Evenementen

Reizen op standDe baron en barones van Kasteel Heeswijk hebben verre reizen gemaakt, ga je mee op reis door het kasteel? Met een paspoort in de hand ga je op reis door het kasteel: je ziet hele oude koffers van de baron en barones – sommige hebben hele verre reizen gemaakt, dit kun je zien aan de stickers op deze koffers – je komt bijzondere souvenirs tegen en nog meer reisbenodigdheden. Reis je mee?
De zomeractiviteit bestaat uit:
- een koffertje om zelf te versieren met mooie stickers, net zoals de koffers van de      baron en barones
- een kasteelpotloodje
- een paspoort met speurtocht
- een natuur doe boek met puzzeltjes en stickers
- je bezoek aan het kasteel wordt compleet met de instructies voor de toffe     wandelapp Vossenstreken, je ontdekt Landgoed Heeswijk tijdens een wandeling   (ook voor de kleinsten!) met een bezoek aan de uitkijktoren De Heeskijk.
De zomeractiviteit (€2,50 p.p. excl entree) is online te verkrijgen tegelijk met je entree voor het kasteel, of in de kasteelwinkel. Dagelijks te doen van 11.00 – 17.00 uur (maandag gesloten). Deze kinderactiviteit volgt dezelfde route als de expositie Reizen op Stand voor volwassenen, een gezellig uitje voor de hele familie!
Wil je meedoen met een kinderrondleiding door het kasteel? Dat kan deze zomervakantie op woensdagmiddag 15.00 uur en vrijdagochtend 11.00 uur. Reserveren hiervoor kan online.
Plaats reactie