Evenementen

Samen actief HDOp vrijdag 24 mei 2019 om 10.30 uur brengt onze mei- excursie ons bij de Looz- Corswarem- Hoeve. Een eeuwenoude hoeve, gelegen op het terrein van Kasteel Heeswijk aan Kasteel 3. De witte boerderij, waarvan de vensters geschilderd zijn in de kleuren van Kasteel Heeswijk, biedt al jarenlang onderdak aan conferenties en vakantie vierende groepen.

Ook is er een dagbesteding voor mensen met een beperking en is de hoeve een leer-werk plek voor jongeren.

Enthousiast bestuurder Erik Termeer vertelt ons alles over de historie en het huidig gebruik van de oude boerderij. Hij laat een film zien en leidt ons rond. Tussendoor worden we getrakteerd op een lekker bakje koffie of thee met gebak.

Het hele programma, wat tot ongeveer 12.00 uur duurt, kost € 3,- (contant en gepast te betalen bij binnenkomst in de hoeve).

Er kunnen 35 mensen mee. Als er teveel inschrijvingen zijn, regelen we een tweede bijeenkomst en laten we je dat weten. Als je niets meer hoort gaat het gewoon door!

Als je graag mee wilt, stop dan een briefje met naam, adres en telefoon-nummer, uiterlijk 16 mei, in de brievenbus van KBO-Dinther in de hal van cc Servaes, of bij Jan van Berkel a/d Jonker Speelmanstraat 13, of bij Nico van Doorn a/d Hoofdstraat 97 of bij Hans van Sleuwen a/d Balledonk 7.

Plaats reactie