Redactioneel

Verslag van Prins(es) Carnaval Onthulling!

20200181 PK Onthulling Prinses Carnaval 26De onthulling van Prins(es) Carnaval is dit jaar voor het eerst naar voren gehaald. Zo lopen ze wat gelijk met de onthullingen in omliggende plaatsen en kan de Prins of Prinses zich wat rustiger voorbereiden op wat komen gaat. En dat is heel wat.

Bridgecursus bij KBO-Heeswijk gestart

200107 cvdh bridgecursus 20De bridgecursus, die door bridgeclub “de Klotbeek” samen met KBO-Heeswijk is opgezet is op dinsdagmorgen 7 januari van start gegaan. Meteen vanaf het moment van publicatie stroomden de aanmeldingen binnen zodat bij de aftrap 22 deelnemers aanschoven om onder deskundige leiding het bridgespel te gaan leren.

Open Dagen MTC Bernheze

200112 phe MTC Bernheze 12Twee dagen lang hebben veel belangstellenden kennis kunnen maken met het sterk gevarieerde aanbod van Medisch Trainings Centrum Bernheze. De verhuizing naar de nieuwe locatie aan de Raadhuisplaza heeft een uitbreiding van dit aanbod mogelijk gemaakt.

Nieuwjaarsbijeenkomst Actief Burgerschap

200109 PK Nieuwjaarsbijeenkomst Actief Burgerschap 28Er was deze keer zelfs een grotere opkomst dan vorig jaar, terwijl men juist eerst dacht dat de belangstelling minder zou worden. Het leeft dus toch wel bij onze bewoners.
Net als vorig jaar opende Dorris Heijmeriks deze avond, nadat eerst de band “Hou ‘t simpel” de spits had afgebeten.

Expositie cursisten van de Eijnderic

200108 jvdb expo Laverhof 03Ook dit jaar is er weer een expositie in de hal van Laverhof, verzorgd door de cursisten van de teken- en schilderwerkgroepen in Heeswijk-Dinther. De lessen maken onderdeel uit van de jaarlijkse cursussen van de Eijnderic.

Kerstboomverbranding Heeswijk-Dinther

200104 rva Winterwandeltocht 13Afgelopen zaterdag was er de kerstboomverbranding voor Heeswijk-Dinther. Zoals elk jaar nam Jong Nederland hiervoor de organisatie in handen en de leden deden hun best om het voor iedereen gezellig te maken.

Gastvrij Eethuis Lekker Anders

200104 rva Lekker 09Vanaf zaterdag 4 januari is Eethuis Lekker Anders geopend. Vrolijk, met veel ballonnen, was het zichtbaar dat het pand aan de Edmundus van Dintherstraat weer in glorie is hersteld. Na een lange tijd hard werken om het pand van binnen op te knappen, was er eerder een openingsfeestje voor alleen genodigden.