Jong Nederland

worstenbroodjes1‘’Ding dong, de worstenbroodjes en amandelstaven.’’ Zo hebben de leden van Jong Nederland HDL het afgelopen weekend 3800 worstenbroodjes en 216 amandelstaven rondgebracht. Deze zijn stuk voor stuk ambachtelijk bereid door Bakkerij Doomernik. Jong Nederland HDL wil middels dit bericht iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van deze actie!

worstenbroodjesVanwege de maatregelen rondom het coronavirus is er dit jaar gekozen voor het gebruik van een webshop in plaats van deur tot deur verkoop. Dit heeft een bijzonder goed resultaat behaald, met worstenbroodjes die zelfs tot in Nistelrode werden verkocht. Daarnaast kwamen er ook leuke verzoekjes binnen voor de bezorging. Zo werd er gevraagd om een bouwhelm op te zetten omdat het betreffende huis in de steigers stond, of dat de bestelling leuk ingepakt kon worden.

worstenbroodjes2Net als elk jaar gaat het opgehaalde bedrag naar de leden van Jong Nederland HDL. Met dit geld kunnen zij wat extra’s doen tijdens de wekelijkse groepsbijeenkomsten. Sommige groepen kiezen er voor om het bedrag te bewaren voor tijdens het jaarlijkse groepsweekendje weg óf voor de avonturendag tijdens het zomerkamp.

Kortom, namens alle leden en leiding van Jong Nederland HDL, bedankt!

Geniet de komende tijd van het lekkers dat onze leden bij jullie hebben bezorgd. Jong Nederland HDL wenst iedereen fijne feestdagen en we hopen dat onze leden jullie volgend jaar weer bij de voordeur mogen begroeten!

Plaats reactie