesteyn voor het spelen van zijn 250ste wedstrijd in het eerste, namens de hele selectie nogmaals gefeliciteerd Rens! Avesteyn was het team met kansen en werden gedwongen                                het spel te maken.

app