Wielrennen

veldrijdenOp zondag 27 oktober wordt in het bosrijk gebied, tegenover Café – Restaurant – Zaal Stanserhorn, een wedstrijddag voor veldrijders georganiseerd. Na 25 edities mountainbiken (bekend onder de noemer ‘MTB cup Heeswijk’), heeft de organisatie besloten om vanaf dit jaar geen wedstrijddag voor mountainbikers meer te organiseren maar een nieuw dagprogramma voor veldrijders op te zetten.

Dit alles onder de noemer: De ‘1e Van den Akker Aqua Service veldrit’ te Heeswijk-Dinther.

Op deze dag gaan verschillende categorieën veldrijders de sportieve strijd met elkaar aan. De compacte ronde over het zanderige gebied en enkele korte singletracks op het terrein van familie Van Heugten, vormen voor de renners een mooie uitdaging. We zijn verheugd dat we deze wedstrijden ook nu weer onder de vlag van de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) wordt organiseren. Dit is een garantie voor een professionele en ervaren wedstrijdbegeleiding.

Locatie

De inschrijving voor de deelnemers is bij Café - Restaurant – Zaal Stanserhorn. De finishlijn ligt traditioneel op de zandvlakte nabij de Heibloemsedijk. Een deel van deze weg is op deze dag daarom voor gemotoriseerde voertuigen afgesloten. In de nabijheid zijn parkeervoorzieningen aanwezig.

Tijdschema

De volgende wedstrijden vinden op deze dag plaats:

09.00 uur FUN MIX Klasse

11.00 uur MASTERS

12.00 uur NIEUWELINGEN

13.00 uur JUNIOREN

14.00 uur VROUWEN / JUNIOR-VROUWEN

14.02 uur NIEUWELING-MEISJES

15.00 uur ELITE / BELOFTEN / AMATEURS / SPORTKLASSE

Inschrijving FUN MIX Klasse

Omdat ons sportief hart ook bij het mountainbiken ligt, willen we hierbij de recreatieve mountainbiker uitnodigen om deel te nemen aan de zogenaamde FUN MIX Klasse wedstrijd. Deelname aan deze wedstrijd is voor iedereen met een mountainbike/veldfiets, een valhelm én een leeftijd van 16 jaar of ouder, die het leuk vindt om zijn/haar sportieve grens op te zoeken. Deze klasse bestaat uit een mix van mountainbikers en veldrijders (zowel man als vrouw), die op een laagdrempelige manier aan een wedstrijd willen deelnemen. Ervaring met het fietsen in wedstrijdverband is hierbij niet noodzakelijk; het gaat om het plezier en de doelstelling om 60 minuten actief te mountainbiken of op de veldfiets een wedstrijdparkoers te volbrengen.

Wil je deelnemen aan deze klasse, mail dan je contactgegevens (inclusief adres, telefoonnummer en leeftijd) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De deelnamekosten voor deze klasse bedraagt € 10,- per deelnemer Bijschrijving op de dag zelf is uiteraard ook mogelijk.

Informatie

De organisatie is ook dit jaar in vertrouwde handen van ‘Wielersupportersclub Bernheze’ en ‘Stichting Wielerevenementen Bernheze’. In het bijzonder willen we de vele vrijwilligers, de betrokken sponsoren en onze hoofdsponsor (Van den Akker Aqua Service te Heeswijk-Dinther) bij voorbaat bedanken voor het gestelde vertrouwen in de organisatie en hun medewerking aan dit evenement.

We nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen op zondag 27 oktober op het wedstrijdparkoers. Kijk voor meer informatie over de wedstrijden op onze website: www.wscbernheze.nl .

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app