Avesteyn.logo 75 jAvesteyn mocht op een mooie zonnige dag aantreden tegen Volkel. Een team dat vorig jaar de nacompetitie haalde voor promotie en dus was Avesteyn voorbereid op een zware pot. De eerste 10 minuten was het zoeken en ging het over en weer. Daarna liet Avesteyn zich via Pim van den Boom gelden. En dat niet voor de laatste keer. Stan Bosch gaf een goede bal over de verdediging.

Pim klopte op snelheid zijn man en kwam 1 op 1 op de keeper en rondde netjes af. De tweede van Pim was de mooiste van de dag. Hij kwam niet veel later naar binnen en schoot vanaf randje zestien hoog in de verre hoek raak. 0-2 met rust voor Avesteyn.

De tweede helft was een herhaling van de eerste. Avesteyn nam na 10 minuten weer het initiatief over. Wederom werd Pim van den Boom aan het werk gezet en op snelheid wist hij weer 2x een op een te komen. Met alle rust rondde hij 2 maal in de korte hoek en bracht de stand op 0-4. Avesteyn voetbalde de wedstrijd rustig uit en kreeg nog enkele kansen. Een goed wedstrijd en een goede start van het seizoen. Volgende week wacht medekoploper Festilent.