Voetbal

Avesteyn kent een foutloze competitiestart

AvesteynStand-in trainer Thomas Habraken laat Avesteyn voetballen met in de hoofdrol Joeri Dielissen. Hij beloonde zijn prima wedstrijd met maar liefst 4 doelpunten.  Het spelbeeld was al snel bekend. Woenselse Boys zakte in tot de eigen cirkel en liet Avesteyn voetballen. Gokkend op de counter hoopte zij Avesteyn te verrassen. Maar hier maakte Avesteyn al snel korte metten mee.

Heeswijk 2 voltooit huzarenstukje en promoveert naar 1e Klasse

Heeswijk2Nadat Heeswijk 2 op donderdagavond een 2-0 voorsprong had genomen, volgde op zondag 19 juni de allesbeslissende return. S.v. Laar 2, met volop individuele klasse, was gebrand op revanche. De ploeg scoorde 70 maal in de 2e Klasse B, incasseerde voor donderdag slechts een verliespartij en liep de titel op een puntje mis. Heeswijk 2 had daar geen boodschap aan.

Heeswijk 2 naar finale van de nacompetitie!

vvHeeswijkHeeswijk 2 heeft op zondag 12 juni in de halve finale afgerekend met Bavos 2. Onder het toeziend oog van een ruim toegestroomd publiek op Sportpark De Balledonk werd het 1-0 door een benutte penalty van Wim Hendriks. De blauwwitten mogen zich hierdoor gaan opmaken voor de finale tegen SV Laar uit Weert voor een plek in de 1e Klasse.

Avesteyn verslaat DVS 

AvesteynMaandag 6 juni stond de laatste competitiewedstrijd voor Avesteyn op het programma, thuis tegen DVS.  Avesteyn begon de wedstrijd sterk en kreeg in de eerste minuut meteen een grote kans, Joeri Dielissen wist deze kans helaas niet te verzilveren. In de 30e minuut opende Joost van Vugt de score.

VV Heeswijk haalt geweldig bedrag op voor goede doel

9000In het weekend van 14 en 15 mei stond VV Heeswijk op tegen kanker. En hoe! Door middel van tal van activiteiten werd er geld ingezameld voor de goede doelen; KWF en KiKa. Tijdens de feestavond van VV Heeswijk werd het voorlopige eindbedrag van maar liefst 9000 euro onthuld.

Heeswijk 2 trekt in topvorm richting nacompetitie voor promotie

Heeswijk 2Het tweede team van VV Heeswijk heeft het reguliere seizoen in de Reserve 2e Klasse D op 29 mei in stijl afgesloten door Vianen Vooruit 2 met 4-0 te verslaan. Door een uitstekende reeks, met 5 overwinningen uit de laatste 6 wedstrijden, gaan de manschappen van Tim Broeren, Antoine van Helvoort en Tiny Kezer spelen voor promotie naar de 1e Klasse.

DOSL - Avesteyn

AvesteynOp deze zonnige zondagmiddag stond de uitwedstrijd tegen DOSL op het programma voor Avesteyn. Al meteen werd duidelijk dat de thuisploeg één punt genoeg vond. De thuisploeg zakte ver in en het was aan Avesteyn om daar doorheen te voetballen. Dat lukte een paar keer in de eerste helft.

VV Heeswijk staat op tegen kanker

Programma Kanker 2Een weekend lang vragen we aandacht voor deze vreselijke ziekte. We organiseren activiteiten: een wielertocht op zaterdag, wandeltochten van 5 en 10 km op zondag, een fietstocht van zo’n 25 km op zondag en een KiKa-Cup voor kinderen tot 15 jaar op zondagochtend.

Avesteyn  - RKGSV  4 - 3

AvesteynEen dag na het vieren van het 80-jarig jubileum bij Avesteyn stond er gewoon weer een wedstrijd op het programma. Deze keer tegen het goed lopende RKGSV, de nummer 3 uit de competitie. Een pittig potje. 

VV Heeswijk staat op tegen kanker: 14 en 15 mei 2022

wijstaan opOp 14 en 15 mei 2022 staat VV Heeswijk op tegen kanker. Een weekend lang vragen we aandacht voor deze vreselijke ziekte. We organiseren activiteiten: een wielertocht op zaterdag, wandeltochten van 5 en 10 km op zondag, een fietstocht van zo’n 25 km op zondag en een KiKa-Cup voor kinderen tot 15 jaar op zondagochtend.

Avesteyn boekt zege bij EMK

AvesteynAvesteyn heeft vandaag gedaan wat het moest doen. Uit bij laagvlieger EMK werd het 0-2. Kort geleden had Avesteyn nog een 7-0 thuiszege neergezet, maar vandaag stond er toch een ander team tegenover de ploeg uit Dinther, doordat EMK een serieuze kwaliteitsimpuls heeft gekregen vanuit lagere elftallen.

VV Heeswijk staat op tegen kanker: 14 & 15 mei 2022

Poster Kanker 3VV Heeswijk staat op tegen kanker.In het weekend van 14 en 15 mei 2022, vragen we aandacht voor deze vreselijke ziekte. We organiseren activiteiten: een wielertocht op zaterdag, wandeltochten van 5 en 10 km op zondag, een fietstocht van zo’n 25 km op zondag en een KiKa-Cup voor kinderen tot 15 jaar op zondagochtend.