Voetbal

VV Heeswijk en EVVC 1-1

20211024 Heeswijk EVVC 1Op een zwaar veld door het herfstweer floot scheidsrechter Stefan van Westing om half 3 af voor de derby tussen VV Heeswijk en EVVC uit Vinkel. Heeswijk begon scherp aan de wedstrijd en beloonde zich dat al snel met de voorsprong.

RKGSV - Avesteyn 3-4 (1-1)

AvesteynEen zonnige nazomermiddag in Gerwen, waar de gedeeld koploper Avesteyn op bezoek ging bij nummer 3 RKGSV. Vanaf minuut één was het spelbeeld duidelijk, Avesteyn zocht naar de ruimte om te voetballen en RKGSV loerde op mogelijkheden uit de counter.

Winst voor Heeswijk na doelpuntenfestijn in Vught

vvHeeswijkNa een toch wat zure nederlaag vorige week thuis tegen Prinses Irene, was het zaak voor de mannen van trainer Theo van Lieshout om de rug weer te rechten en op zoek te gaan naar de 3 punten. Ditmaal moest dat gebeuren op het kunstgras van Real Lunet in Vught. Om klokslag 14.30 floot leidsman Gidion Tunders voor het eerst.

Avesteyn wint ook van VV Boskant met minimaal verschil

Avesteijn 17 oktNa de hectische wedstrijd van vorige week in Eindhoven stond er vandaag een thuiswedstrijd tegen VV Boskant op het programma. De wedstrijd begon afwachtend aan beide kanten, waar Avesteyn het balbezit kreeg van de gasten. Na een scherpe vrije trap van Rens van Vugt speelde Dries Heerkens zichzelf knap vrij en dwong de keeper tot een goede redding.

Zakelijke overwinning Avesteyn

AvesteynOp papier een wedstrijd waarbij Avesteyn aan haar stand verplicht is om 3 punten mee terug te nemen naar Dinther. Vorig seizoen won Avesteyn haar openingswedstrijd uit bij Tivoli met 0-4. Na 6 punten uit 2 wedstrijden begon Avesteyn zoals verwacht met veel balbezit. Echter miste Avesteyn de scherpte om het balbezit om te zetten in kansen en met name mogelijkheden.

Heeswijk in eigen huis onderuit tegen Prinses Irene

vvHeeswijkMet een heerlijk najaarszonnetje stond vandaag Heeswijk - Prinses Irene op het programma. Waar Heeswijk van de "hatelijke" 0 kwam door een overwinning op Venhorst een week eerder, zocht Prinses Irene nog naar de eerste punten. Een altijd beladen wedstrijd - wanneer kijkende naar de geschiedenis - ook een wedstrijd met vaak veel spektakel.

Heeswijk verslaat Venhorst met 2-1

vvHeeswijkDoor het koude en vooral natte herfstweer werd de wedstrijd vandaag op het kunstgrasveld gespeeld. Venhorst begon de wedstrijd met een vliegende start door in de eerste aanval meteen raak te schieten. Via de rechtsback werd een van de spitsen de hoek in gestuurd, deze gaf de bal meteen voor.

Avesteyn 1 - DOSL 1

AvesteynLang hebben we moeten wachten maar de vandaag werd er toch écht weer afgetrapt voor de eerste competitiewedstrijd. Een voor Avesteyn onbekende tegenstander kwam vandaag naar Dinther: DOSL. Een sponsormiddag, mooi weer en een mooi bezoekersaantal betekende een mooie voetbalmiddag.

SVSSS 1 – VV Heeswijk 1

vvHeeswijkVandaag de start van de competitie voor het vaandelteam van VV Heeswijk.                                  Op het programma stond de wedstrijd tegen SVSSS in Udenhout. Na een wisselende voorbereiding waarbij Theo van Lieshout een aantal van zijn spelers voorlopig moet gaan missen door blessures, moest hij vandaag puzzelen in de verdediging.

Ruwaard - Avesteyn 0-4

AvesteynRonde drie van de beker, voor beide ploegen de laatste test voor de start van de competitie. Het bleek een slordige wedstrijd te worden, bij beide ploegen was het veldspel niet om over naar huis te schrijven. De mogelijkheden waren echter wel voor Avesteyn, nadat de eerste goal van Lars van Lee niet doorging vanwege buitenspel,

Avanti- Avesteyn

AvesteynDe tweede bekerwedstrijd van Avesteyn is geëindigd in een gelijkspel. In een aantrekkelijk duel tegen 3e-klasser Avanti kwam Avesteyn goed voor de dag. De eerste helft begon Avesteyn aftastend, maar groeide in de wedstrijd. Nadat Avanti een grote kans creëerde aan de rechterkant nam Avesteyn steeds meer initiatief.

Avesteyn - Vorstenbossche Boys 2-2

AvesteynVandaag stond de eerste bekerwedstrijd op het programma, thuis tegen Vorstenbosche boys. Aan het weer lag het niet. Het beloofde een mooie zondagmiddag te worden.
De wedstrijd kwam wat stroef op gang met kansjes over en weer. Uiteindelijk was het Vorstenbosch die de score opende. Door het stroeve veld was het baltempo laag.