Aankondigingen

Homeride Daddies op het witte doek

Kamer 088 Homeride DaddiesPremière documentaire Kamer 088.
Afgelopen jaar is voor de Homeride Daddies een jaar geweest waar we enorm trots op zijn.
Een jaar waarin we samen de HomeRide volbracht hebben maar nog belangrijker: Het jaar waarin we € 29.700,00 op hebben gehaald voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

Wat moet er geregeld worden bij bank of notaris?

ons welzijn 1Er komt een moment waarop mensen met dementie hun eigen zaken niet goed meer kunnen regelen. Wie vertegenwoordigt hen dan bij behandeling, medische beslissingen en op juridisch vlak? In het Alzheimercafé in Veghel krijgen bezoekers op dinsdag 15 januari antwoord op deze vraag.

De Oudere Garde speelt ‘Een beeld van een man’

oudere garde 1024x768Toneelvereniging 'De Oudere Garde' uit Dinther speelt op vrijdag 11 januari om 14.00 uur (voor leden van KBO Heeswijk-Dinther) en op zaterdag 12 en zondag 13 januari om 20.00 uur met 11 spelers het blijspel 'Een beeld van een man'. De voorstellingen worden gegeven in CC Servaes in Dinther.

Midwintermalen bij De Kilsdonkse Molen

Molen in de winterOp zaterdag 22 december zal voor de eerste maal in de geschiedenis van de Kilsdonkse Molen, de molen tot in de late avonduren te bewonderen zijn. Als er genoeg wind is zal de molen vanaf 17u tot ’s avonds 21u zijn graan malen. Maar ook al overdag zoals we wekelijks gewend zijn.

Kerstmarkt in Imeet

IMeetVoor de eerste keer in haar bestaan organiseert J.J.C. I-meet een kerstmarkt. Zaterdag 8 december staan de deuren voor iedereen van 10 uur tot 17 uur wagenwijd open. Raadhuisplein 21. Gratis entree.

Jong ontmoet oud in De Muziekfabriek

OpleidingsorkestUitwisselingsconcert Opleidingsorkest Servaes en Bernhezer Senioren Orkest
Op zondag 2 december vindt in De Muziekfabriek in Heeswijk-Dinther een muzikale ontmoeting plaats tussen verschillende generaties muzikanten.

Sinterklaasintocht Heeswijk-Dinther

sinterklaas 2018
“Hij komt, hij komt.” Het is bijna zover. Sinterklaas komt weer naar Nederland. Natuurlijk brengt de Goedheiligman dit jaar weer een bezoek aan Heeswijk-Dinther, samen met zijn Pieten. Dit bezoek vindt plaats op zondag 18 november.
Sinterklaas en zijn Pieten vertrekken deze zondag om 14:00 uur vanaf het kerkplein in Dinther.

Hoe wordt herinrichting van de Traverse

TraverseWellicht heeft u al wat meer via de media of via uw buurtgenoten vernomen over de herinrichting van de Traverse (Hoofdstraat, St. Servatiusstraat, Raadhuisplein, E. van Dintherstraat en de Brouwersstraat) in Heeswijk-Dinther? Of heeft u de bewonersavond in juli al bijgewoond?

‘Weet u wat werkelijk gezonde voeding is?’

Gezonde voedingOp woensdag 14 november is er een interactieve lezing in de bibliotheek Heeswijk-Dinther over gezonde voeding en de nieuwe schijf van vijf.
De lezing
Boeken over voeding gaan als warme broodjes over de toonbank. Koolhydraatarm, superfoods, glutenvrij en vegan zijn de meest recente voedingstrends.