Evenementen

cafe BreinOf u nu muziek maakt, of er alleen naar luistert: het heeft een aantoonbaar positief effect op de hersenen. Muziek kan stress verminderen, de stemming verbeteren en zet aan tot bewegen.             Dit thema staat centraal tijdens de bijeenkomsten Café Brein op maandag 15 november in Uden en op dinsdag 16 november in Oss.

Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals.

Tijdens de bijeenkomsten zal een muziek- en bewegingstherapeut u het effect van muziek en beweging op uw lichamelijke en geestelijke gesteldheid laten ervaren. U krijgt de gelegenheid om actief of passief deel te nemen aan muziek en ontspanningsoefeningen zoals yoga en mindfulness.We nodigen u uit om te komen luisteren en/of actief mee te doen in Uden of in Oss.

Café Brein Uden/Veghel is er op maandagavond 15 november 2021 van 19.30 uur tot 21.30 uur.
De zaal is open vanaf 19.00 uur. De locatie is Muzerijk, Klarinetstraat 4 te Uden. Aanmelden kan via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Café Brein Oss is er op dinsdagmiddag 16 november 2021 van 14 uur tot 16.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur. Locatie: De locatie is De Meteoor, Oude Litherweg 20 te Oss.                                                Aanmelden kan via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is.

Vrijwilligers organiseren Café Brein samen met SWZ, Thuiszorg Pantein, BrabantZorg, Professionals in NAH, Revalidatiecentrum de Tolbrug en ONS welzijn. Kijk voor meer informatie op www.breinlijn.nl  

Voor meer informatie over Café Brein kunt u contact opnemen met Enny van Roosmalen
(Café Brein Uden via 06-14 34 23 46) of met Henk van Rijn (Café Brein Oss via 06-35 11 18 40).

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen