Redactioneel

240315.MK.Losbroek. 11deel2.4Wat ongeveer 21 jaar geleden begon in een kleine opzet is uitgegroeid tot een Mega spektakel. Met een tussenstop van 2 jaar, is het 19 jaar geleden bij  Stanserhorn opnieuw opgezet.
Trekkertrek begon vanuit de agrarische sector samen met Boerenbond en is ondertussen internationaal geworden. Er wordt enorm hard gewerkt door ongeveer 200 vrijwilligers om er een heus spektakel van te maken.

Op vrijdagavond 15 maart begon het feest met “Los in Loosbroek” daar waren verschillende artiesten waaronder: WC Experience, Jannes, Paloma’s en DJ Maarten de Groot.
Al deze gezelligheid was te vinden in een Mega tent van 32x55 mtr. Wat ook erg fijn is dat een consumptie 2,50 kost.

Klik hier voor foto's.

Het parkeren van de auto is geheel gratis. (Je vraagt je af hoe ze dat voor elkaar krijgen) Voor de organisatie is het belangrijk dat er voor alle categorieën van de samenleving activiteiten zijn. De kaarten zijn online maar ook aan de deur te koop, je kunt er pinnen en contant betalen. Kortom overal is aan gedacht!
Dit is een compleet feest voor 18 plus (jong komt zondag aan bod) daarover meer tijdens het Mega Trekkertrek spektakel aanstaande zondag 17 maart.
Afgelopen avond was het vanaf 20.00 uur één groot feest en we kijken alweer uit naar het Mega Trekkertrek spektakel van aanstaande zondag en dat belooft nu al veel plezier voor jong en oud te worden!

Gisteravond stond de tent helemaal vol van gezelligheid.
Daarna is weer hard werken geblazen om het terrein klaar te maken voor het Mega spektakel trekkertrek morgen zondag 17 maart.

Tekst en foto's: Monique van Kerkhof

Reacties   
0 #2 R. 23-03-2024 17:27
Mooi stukje, enthousiast beschreven. Wie denkt, dat ie een net zo bedreven verhaal ervan kan maken (met of zonder foto's), is van harte welkom om het team te komen versterken :)
We kunnen deze vrijwilligers goed gebruiken.
Citeer
0 #1 Miranda 17-03-2024 11:22
Wordt hier nu Boerenbond bedoeld of ZLTO (al sinds 1996, dus langer dan dat trekkertrek georganiseerd wordt)
Citeer
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen