Evenementen

TraverseWellicht heeft u al wat meer via de media of via uw buurtgenoten vernomen over de herinrichting van de Traverse (Hoofdstraat, St. Servatiusstraat, Raadhuisplein, E. van Dintherstraat en de Brouwersstraat) in Heeswijk-Dinther? Of heeft u de bewonersavond in juli al bijgewoond?
Als u betrokken bent of zich betrokken voelt bij de herinrichting van de Traverse, dan nodigen wij u van harte uit voor de tweede bewonersavond.
 
Waar en wanneer We houden deze op 22 november 2018 om 19.30 uur in de aula van Gymnasium Bernrode aan de Zijlstraat 1a te Heeswijk - Dinther. U hoeft zich vooraf niet aan te melden en kunt gewoon binnen lopen. Wat gaan we doen De avond bestaat uit twee delen.
Eerst een plenair deel; een presentatie, waarin we de resultaten van de eerste bewonersavond met u delen. We hebben naar aanleiding van uw input op de eerste bewonersavond een aantal oplossingsrichtingen uitgewerkt waarover wij deze avond graag met u van gedachten willen wisselen.
 
Daarna volgt een interactief deel waarin tijd wordt gemaakt voor individuele reacties op de schetsontwerpen. De uitkomsten van deze avond nemen we weer mee in de plannen en het uiteindelijke ontwerp.
 
Ook úw Traverse! De Traverse wordt uw nieuwe dorpsstraat! Wij willen als projectgroep samen met u een dorpsstraat creëren waar we trots op zijn. Een Traverse die veilig, sfeervol en toekomstbestendig is. Wat voor u belangrijk is, kunt u kenbaar maken op deze avond.
 
Graag tot ziens op 22 november.
Projectgroep Traverse
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen