Evenementen

YIliriaThe Merchant of Venice (Koopman van Venetië) komt op hilarische wijze tot leven op het podium in Natuurtheater de Kersouwe. The Merchant of Venice is een komedie met een serieuze ondertoon. De rijke Antonio leent geld van Shylock. Hij is zo zeker dat hij dat terug kan betalen dat hij een idiote overeenkomst aangaat:

hij zal aan Shylock een pond van zijn eigen vlees geven als hij de afspraken niet nakomt. Helaas gaat alles anders dan gedacht...Geniet mee op dinsdag 4 september a.s. aanvang 19.30 uur, poort open om 18.00 uur. Je eigen picknickmand maakt de Engelse sfeer compleet. Entree €17,50 (excl. €1,50 serv.kosten). Kaarten te bestellen op www.kersouwe.nl

Picknickmand mee Shakespeare zoals het in zijn eigen dagen gespeeld werd, in een razend tempo met veel bravour, dubbele bodems en humor. Het gezelschap Illyria, het oudst spelende openluchtgezelschap in het Verenigd Koninkrijk, zal op haar unieke wijze deze klassieker ten toenel voeren.

Slechts vijf acteurs staan op het toneel. De acteurs spelen, ongeacht hun eigen sexe, alle personages hetgeen begrijpelijkerwijs soms tot hilarische situaties leidt. Het enige wat het gezelschap in de 16e eeuw heeft achtergelaten is dat ze niet alleen met mannen spelen (zoals toen gebruikelijk was). Ze zijn heel blij dat tegenwoordig ook vrouwen op het toneel (mogen) staan en maken daar dan ook dankbaar gebruik van!

Hilariteit en romantiek Dit prachtige stuk is spannend, grappig, romantisch en verwarrend. Illyria belooft je ook met deze voorstelling weer op het puntje van je stoel te houden. De voorstelling wordt in het Engels gespeeld. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.kersouwe.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen