Evenementen

Opening seizoen Kilsd.molenOp maandag 2 april, Tweede Paasdag van 10.- u tot 17.- u. vindt de feestelijke opening van het zomerseizoen plaats. De molen zal zijn wieken en het waterrad laten draaien en de rondleiders zullen u het verhaal vertellen van deze unieke molen.

Rondom de molen zal een gezellige markt zijn waar u kunt proeven van de streekproducten, een abdijbiertje kunt nuttigen en de producten van de molen kunt kopen.

Ondernemers uit de regio presenteren hun voorjaarsproducten, zoals de eerste verse asperges, aardbeien, honing en nog veel meer heerlijke producten om mee naar huis toe te nemen

En natuurlijk kunt u in het Bezoekerscentrum genieten van het uitzicht op het Aa-dal met een lekkere lunch, een kopje koffie of een drankje.

Inmiddels is de fluisterboot ook weer te water gelaten en de boot zal op deze lentedag voor het eerst weer gaan varen. Iedere woensdag, zaterdag en zondag is er losse verkoop en de andere dagen op afspraak.

Het Bezoekerscentrum zal voortaan zes dagen per week geopend zijn van 10u tot 18u. Alleen op dinsdag is de horeca gesloten. Ook zal er na deze dag een nieuwe uitgebreide lunchkaart gepresenteerd gaan worden.

Voor meer informatie zie de website www.Kilsdonksemolen.nl 

Een gezellig en leerzaam dagje uit voor jong en oud.

Gratis toegang en volop parkeergelegenheid om deze lentemarkt te kunnen bezoeken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen