Voetbal

Avesteyn - SCHM 2-1

AvesteynAvesteyn begon aan haar derde duel in 7 dagen. De wedstrijd begon stroef waarin Avesteyn inspiratieloos leek en SCMH zich beperkte tot de lange bal. De eerste helft ging gelijk op en het was SCMH dat niet onverdiend de scoren opende

Heeswijk wint belangrijk duel van Erp

Heeswijk ErpHeeswijk en Erp hadden allebei het doel om weg te komen van de onderste plaatsen voorafgaand aan het treffen op sportpark De Balledonk. Het was de thuisploeg die uiteindelijk aan het langste eind trok, door beide helften sterk te starten met doelpunten van Wouter van Dijke en Dylan Davies.

Pupil van de week 15 april 2018 VV Heeswijk

QuintenDeze zondag speelt Heeswijk 1 thuis tegen Erp 1. Quinten van Zutphen is Pupil van de week en stelt zich vast voor: "Ik ben dus Quinten en speel in de mooie F1 met super trainers en meestal verdedig ik. Ik ben 8 jaar en zit, net als veel andere pupillen, op 't Mozaïek in groep 5 bij de lieve juffen Dieuwke en Femke.

Avesteyn - NLC’03 : 0 - 1

AvesteynVandaag de thuiswedstrijd tegen het team uit Lith waar eerder dit seizoen gelijk werd gespeeld. Avesteyn begon de wedstrijd erg slap. En aangezien NLC niet gekomen was om mee te voetballen zorgde dit voor een hele matige eerste helft. Avesteyn kon niet echt gevaarlijk worden en NLC kwam niet verder dan wat dode spelmomenten.

Avesteyn neemt één punt mee naar Dinther

AvesteynZEELAND – Na 2 afgelastingen mocht de wedstrijd tussen Festilent en Avesteyn dan eindelijk plaatsvinden. Het was wederom een regenachtige week wat ook te merken was aan het veld. Op donderdagavond om 18:30 mochten de beide teams het drassige veld betreden voor een wedstrijd met toch wel grote belangen. 

Terechte puntendeling tussen Emplina en Heeswijk

Emplina HeeswijkOndanks dat het veld op het Empelse sportpark niet direct uitnodigde tot goed spel, kregen de vele aanwezige toeschouwers naast een heerlijk lentezonnetje ook een aantrekkelijke pot voetbal voorgeschoteld. Uiteindelijk eindigde de huidige en toekomstige ploeg van trainer Marc vd Ven op 2-2, waarbij Wouter van Dijke en Max Sluiter de Heeswijkse doelpunten verzorgden.

Trainen als een prof

KeeperstraiingBeste keepers en keepsters,
Al vele jaren organiseert v.v. Heeswijk met veel succes een keepersdag voor jeugdkeepers t/m 14 jaar.
De keepersdag is zo opgezet dat de jeugd via een interactief programma met alle facetten van het keepersvak in aanraking komt door middel van speloefeningen.

Sten vd Berg redt punt voor Heeswijk

vvHeeswijkTerwijl op de achtergrond de klanken van Paaspop te horen waren maakten Heeswijk en de bezoekers uit Vinkel er weer een aantrekkelijk schouwspel van voor het toch talrijk opgekomen publiek. In het eerste half uur van de wedstrijd was het betere van het spel voor EVVC, maar had Heeswijk de beste kansen.

Max Sluiter schiet Heeswijk voorbij Margriet

Magriet HeeswijkOp de eerste zondag waarop de lente voelbaar was ging voor het team van trainer Marc vd Ven ook figuurlijk de zon weer schijnen. Na een gelijkopgaande eerste helft met weinig kansen, schakelden de blauw-witten na rust een tandje bij en behaalde zo een broodnodige overwinning.

Avesteyn - F.C. Uden : 0 - 0

Avesteyn FC Uden 11 3 2018Bij Avesteyn – FC Uden geen doelpunten
Na de afgelaste wedstrijd van vorige week, stond vandaag de thuiswedstrijd tegen FC Uden op het programma voor Avesteyn. Vanaf het begin was duidelijk dat het initiatief aan de thuisploeg werd gelaten. Binnen tien minuten werden er al twee grote kansen gecreëerd,
 
foto: Ad van Dooren

de Kei van Avesteyn

Gerard de Laat de Kei van Avesteyn 1Afgelopen vrijdag vond de jaarlijkse vrijwilligersavond van Avesteyn plaats, traditiegetrouw werd ook de Kei van Avesteyn bekend gemaakt
 Dit jaar is dat Gerard de Laat. Gerard heeft alle jeugdelftallen doorlopen, hij is leider en trainer geweest van de jeugd, 

Heeswijk met 9 man ten onder tegen Venhorst

vvHeeswijk2Op sportpark De Voskuilen in Venhorst mocht Heeswijk tegen het gelijknamige team aantreden na enkele weken verplichte rust vanwege het aanhoudende winterweer. De blauw-witten hadden vanwege het overlijden van selectiespeler Joost van Beekveld een ontzettend zware week achter de rug, maar ze probeerden de draad weer op te pakken, zo goed en kwaad als dat kon.