Voetbal

Avesteyn laat zich zien en klopt vv Heeswijk in derby

AvesteynHeesw Zaterdag 22 augustus was het dan zover. Na lange tijd was het weer tijd voor een ouderwetse derby; Avesteyn-Heeswijk. Het beloofde een gezellige avond te worden op het sportpark van RKSV Avesteyn. Alles was goed geregeld omtrent corona perikelen en daardoor kon de wedstrijd ook plaats vinden. Beide teams traden aan in een nagenoeg volledig fitte selectie.

Zaterdag: Avesteyn - Heeswijk

AvesteynKomende zaterdag 22 augustus om 18.00u staat de klassieker tussen Avesteyn en Heeswijk op het programma. Het is natuurlijk fantastisch dat deze wedstrijd weer eens gespeeld gaat worden en het is heel fijn voor de supporters van beide verenigingen dat er weer genoten kan worden van deze dorpsderby.

Heeswijk 2 zoekt een nieuwe trainer/coach

vvHeeswijkVoetbalvereniging Heeswijk is voor het seizoen 2020/2021 op zoek naar een trainer/coach voor het tweede elftal. Heeswijk 2 komt uit in de 2de klasse en bestaat uit talentvolle spelers uit de eigen jeugdopleiding, die middels een goede begeleiding via het 2de elftal door kunnen stromen naar het 1ste elftal.

Wim van der Steijn overleden

Wim van der SteijnOp 60-jarige leeftijd heeft Wim de strijd tegen zijn ziekte verloren. Een groot verlies voor zijn familie maar ook voor voetbalvereniging Heeswijk. Wim was meer dan 37 jaar aan onze club verbonden. Een fantastische man die zich enorm heeft ingezet op vele terreinen binnen de vereniging.

Verslagenheid en ongeloof bij overlijden Steven van Dijke

Ateven van Dijke 2Totaal onverwacht is op 29-jarige leeftijd Steven van Dijke overleden. Steven was meer dan 20 jaar lid van onze club. Hij speelde zijn hele jeugd bij Heeswijk en daarna maakte Steven nog velen jaren deel uit van de selectie. De afgelopen 3 jaar speelde hij in de selectie bij Ollandia maar was ook nog trainer van het 3deteam van Heeswijk.

Avesteyn wederom winst tegen HHC

AvesteynVandaag mocht Avesteyn na 2 weken vrij, carnaval en afgelast, aantreden tegen HHC. De heenwedstrijd eindigde in 0-4 voor de mannen uit Dinther en dat was ook de missie voor vandaag. Winnen met ruime cijfers.
De gehele wedstrijd was het eigenlijk eenrichtingsverkeer richten de goalie van de gasten uit Heusden.

Heeswijk onfortuinlijk onderuit in eigen huis

Danny Aarts 250e wedstrijd in Heeswijk 1Na wederom een aantal weken geen voetbal door het slechte weer en de carnaval, stond er vandaag weer een belangrijke wedstrijd op het programma voor de blauw-witten. SVSSS uit Udenhout was vandaag de tegenstander. Eerder dit seizoen werd het 2-2, waar beide ploegen vol voor de winst gingen.

Avesteyn wint eenvoudig van WEC

AvesteynMet zware windstoten over het veld mocht Avesteyn aantreden tegen WEC. Avesteyn begon sterk aan de eerste helft. Met name de eerste tien minuten waren sterk, wat al snel resulteerde in de 1-0 van Joost van Vugt.

Venhorst de gelukkige winnaar

Venhorst HeeswijkVandaag stond ondanks de zeer stevige wind het duel tussen RKSV Venhorst en VV Heeswijk op het programma op sportpark de Voskuilen. Om half 3 floot scheidsrechter Schelsema voor de aftrap van de wedstrijd, al snel werd duidelijk dat de wind een grote rol zou spelen.

Avesteyn - Boxtel 4 - 0

AvesteynOp deze regenachtige en winderige dag werd de wedstrijd tussen Avesteyn en Boxtel verplaatst van het hoofdveld naar het kunstgrasveld, waardoor de wedstrijd tussen de nummer 2 en nummer 3 gewoon door ging.