Voetbal

Avesteyn nadert Nulandia tot op één punt

AvesteynAvesteyn ging met een fitte selectie op bezoek bij RKKSV waar de inhaalwedstrijd op het programma stond. Avesteyn moest winnen om de druk op te voeren op koploper Nulandia. In de eerste helft was Avesteyn heer en meester en dicteerde het spel.

Heeswijk trekt aan het langste eind tegen DAW

HeeswijkVandaag stond de 1e competitiewedstrijd in het nieuwe jaar weer op het programma voor de blauw-witten. DAW uit Schaijk was dit keer de tegenstander, een ploeg waar Heeswijk nog wat tegen goed te maken had na twee nederlagen in het vorige seizoen. Een belangrijke pot voor beide ploegen om weg te blijven uit de onderste regionen.

Eretitel Jos v.d. Pas bij VV Heeswijk

Jos v.d. Pas krijgt PluimEretitel Pluim van de Club voor Jos van der Pas.

De Pluim van de Club van Voetbalvereniging Heeswijk is voor het jaar 2019 toegekend aan Jos van der Pas (62). De jaarlijkse eretitel van de vereniging is aan Jos toegekend vanwege zijn jarenlange inzet waarmee hij zich bijzonder verdienstelijk maakt voor de club.

Nieuwjaarsreceptie R.K.S.V. Avesteyn

Jubilarissen AvesteynAfgelopen woensdag 1 januari 2020 vond de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van Avesteyn plaats. Tijdens deze receptie zijn, zoals gebruikelijk de jubilarissen gehuldigd. Alvorens deze huldigingen plaatsvonden keek voorzitter Wilson Bosch kort terug op het afgelopen jaar, waarin hoogte- en dieptepunten elkaar afwisselden.

Avesteyn pas na 45 minuten wakker

AvesteynVandaag stond de Bernhezer derby op het programma. Wegens de vele regen afgelopen week werd dit duel op het kunstgras gespeeld. Avesteyn begon het duel redelijk en kreeg de eerste mogelijkheden om de score te openen, maar miste onder andere van dichtbij.
Daarna was het Vorstenbosch dat Avesteyn bij de strot pakte en het kwam dankzij het veel fellere voetbal op 0-2.

Heeswijk hard onderuit in Boxmeer

Heeswijk OlympOp een redelijk veld ondanks de vele regen van deze week, werd er vandaag om 14:00 uur afgetrapt op sportpark Pelzer waar de wedstrijd tussen Olympia ’18 en vv Heeswijk op het programma stond. Heeswijk begon niet goed aan het duel en de thuisploeg kwam dan ook al snel op voorsprong.

Avesteyn doet wat het moet doen

AvesteynDeze week stond de uitwedstrijd tegen VCB op het programma. De eerste paar minuten waren moeizaam, maar daarna namen de gasten uit Dinther het overwicht. Na een paar grote kansen, waaronder een bal op de lat, opende aanvoerder Martijn Swartjes de score halverwege de eerste helft met een schot in de verre hoek.

Heeswijk verzuimt punt te pakken tegen Volharding

Bloemen H VIn een wedstrijd tussen twee ploegen die beide lieten zien graag winnend van het veld te stappen, trokken de 11 van Volharding vandaag aan het langste eind. Na 90 minuten en een paar minuten blessuretijd stapten de mannen uit Vierlingsbeek met een 0-1 overwinning het veld af.

Nieuwe tenues voor Avesteyn JO10-1

nieuwe shirtsHet JO10-1 team van voetbalvereniging RKSV Avesteyn speelt in mooie nieuwe tenues. Wim van Dijk Auto’s presenteerde zich afgelopen weekend met het team.

Wim van Dijk Auto’s uit Dinther is al jarenlang een betrouwbaar bedrijf waar u terecht kunt voor occasions.

Avesteyn rekent af met OSC'45

AvesteynOp een zonnige herfstdag stond de inhaalwedstrijd uit bij OSC op het programma. Vanaf het begin was het eenrichtingsverkeer richting het doel van OSC, het leek dan ook een probleemloze middag te worden voor de gasten uit Dinther. In de openingsfase werden de nodige kansen gemist en werd de wedstrijd rommelig.

Avesteyn verlengt contract Hugo van de Sande

Hugo van de SandeAvesteyn heeft het contract met Hugo van de Sande, als hoofdtrainer van Avesteyn, weer met één jaar verlengd. Zowel de Technische Commissie als de spelersgroep staan unaniem positief achter dit besluit. Zij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Hugo. Ook Hugo heeft aangegeven graag met deze jonge talentvolle groep verder te willen gaan.