Evenementen

Annemiek PostZondag 8 maart geven Anne-Mieke Post-Smetsers (sopraan) en Monique van de Ven (piano) een concert in het ‘Uurtje Klassiek’ van zorginstelling Laverhof in Heeswijk-Dinther. Het concert vindt in de inpandige kapel plaats en begint om 15.00 uur. De toegangsprijs is een vrijwillige bijdrage.

MoniqueAnne-Mieke Post-Smetsers en Monique van de Ven zijn beiden klassiek geschoold, Anne-Mieke via tal van gerenommeerde zangpedagogen, Monique aan het Utrechts Conservatorium. In de omgeving zijn zij geliefde musici, Anne-Mieke vanwege haar concerten op tal van lokale podia, Monique vanwege haar werk en pianospel voor het Uurtje Klassiek, de concertserie van Laverhof die zondag haar 79e editie ingaat.

Ook de gezamenlijke concerten van Anne-Mieke en Monique zijn zeer gewaardeerd. Elk stuk is muzikaal van hoge kwaliteit én spreekt direct aan. Tussen de stukken bestaan grote emotionele contrasten; zo waant u zich zondag zowel in de hemel (Quilter), als terug in uw jeugd (Friday Afternoons van Britten) als in een Victoriaanse danszaal (Grande Valse Brillante van Chopin voor solo piano). Tot slot voeren Anne-Mieke en Monique ook graag bekende werken uit, want welk hart maakt nou géén sprongetje bij het weerzien van een oude bekende?

Van harte aanbevolen! Zondag 8 maart, 15.00 uur, interne kapel zorginstelling Laverhof, Zijlstraat 1 Heeswijk-Dinter.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen