Voetbal

DOSL - Avesteyn

AvesteynOp deze zonnige zondagmiddag stond de uitwedstrijd tegen DOSL op het programma voor Avesteyn. Al meteen werd duidelijk dat de thuisploeg één punt genoeg vond. De thuisploeg zakte ver in en het was aan Avesteyn om daar doorheen te voetballen. Dat lukte een paar keer in de eerste helft.

VV Heeswijk staat op tegen kanker

Programma Kanker 2Een weekend lang vragen we aandacht voor deze vreselijke ziekte. We organiseren activiteiten: een wielertocht op zaterdag, wandeltochten van 5 en 10 km op zondag, een fietstocht van zo’n 25 km op zondag en een KiKa-Cup voor kinderen tot 15 jaar op zondagochtend.

Avesteyn  - RKGSV  4 - 3

AvesteynEen dag na het vieren van het 80-jarig jubileum bij Avesteyn stond er gewoon weer een wedstrijd op het programma. Deze keer tegen het goed lopende RKGSV, de nummer 3 uit de competitie. Een pittig potje. 

VV Heeswijk staat op tegen kanker: 14 en 15 mei 2022

wijstaan opOp 14 en 15 mei 2022 staat VV Heeswijk op tegen kanker. Een weekend lang vragen we aandacht voor deze vreselijke ziekte. We organiseren activiteiten: een wielertocht op zaterdag, wandeltochten van 5 en 10 km op zondag, een fietstocht van zo’n 25 km op zondag en een KiKa-Cup voor kinderen tot 15 jaar op zondagochtend.

Avesteyn boekt zege bij EMK

AvesteynAvesteyn heeft vandaag gedaan wat het moest doen. Uit bij laagvlieger EMK werd het 0-2. Kort geleden had Avesteyn nog een 7-0 thuiszege neergezet, maar vandaag stond er toch een ander team tegenover de ploeg uit Dinther, doordat EMK een serieuze kwaliteitsimpuls heeft gekregen vanuit lagere elftallen.

VV Heeswijk staat op tegen kanker: 14 & 15 mei 2022

Poster Kanker 3VV Heeswijk staat op tegen kanker.In het weekend van 14 en 15 mei 2022, vragen we aandacht voor deze vreselijke ziekte. We organiseren activiteiten: een wielertocht op zaterdag, wandeltochten van 5 en 10 km op zondag, een fietstocht van zo’n 25 km op zondag en een KiKa-Cup voor kinderen tot 15 jaar op zondagochtend.

Avesteyn-Mariahout 1-1

AvestijnEen week na het debacle bij Acht stond afgelopen zondag Mariahout thuis op het programma. Een ploeg waar de mannen van Avesteyn het in de uitwedstrijd lastig tegen hadden en niet tot een overwinning wisten te komen. Het was al vrijwel meteen duidelijk dat Avesteyn het spel moest gaan maken tegen deze stugge tegenstander.

VV Heeswijk JO9 helemaal in het nieuw gestoken

heeswijk oin nieuwDat we als Voetbalvereniging Heeswijk geweldige sponsoren hebben dat wisten we al een tijdje, maar afgelopen week werd dit nog maar eens duidelijk. Onze JO9 loopt er namelijk sinds deze zaterdag weer helemaal tiptop bij. Zowel op het veld als naast het veld ziet het er prachtig uit.

Avesteyn - Pusphaira

Avesteijn pusfOp een zonnige zondagmiddag speelde Avesteyn tegen Pusphaira. Belangrijk om 3 punten te pakken in aanloop naar de topper tegen Acht (2e Paasdag).
Avesteyn had het betere van het spel en kreeg in de 10de minuut de kans zichzelf te belonen in de vorm van een pingel.

Venhorst 1 – VV Heeswijk 1

vvHeeswijkOp een matig veld op sportpark De Voskuilen stond de voor Heeswijk belangrijke wedstrijd tegen hekkensluiter RKSV Venhorst op het programma. Scheidsrechter Ulijn floot om half 3 af en nog geen drie minuten later stond de thuisploeg al op voorsprong.

Eli - Avesteyn 0-2

AvesteynVandaag stond de lastige uitwedstrijd bij Eli in Lieshout op het programma. De wedstrijd in Dinther eindigde in 2021 in 3-3.Eli startte scherp en hun aanvoerder had de 1-0 al binnen 30 seconden op zijn schoen. Maar hij faalde oog in oog met Glenn Buermans.

Avesteyn - Tivoli 3-0

Avesteyn TivoliVandaag stond de wedstrijd tegen Tivoli op de planning. Het eerste wapenfeit was voor de bezoekers in de 2de minuut. Een vrije trap op randje zestien werd goed gepareerd door Glenn Buermans In de 22ste minuut dacht Avesteyn op voorsprong te komen via Joost Goyaarts. De goal werd alleen dubieus afgekeurd wegens een overtreding bij het maken van het doelpunt.

Wil jij helpen?