Evenementen

Kersouwe begintVrijdagavond 25 mei start Brigitte Kaandorp in een uitverkocht Natuurtheater de Kersouwe het eerste Kersouwe weekend van dit zomerseizoen vol muziek en vermaak.
Zaterdagavond speelt Jett Rebel frisser dan ooit o.a. van zijn nieuwe album Super Pop. En het voorprogramma en de afterparty op zaterdag 26 mei? Dat is Baby Blue!
Jett Rebel, aanvang 21.00 uur, €23,50 (excl. serv.kosten). Kaarten te bestellen op www.kersouwe.nl.
Jett Rebel
De afgelopen weken tourde Jett Rebel langs een select aantal popzalen in Nederland. Zijn 'Super Pop Tour', vernoemd naar zijn nieuwste album, was een groot succes vol overdonderende hoogtepunten.
Met haltes als Pinkpop, Lowlands, North Sea Jazz, een uitverkochte HMH en een extra grote show in Ahoy zit inmiddels het hele spoor onder de glitters. Jett Rebel en zijn nieuwe bandleden bewezen dat de muzikale lat in Nederland nóg hoger gelegd kon worden. Zaal na zaal danste en stuiterde op nummers als 'All The Way', 'Tonight' en 'Get Your Rock n Roll On'. Jett Rebel gaat een 2 uur lang durende show neer zetten in de Kersouwe, dat wil je niet missen!
 
3FM Award voor Jett Rebel
Tijdens de tour won Jett Rebel ook nog de 3FM Award 'Beste Social' voor zijn eigenzinnige social media gebruik en vertelde hij bij De Wereld Draait Door vurig over vinyl en zijn ambassadeursschap voor Record Store Day 2017.
 
Brigitte Kaandorp
Met een live band van 8 topmuzikanten en 3 backing vocals, onder leiding van Bernd van den Bos, doet Brigitte Kaandorp dit voorjaar de vaderlandse en Vlaamse openluchttheaters aan – plus een paar concertzalen – met een zwoel zinderende zomershow. Het doel: een lach, een traan en ongegeneerd meezingen. Wij weten al dat dat gaat lukken op 25 mei a.s. (uitverkocht)
 
Baby Blue
Baby Blue bestaat uit vijf jongemannen van wie bij elk optreden hun energie en hun enthousiasme overslaan op het publiek. Vanaf de eerste minuut worden de toeschouwers geraakt door de aanstekelijke muziek en staat de hele tribune op zijn kop. Een van hun eerste succes optredens was in de Kersouwe, ook op 26 mei maken zij er weer een feestje van.
 
Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.kersouwe.nl
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen