Evenementen

korenSoms wil je zomaar even stilstaan bij de dingen die voorbijkomen of voorbijgaan. Of je hebt momenten en mensen die je je herinnert met weemoed of warmte. Dat idee inspireerde ons en een collega-koor tot een concert met de titel “Klanken van Herinnering”. Benieuwd?

In het laatste weekend van september 2019 geven Kamerkoor Tourdion uit Waalwijk en Kamerkoor Mi Canto uit Heeswijk-Dinther het dubbelconcert “Klanken van Herinnering”. Er zijn uitvoeringen op zaterdag 28 september om 20.00 uur in de Kerk aan de Haven in Waalwijk en op zondag 29 september om 14.30 uur in de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther.

Het gaat om een uniek concertproject tussen twee Brabantse koren die elkaar alleen van naam kenden. Mi Canto o.l.v. Enrico van Schaik en Tourdion o.l.v. Rick Muselaers laten eigen repertoire horen en zingen ook liederen gezamenlijk, begeleid door Huub Sperber op piano. Het wordt een verrassend programma met werk van bekende en onbekende componisten: Brahms, Elder, Gjeilo, Lauridsen, Nystedt, Stanford, Stopford, Pärt, Rheinberger en Tavener. Op verschillende manieren passen de gekozen werken bij het thema van overdenken – gedenken – herdenken.

Via de websites van de koren www.tourdionwaalwijk.nl  en www.micanto.nl  kun je kaarten reserveren voor beide concertlocaties. Er is een gereduceerde entreeprijs voor de jeugd. Vriendenkorting is helaas niet van toepassing. De koren Tourdion en Mi Canto bieden alle concertbezoekers gratis koffie of thee aan bij dit concert. Alle informatie is te vinden op de websites.

Je bent van harte welkom bij “Klanken van herinnering” op een van beide concertlocaties. Hopelijk tot 28 of 29 september!

Kamerkoor Tourdion Waalwijk       Kamerkoor Mi Canto Heeswijk-Dinther

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen