Evenementen

Kachelders en AbdijbierVolledig vernieuwde wielertourtocht .                                    TWC De Kachelders uit Heeswijk-Dinther hebben hun jaarlijkse tourtocht dit jaar in een volledig nieuw jasje gestoken. We zijn gaan verbroederen/verzusteren  van twee van de geneugten des levens: Hierbij zijn we uitgekomen op een samenwerking welke ons dorp uniek maakt in de omgeving.

We gaan dit jaar samenwerken met Berne Abdijbier om iets unieks neer te zetten.

Het proeflokaal van de Abdij van Berne gaat de start- en finishlocatie van de tour worden. Zij hebben de benodigde faciliteiten en zullen bierpakketten beschikbaar stellen voor de gratis loterij. Op deze manier denken wij dat we een aantal unieke aspecten aan onze tour kunnen toevoegen. De route wordt verreden over volledig uitgepijlde afstanden van 75 of 100 kilometer met als pauzeplaats De Heksenboom in Sint Anthonis. Een tocht voor zowel de sportieve als de recreatieve fietser.

We hopen alle wielervrienden uit de nabije omgeving maar ook daarbuiten te verwelkomen om met ons dit fietsevenement en het Berne Abdijbier te vieren?

Tot 16 juni, u kunt starten tussen 7.30 uur en 9.30 uur vanaf de Abdij van Berne aan de Abdijstraat nr. 49 in Heeswijk.

Inschrijving €4,- NTFU leden €3,-.

Met sportieve groet van De Kachelders.

Plaats reactie