Evenementen

Shot 71Ton Lunenburg regisseert als lid van videogroep Shot ’71 een Flashmop bij foodmarkt Jumbo. De videogroep van Shot ’71 is nog steeds groeiend, zowel qua aantal leden als qua niveau. Landelijk gooien de leden hoge ogen met hun films en halen vele prijzen binnen. 

Op zaterdag 25 januari 2020 worden hun nieuwe films weer gepresenteerd in D’n Durpsherd te Berlicum. In totaal 14 verschillende films met diverse onderwerpen.

  • Leuke portretjes van mensen die hun hobby of werk uitoefenen,
  • of korte documentaires over de Stoomtrein die onlangs in Den Bosch te zien was,
  • Maar er zijn ook ontroerende verhalen over alledaagse gebeurtenissen uit het leven, anno 2019,
  • of van 75 jaar geleden in  de film “Terug in mijn geboorteplaats….. Nijmegen”.

Daarnaast is er een verrassende flashmob opgenomen door leden van Shot ’71. Ton Lunenburg was de bedenker en de regisseur van de opnames  in Veghel op de Noordkade bij de foodmarkt van de Jumbo. Hij behaalde hiermee de eerste prijs in een onderlinge wedstrijd. Nu probeert hij door te stoten naar de BFM. (Brabantse Film Manifestatie)  

Hoog zal er ook worden gescoord met de natuurfilm, winnaar van diversen landelijke prijzen opgenomen in het Kruger Park. Andere films die zijn opgenomen in Zandvoort of Ravenstein getiteld “Pracht van een gracht” laten onderwerpen van dichtbij zien.

Bij Shot’71 zijn mensen actief bezig met hun hobby. De uitdaging is om met mooie video-opnames, een goede montage, passende muziek of een voice-over een film te maken die blijft boeien en aanspreekt bij het publiek.

Naast de prijzen van de jury, zal er daarom wederom een publieksprijs worden gekozen.

UITNODIGING voor de Clubwedstrijd door Shot ‘71 leden

25 januari 2020 om 13:00 uur D’n Durpsherd, Kerkwijk 61 5258KB Berlicum

Loop vrijblijvend binnen tussen 13:00 uur en 17:00 uur Entree is gratis.

Het programma en de volgorde van de films vind je op onze website www.shot71.nl of op Facebook.

Plaats reactie