Voetbal

Heeswijk pakt punt tegen SSS’18 in Overloon: 3-3

Stef Adank aan de balDe eerste wedstrijd in 2019 betekende voor Heeswijk een bezoek aan Overloon bij koploper SSS ’18. Doordat er de mogelijkheid was om uit te wijken naar kunstgras, kon de wedstrijd doorgang vinden. Voor Heeswijk een goede zaak, aangezien de blauw-witten tot eind mei nog maar liefst 17 van de 26 wedstrijden moeten afwerken.

Pluim van de Club voor Fred van Zoggel

190106 Foto Fred van Zoggel pluim1 kopieDe Pluim van de Club van Voetbalvereniging Heeswijk is voor het jaar 2018 toegekend aan Fred van Zoggel (52). De jaarlijkse eretitel van de vereniging werd aan Fred toegekend vanwege zijn jarenlange inzet waarmee hij zich bijzonder verdienstelijk maakt voor onze club.

Nieuwjaarsreceptie en Jubilarissen R.K.S.V. Avesteyn

Jubilarissen AvesteynAfgelopen dinsdag 1 januari 2019 vond de, drukbezochte, nieuwjaarsreceptie van Avesteyn plaats. Tijdens deze receptie zijn zoals gebruikelijk de jubilarissen gehuldigd. Alvorens deze huldigingen plaatsvonden keek onze voorzitter Wilson Bosch kort terug op het afgelopen jaar, waarin hoogte- en dieptepunten elkaar afwisselden.

Zaalvoetbal jeugdtoernooi 2019

ZaalvoetbalZin om in het nieuwe jaar naar een lekker potje zaalvoetbal te kijken? Dan moet je op 5 januari in De Zaert zijn! Jeugdige talenten van VV Heeswijk, RKSV Avesteyn en WHV spelen op zaterdagavond tussen 18.00 uur en 22.00 uur tegen elkaar. Dus kom gezellig langs!

Nieuwe tenues voor Heeswijk/Avesteyn Meiden onder 11 jaar

JuniorenIn september is een nieuw meisjes team gestart in de competitie van de voetbalverenigingen Heeswijk/Avesteyn. 9- en 10- jarigen zijn samen met hun leidsters/trainsters gestart met bekerwedstrijden en uiteraard de competitie. Met een welverdiende 4e plek in de meiden onder 11 competitie en een plek in de halve finale van de beker mogen wij super trots zijn op hen!

Ruilavond voetbalplaatjes

voetbalplaatjes2018Van ruilen komt huilen? Zeker niet!! Vrijdag 30 nov. vindt in de kantine van onze voetbalclub, de grote Jumbo-voetbalplaatjes-ruilavond plaats! Van 18. u. tot 20.00 u. is iedereen van harte welkom om ontbrekende voetbalplaatjes te scoren! Heb jij nu een stapel dubbele plaatjes waar je zelf niets meer mee kunt? Lever deze in aan de bar in de kantine en wellicht maak je er iemand anders blij mee!

Avesteyn - Nijnsel 0 - 0

Avesteyn Zondag een heuse topper op sportpark Avesteyn.
De gasten kwamen beter uit de startblokken en werden enkel gevaarlijk met standaardsituaties, die Avesteyn redelijk makkelijk overleefde.
 

Heeswijk in slot naar remise in Vught

Arjen Haast dribbelt opNa de thuisnederlaag afgelopen week tegen Vianen Vooruit, wachtte vandaag de uitwedstrijd in Vught tegen Real Lunet voor de blauw-witten. Real Lunet werd voorafgaand aan de competitie getipt als titelfavoriet , met veel individuele klasse in de gelederen.

Vacature trainer 2e elftal

AvesteynDe voetbalvereniging Avesteyn  is voor het nieuwe seizoen 2019-2020 op zoek naar een nieuwe trainer 2e elftal. Het 2e elftal speelt momenteel in de 2e klasse reserve (A-cat). Het talentvolle jeugdige team bestaat uit spelers afkomstig uit de eigen jeugdopleiding.