Evenementen

Dennis KivitOp woensdag 18 december wordt in de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther een meditatief concert gegeven. De avond wordt verzorgd door zanger en meditatie-begeleider Dennis Kivit. Het thema van het concert is “Let it be! De 7 spirituele lessen van de Beatles”.

Summer of love
Meer dan vijftig jaar geleden maakten de Beatles een ommekeer. Van wilde rock ’n roll-band naar wereldveranderaars onder invloed van meditatie en de flowerpower. De teksten van de liederen uit die periode zijn de leidraad van het concert. Het zijn de liederen uit de “Summer of Love” van 1967 die de bron vormen van hun boodschap van liefde en vrede. Dennis Kivit neemt ieder mee op eenzelfde reis naar binnen. Met muziek, zang, mooie verhalen en meditatie.

Evenwicht
Dennis Kivit is zanger en geeft geleide meditatieconcerten. Hij trad succesvol op in theater en op radio en televisie. Met meditatie heeft hij zijn evenwicht gevonden in het leven. Daar vanuit geeft hij door wat hij wezenlijk vindt in zijn activiteiten onder het motto: Zen met Den.

Warm aankleden
De avond in de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther begint om 20.00 uur. Het is een meditatief avontuur in de aanloop naar Kerstmis. Kom luisteren en ervaar zelf een concert met hartstocht in meditatie, muziek en zang. Aangeraden wordt voldoende warm gekleed te zijn om stil zittend in de Abdijkerk dit concert te beleven. Toegang is 7,50 euro, inclusief na afloop koffie/thee drinken in een Abdijzaal.
Aanmelden kan via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over Dennis Kivit
Op het Hilversums Conservatorium studeerde hij jazz-zang en -gitaar. Daar maakte hij kennis met yoga en meditatie. Het boekje ‘Zen in de kunst van het boogschieten' ging over concentratie en focus: visualiseren op je doel en het eerst in jezelf raken. Na het Conservatorium en de Kleinkunstacademie stond hij ambitieus in alle theaters van Nederland, als jazz- en popzanger en vertolker van het Nederlandse kleinkunstlied.
Hij won o.a. de Swing Award en de cultuurprijs van de Haarlemmermeer en kreeg een gouden dubbel-CD voor ‘les Miserables’ waarmee hij ook in Carré stond.  Hij zong bij de a-capella groep Montezuma’s Revenge, waarmee hij in binnen- en buitenland optrad voor radio en televisie.
Afgelopen jaren gaf hij les aan diverse Nederlandse conservatoria, musiceerde met muzikant en meditatieleraar Tijn Touber en hij toerde met eigen theaterprogramma’s als “Zing The Beatles” en ‘Durf!’ door het land. Tegenwoordig is hij vooral bezig als singer/songwriter en met het geven van geleide meditatieconcerten.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen