Evenementen

sint boerderijOp zondag 1 december aanstaande ben je van harte welkom in de Meierijsche Museumboerderij, aan de Meerstraat 28  . Daar slapen Sinterklaas, de Pieten en Amerigo. Amerigo, die op stal staat, mag geknuffeld en verwend worden met wortels. Sinterklaas ligt te snurken in de bedstee en de Pieten slapen bij het brandende vuur in “den herd”. Overal liggen ingepakte cadeautjes.

Jij mag Sinterklaas wakker zingen en helpen met aankleden. Zijn mantel, zijn ring, de staf en de mijter. Als de Sint zijn ontbijtje op heeft en zijn ochtendgymnastiek heeft gedaan ga je naar een ander gebouw om een “Pietendiploma” te halen. Als je alle spelletjes gedaan hebt, krijg je dat mooie diploma. Je krijgt ook een snoepzak en ranja, de volwassenen koffie/ thee met speculaas.
De museumbakkers bakken ondertussen, in de bakoven van de boerderij, heerlijk, speciaal “pepernotenbrood”. Die broden zijn te koop, net als de heerlijke “ boerderij pannenkoeken “.


Sint heeft ook nog een TIP voor de opa’s en oma’s……dit feestje is uitstekend te combineren met het “uithalen van de klomp” bij jullie !! Kom eerst naar mij en neem de kleinkinderen daarna gezellig mee ……. Ik ben nu toch in de buurt……


ENTREE is gratis voor kinderen tot 2 jaar. Vanaf 2 jaar voor iedereen (ook de begeleiders) € 4,-
Omdat we het kleinschalig willen houden is reserveren van te voren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. VERPLICHT.

Wees er snel bij, want VOL = echt VOL !
WEKTIJDEN : 10.00 uur/ 10.25 / 10.50 / 11.15 / 11.40 / 12.05/ 12.50 / 13.15 / 13.40 /
Hoe je je kunt inschrijven lees je op de speciale SINTERKLAAS- pagina van: www.museumboerderij.nl .

Tot ziens en alvast een “high five” van alle Pieten.

Plaats reactie


HaDee agenda