Evenementen

oude boekenDenkt u zeldzame boeken (bijvoorbeeld (staten)bijbels, oude (handingekleurde) atlassen, geïllustreerde werken, reisboeken, etc., handschriften, of ocumentatiemateriaal uit de Tweede Wereldoorlog, oude brieven, foto's, ansichtkaarten of prenten in uw bezit te hebben?
Schroom dan niet om langs te komen voor een taxatie bij de in den lande bekende taxateur van oude boeken Arie Molendijk uit Rotterdam.
Arie Molendijk
Meer dan 2000 taxatiedagen heeft hij inmiddels op zijn naam staan. Tot zelfs in Canada, de Verenigde Staten, Australie, etc. is hij op dit gebied een (internationaal) begrip.
1 december 2018 heeft hij zijn jubilleum van ruim 2000 taxatiedagen gevierd in de fraaie Oude Pelgrimvaderskerk in Delfshaven. De taxaties die hij verricht, zijn zo mogelijk gebaseerd op opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op recente veilingen.
Jarenlang werkt hij al samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere overheidsinstellingen. Regelmatig wordt hij gevraagd bibliotheken te taxeren voorafgaand aan een veiling. Twee jaar geleden was hij te gast in het Plantijn Moretus Museum in Antwerpen met 2
andere experts.
De taxaties vinden alleen plaats op onze taxatiedagen, dus niet middels
foto's, telefoon of per mail. Kosten voor een taxatie zijn 5 euro van 1
tot ca. 10 boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere
partijen/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25
tot 50 euro.
U krijgt altijd alle aandacht en uitleg. Een taxatierapport is zo nodig ook mogelijk, maar alleen voor waardevolle boeken met een waarde vanaf 200 euro en tegen een van tevoren afgesproken tarief.
U bent van harte welkom en wordt vriendelijk ontvangen in het Koetshuis
van het Kasteel, Kasteel 4 in Heeswijk-Dinther op donderdag 11 juli van
14.00 tot 16.30 uur. Informatie niet bij het kasteel. Zie onze site
Wij staan u heel graag te woord eventueel voor verkoop of inbreng voor
de veiling. Iedereen is van harte welkom !!!! Nauwkeurigheid is onze
kracht.
LAAT UW KOSTBARE BOEKEN NIET VERLOREN GAAN !!!! Een deskundige
restauratie indien nodig is zeker op zijn plaats voor zeldzame boeken.
Plaats reactie