Evenementen

Tristan en IUsoldeTheatergroep De Kersouwe geeft middeleeuwse legende Tristan en Isolde een nieuw en spannend westernjasje. Zij opent zondag 28 augustus haar saloondeuren voor een spectaculair en romantisch wild-west avontuur. De eigen theatergroep brengt vanaf dan namelijk zeven keer de voorstelling Tristan en Isolde in een heuse Western-versie op de (buiten)planken.

Cowboys, bendes, sheriffs, paarden, duels, koetsen, bluegrass en whiskey. Dé ingrediënten voor een spectaculaire muziektheatervoorstelling zoals je die alleen in De Kersouwe kan zien.

Tristan en Isolde 1De legende van het middeleeuwse liefdesduo Tristan en Isolde maakt in het bekende natuurtheater een sprong naar het 19de-eeuwse zuid-west Amerika. Hier staan de Texanen en de Mexicanen lijnrecht tegenover elkaar, wat voor de nodige spanningen zorgt. Een gevaarlijke wereld, waarin een onmogelijke liefde opbloeit.

Leugens, passie en bedrog

De dappere Texaan Tristan leert de adembenemende Mexicaanse Isolde kennen. Ze worden smoorverliefd op elkaar. Maar hun liefde lijkt onmogelijk. Tristan’s vader is namelijk vermoord door Morgan, de vader van Isolde. En dan moet ze ook nog trouwen met Mark, die de oom van Tristan is. Een onhoudbare situatie dus. Met de rebellerende Texaanse en Mexicaanse bendes in hun kielzog duelleren Tristan, Isolde en Mark in een spel van leugens, passie en bedrog. Een levensgevaarlijke situatie. Voor iedereen. 

Westerndorp

Het publiek waant zich in Heeswijk-Dinther in een heus westerndorp. Tristan & Isolde | De Western is een sfeervol, spannend en muzikaal wild-west avontuur boordevol romantiek en humor. De westernversie is speciaal voor De Kersouwe geschreven door Leon van Uden en de regie is in handen van Annet Jägers-Huizing.

Kaarten
De première van Tristan en Isolde | De Western is op zondagmiddag 28 augustus om 14.30 uur. Daarna zijn er nog voorstellingen op zaterdagavond 3, 10 en 17 september (20.30 uur) en op zondagmiddag 4, 11 en 18 september. Kaarten voor alle voorstellingen zijn online te bestellen via https://kersouwe.nl  en (indien niet uitverkocht) te koop aan de dagkassa een uur voor aanvang.

Dus pak je lasso, zet je cowboyhoed op, betreed het Kersouwe westerndorp en zie de legende van Tristan en Isolde hier tot leven komen!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen