Redactioneel

Word Dementievriendelijk

thumbnail foto margoMargo van den Berg, Mantelzorgmakelaar voor o.a. de gemeente Bernheze denkt in dit interview met ons mee, over wat wij als dorpsgenoten voor de mantelzorgers van iemand met de diagnose dementie kunnen betekenen.

HaDee ontmoet Polen

180909 phe Museumboerderij vk 16In onze regio, vooral in de tuinbouw, werken honderden Poolse mannen en vrouwen. Steeds meer Polen wonen, met hun gezin, permanent in Nederland. Open Monumenten Dag 2018, met als thema “In Europa” is voor de Meierijsche Museumboerderij een mooie aanleiding, om eens kennis met elkaar te maken. Meer foto's

Zonnige jeugdzeskamp

180909 phe Jeugd6kamp 21Met veel enthousiasme hebben een paar honderd kinderen vandaag meegedaan aan de jeugdzeskamp. Er was een grote variatie aan activiteiten. Ook het mooie weer zorgde ervoor dat deelnemers, begeleiders en ouders volop hebben genoten.
Foto's: Piet van Helvoort

10 jaar Unieke Zorg Buro Lima

180909 phe BuroLima10jaar vk16 augustus jl. bestond BURO LIMA 10 JAAR. Vandaag wordt dit gevierd.
10 JAAR UNIEKE ZORG.
Afgelopen maandag vertelden Lianne en Gwen over hun plannen voor de open dag.
“De laatste open dag was in 2014. Er is intussen veel veranderd, dus we vinden het ook best spannend:” aldus Lianne en Gwen. Meer foto's.
 

Hardloop wedstrijd in HaDee

180908 PK hardloopwedstrijd VIERKANT 8Op zaterdag 8 september werd een nieuwe hardloopwedstrijd in Heeswijk-Dinther voor recreanten en wedstrijdlopers voor alle leeftijden gehouden. Deze loop van de Voetbalvereniging Heeswijk is onderdeel van het Maasland Run circuit. Meer foto's.
 

Camping Laverhof

180831 phe CampingLaverhof 3Camping Laverhof? Nooit van gehoord! Nieuwe camping? Klopt, maar alleen vandaag en morgen.
Vanmiddag is er een camping opgebouwd in de binnentuin van Laverhof. Kleinkinderen van bewoners en personeelsleden mogen nl. logeren bij opa of oma. Meer foto's.