Redactioneel

Storm in HaDee

18 01 18 cvdh storm 7Iedereen heeft het kunnen merken, het stormt in HaDee. Meerdere bomen zijn omgewaaid. Ook andere schade is veroorzaakt. Werk aan de winkel voor de brandweer. Zie foto's. 
 
Foto's: Corrie van der Heijden
Tekst: Piet van Helvoort

“Onder Gods zegen” weer terug in Dinther

180112 wvdl HeemkundekringJumbo28VOORKANTVanmorgen zijn om 11.00 uur  drie foto’s onthuld in de entree van de supermarkt van  de Jumbo aan de St.Servatiusstraat. Ze zijn geschonken door de Heemkundekring De Wojstap. Het zijn 2 foto’s van de vroegere (stoom)zuivelfabriek “Onder Gods Zegen”. Een luchtfoto uit 1945, een foto op straatniveau en één foto van de molen van Van Eerd gezien vanuit de Torenstraat.

Meer foto's

Nieuwjaarsbijeenkomst Hadee 2018

180111 wvdl Nieuwjaarsreceptie201837Opnieuw een spetterende nieuwjaarsbijeenkomst, meer dan 200 gasten in CC Servaes. Zoals altijd, maar ook heel anders. Want dit jaar stond de jeugd centraal, wat zorgde voor veel extra leven. Zo waren er optredens van de twee opleidingsorkesten van ons dorp, door de jeugd van Harmonie Sint Servaes en van de Koninklijke Fanfare Sint Willibrord.

Meer foto's

Uitverkoop...

18 01 06 cvdh kersouwe kleding verkoop 20 vkDe Kersouwe moest weer ruimte maken op de zolder van de toneelkleding. Prachtige kostuums van diverse producties werden voor een prikkie te koop aangeboden. Er werd dan ook driftig langs de vele rekken gesnuffeld. Meer foto's.