Basketbal

tenderfeetOp zondagmorgen bij de wedstrijd tegen BV Rooi begonnen de Dames 1 van BC Tenderfeet aan een moeizame eerste kwart met een stand van 4-9. Na de bemoedigende woorden van de coach kwam Tenderfeet in het tweede kwart gelukkig snel terug op voorsprong.

Goed teamwork en een sterke verdediging zorgden ervoor dat Tenderfeet het tweede kwart afsloot met een stand van 23-15. In het derde kwart bleef Tenderfeet druk zetten op de aanval van BV Rooi en kwamen zij moeilijk tot scoren, hoewel dit ook voor Tenderfeet gold. Het beloofde dus een spannende laatste kwart van de wedstrijd te worden! Met slechts zes spelers wisten de Dames van Tenderfeet met het laatste beetje energie toch nog sterk te eindigen in het vierde kwart. Met een aantal makkelijke scores was de winst voor Tenderfeet met een eindstand van 39-25. Niet de beste wedstrijd, maar wel met verbeterpunten die worden meegenomen in de volgende trainingen.

Wil jij ook gaan basketballen in een gezellig en veelzijdig Dames team? Loop gerust binnen tijdens een training. Wij trainen in sporthal de Zaert op maandagavond van 20:00-21:00u en donderdagavond van 19:00-20:30u. Of stuur voor meer informatie een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.