Evenementen

Mystical fairVan ons weer even een nieuwsbrief met een update van aankomende Mystical Fantasy Fair op 12/13 en 14 Juli 2019. We zijn super druk bezig met alle voorbereidingen.
Al veel eerder in het jaar dan alle andere jaren, omdat de vele aanmeldingen qua deelnemers ons volop aan het werk zetten.
 
En er is ook al een groot aantal bezoekers die al tickets gereserveerd hebben. Hartstikke leuk natuurlijk en we zijn dankbaar dat iedereen zo graag wil deelnemen
aan de Fair.
 
**Ik val dan ook maar gelijk met de deur in huis, wil je nog komen als deelnemer wacht dan niet al te lang om je aan te melden, we hebben nog een paar plekjes
over. Wil je nog een plekje als bezoeker in de Hoteltent of in een van de Tipi's, wacht dan ook niet al te lang met reserveren, want ook die zitten al aardig vol.
 
Als deelnemer kun je een mailtje sturen, dan krijg je een inschrijfformulier van ons toegestuurd via de mail.
 
Als bezoeker kun je online reserveren op
 
**Daarnaast willen we jullie op de hoogte brengen dat dit de 5e keer is dat we op dit terrein in Heeswijk-Dinther de Mystical Fantasy Fair organiseren.
 
We hebben dus een extra feestje!!
 
Op zaterdagavond vieren we dat een klein beetje met een speciaal daarvoor gemaakt optreden van The Sisters of the Ancient Ways!
 
**Ook hebben we ter ere van ons 5-jarig lustrum iets leuks verzonnen om een paar van jullie extra te laten meegenieten van dit feestje.
 
Uit iedereen die vanaf nu de Facebook pagina van de Mystical Fantasy Fair:
www.facebook.com/MysticalFF deelt op zijn of haar tijdlijn loten we 2 mensen uit en die krijgen van ons een heel leuk en bijzonder Mystical Fantasy Wellness pakket uit onze Triskal Wellness & Art Shop ter waarde van ongeveer 30 euro.
 
NB: Deze actie geldt tot 5-6-2019.
 
Na de loting op 5 juni nemen we contact op met de winnaars en krijg je het pakket thuis gestuurd van ons.
 
Op de Fair zelf zullen we ook nog iets leuks en bijzonders doen ter ere van ons lustrum, waarbij je iets bijzonders kunt winnen.
 
Wat dit zal zijn, blijft nog een verrassing.
 
**We zullen hieronder nog even wat updates geven over wat er allemaal te doen is op de Mystical.
 
Onze artiesten/entertainers zijn:
 Beithar, Karikaturist Bezano,Professor Bombasticus, Imbue, Jerry Knives Band, Stichting Kind en Instrument,
 Native Zen, Il Grando Incognito, Shaman Jungle, Laguz, Royal Seahorseriders, Parsley, O'llainnis, Abe de Verteller, Devil in the Kitchen, Sunfire, Feniks
Spirit, Oxygen-Healing by Music, Hans Elzinga, Tailor Birds.
 
**Dit zijn de deelnemers waar je het hele weekend wat lekkers te eten/drinken kunt halen:
 
Pippin Foods, Foekjes Eko Food, Bert Groenewold, De Ijsmobiel, Kurtoskalacs, Loth's Koffiemobiel, Sjippie, The Pie Shop, Korean Soul Food, Mystical Kraam.

** Vrijdagavond is er een prachtig en heel bijzonder Feniks openingsfeest.
**Het vuur zal weer drie dagen branden. Het zal aangestoken worden met het openingsritueel op vrijdag rond 17 uur en gedoofd worden op zondag rond 18 uur.
 
Het speciale vuurteam zal ervoor zorgen dat alles omtrent het vuur goed en veilig verloopt.
 
**Het Middeleeuws Kampement zal dit jaar natuurlijk ook weer aanwezig zijn en met hun speciale roofvogelshows veel mooie momenten en leermomenten creëren.
Daarnaast zijn er oude ambachten en zal alles op het Middeleeuws Kampement in het teken staan van de Middeleeuwen.
 
**Binnenkort zullen we alle workshops en het volledige programma van artiesten en entertainers op de Mystical site plaatsen, dus hou de site in de gaten.
 
Mochten er nog nieuwe updates zijn dan kun je die altijd vinden op de site.
 
** We hopen jullie allemaal te mogen ontmoeten op de Fair zodat we er met elkaar een heel mooie en gezellige en bijzondere Fair van kunnen maken.
 
Lieve groetjes van ons
  
 
 
 
 
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
 
 
Marianne +31630330429
 
Monique +31623373090
 
Wendy +31614448484
Plaats reactie