Avesteyn DSVDe wedstrijd begon met een mooi jubileum voor Glenn Buermans, die al 250 wedstrijden onder de lat staat bij Avesteyn! In een spannende wedstrijd tussen Avesteyn en DSV eindigde de eerste helft in een terechte 0-0 ruststand, beide teams hadden kansen maar het ontbrak aan precisie in de afwerking.

In de tweede helft kwam Avesteyn goed uit de startblokken. Van Houtert opende de score met een afvallende bal in de zestien, waardoor de thuisploeg op voorsprong kwam. Dielissen breidde de score uit na 2-0 na een afzwaaier van van den Boom. DSV gaf niet op en kwam terug tot 2-1, verder kwamen ze niet meer tot kansen. De eindstand was 2-1 in het voordeel van Avesteyn, dat daarmee de drie punten veilig stelde.