Evenementen

augustinusparochieIn de Rots, het parochiecentrum voor de Parochie H. Augustinus aan de Kerkwijk 44A in Berlicum, zal op 12 januari 2020 een nieuwjaarsreceptie gehouden worden van 11.00 uur tot 13.30 uur onder het genot van een hapje of drankje. Tijdens deze receptie zal er een vrijwilligersmarkt plaats vinden.

Misschien hebt u voor het nieuwe jaar ook goede voornemens gemaakt, of misschien vindt u het maar flauwekul. Maar mocht u denken: Ik zou best wel eens wat voor andere mensen willen betekenen, dan biedt onze geloofsgemeenschap prachtige kansen voor jong en oud.

Stapt u gerust eens uit uw ‘comfortzone: ga zingen bij een van onze koren. Wordt misdienaar of acoliet, wellicht ambieert u het veelzijdige ambt van koster, gaat u liever bij iemand op bezoek, wilt u gastvrouw zijn op het secretariaat of u wilt graag helpen met een levensmiddelenactie voor mensen die het goed kunnen gebruiken. Misschien wilt u liever lichamelijke activiteiten verrichten: u bent meer dan welkom bij onze schoffelploeg op het kerkhof of bij het schoonmaken van ons parochiecentrum. Er zijn voor ieder talent mogelijkheden in onze parochie in een van onze werkgroepen.

Tijdens de receptie is er de mogelijkheid om informatie over vrijwilligerswerk in onze geloofsgemeenschap te ontvangen en zullen er vacatures inzichtelijk zijn. Pastores en parochiebestuur nodigen alle parochianen, vrijwilligers en belangstellenden van harte uit om elkaar persoonlijk te ontmoeten, te enthousiasmeren, te inspireren en te steunen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen