Voetbal

Avesteyn verliest een vrijwilliger

NoudVanDerSteijnIn memoriam Noud van der Steijn.3 maart 1950 ~ 14 mei 2021.Avesteyn verliest een vrijwilliger. Een groot gemis.Wij wensen zijn vrouw Diny, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte.

 

Peer Verkuijlen draagt voorzittershamer over aan Maarten Lucius

vvHeeswijkToen we eind vorig jaar de geplande ledenvergadering annuleerden en doorschoven naar het voorjaar van 2021 hoopten we dat we, zoals we gewend waren, met zijn allen bij elkaar konden komen in onze kantine. De vooruitzichten worden wat beter, het licht aan het eind van de tunnel lijkt dichterbij te komen, maar we zijn er nog niet.

Robin Verheijden nieuwe trainer van DSC

verheijdenZondagderdeklasser DSC heeft Robin Verheijden aangesteld als nieuwe hooftrainer. Verheijden volgt in die functie Roland Timmermans op.

Robin Verheijden heeft deze week een éénjarig contract getekend, maar de intentie is een samenwerking voor meerdere jaren aan te gaan.

Vacature trainer/coach Avesteyn 2

AvesteynOver RKSV Avesteyn
RKSV Avesteyn is een voetbalvereniging uit Heeswijk-Dinther. Dit jaar bestaat onze voetbalvereniging 80 jaar! We hebben veel vrijwilligers en veel trouwe leden, die samen zorgen voor een gezellige sfeer, waar iedereen zich thuis voelt en waar iedereen welkom is.

Theo van Lieshout nieuwe hoofdtrainer V V Heeswijk

Theo van LieshoutTheo van Lieshout (53) wordt per augustus 2021 de nieuwe hoofdtrainer van Voetbalvereniging Heeswijk. Van Lieshout is de opvolger van Stef Sijbers die VV Heeswijk, in 2021, na drie seizoenen gaat verlaten. Het wordt het tweede dienstverband voor Van Lieshout als hoofdtrainer bij de tweedeklasser.

Heeswijk en Stef Sijbers na dit seizoen uit elkaar

sijbers2Na drie seizoenen komt er, na dit seizoen, een einde aan de samenwerking tussen VV Heeswijk en hoofdtrainer Stef Sijbers. Beide partijen kijken met tevredenheid terug op de samenwerking en gaan in goed overleg uit elkaar. “We willen beiden voorkomen dat de motivatie, frisheid en de uitdaging mogelijk minder zouden worden”

Maarten Lucius mogelijk nieuwe voorzitter VV Heeswijk

Maarten LuciusAls het aan het bestuur van VV Heeswijk ligt wordt Maarten Lucius de nieuwe voorzitter onze voetbalvereniging. Het bestuur zal tijdens de komende ledenvergadering Maarten voordragen als kandidaat. De voorzitter van de vereniging moet door de leden gekozen worden.

Contractverlenging Hugo van de Sande bij Avesteyn

Hugo van de sandeAvesteyn meldt dat hoofdtrainer Hugo van de Sande zijn contract bij Avesteyn met 1 jaar heeft verlengd. Hugo is bezig aan zijn vierde seizoen en geniet het volste vertrouwen van de spelersgroep en het bestuur. In goed overleg is deze week besloten na het lopende seizoen nog een seizoen (2021-2022) door te gaan met Van de Sande als hoofdtrainer.

Heeswijk laat zege glippen

vvHeeswijkDat COVID-19 een belangrijke stempel op het seizoen 2020-2021 gaat drukken is wel duidelijk. Afgelastingen, (momenteel) geen publiek langs de lijn, kantines dicht en altijd maar de vraag hoe het er de volgende maand weer voorstaat.

Avesteyn blijft ongeslagen

AvesteynNa de overwinning op DVS vorige week mocht het eerste elftal van Avesteyn in eigen dorp aantreden tegen de heren van RKGSV uit Gerwen. Avesteyn begon scherp aan de wedstrijd en dat leidde dan ook meteen tot een doelpunt van Stan de Laat na goed werk van Tjeu Adank.