Evenementen

24usolexracevaderdagOp zoek naar de perfecte line-up!
Zoals de meeste van jullie al weten zijn wij speciaal voor jullie op zoek naar de perfecte line voor het 24-uurs Solexrace Festival op 25, 26 en 27 augustus.
Na de onze oproep puilde onze mailboxen uit en heeft het internet verkeer en het mobiele netwerk in Heeswijk-Dinther er dagen uit gelegen vanwege overbelasting!
 
Rene van Rooij gaat samen met "de Stugge" en onze pitspoezen namens ons op pad om al jullie wensen te vervullen!
Abonneer jezelf op ons nieuwe YouTube-kanaal en blijf zodoende op de hoogte van hun avonturen en maak zodoende ook nog kans op leuke prijzen!
 
Na Dj Paul Elstak & Jebroer, Dansado & de Feestneger, Def Americans, Ronnie Ruysdael en uiteraard WC Experience heet Rene de dames van Steam weten te strikken. Jullie zullen flink stoom af moeten blazen als de dames van Steam klaar met jullie zijn. Het wordt een 90 minuten durend orgasme van Happy Hardcore tot snoeiharde Rock! Hoe dat gesprek ging kun je HIER zien!: https://www.youtube.com/watch?v=hhMKnRhxZDk  
#AFTERPARTYBIJHUNINDETENT
Onder andere de vrienden groep van Martijn van de Valk wil dat de meest legendarische Tilbo, Ferry van de Zaande samen met Veul Gere bij ons de tent op z'n kop komen zetten. Aangezien het ons 11-jarig jubileum is waren wij meteen dolenthousiast. Voor degene die niet uit Brabant komen...11 is het gekkengetal van de Carnaval. Ferry was het eerst niet van plan maar we hebben hem weten te overtuigen. Hoe?! Kijk hier http://www.limousinebrabant.nl/
 
Het ultieme Vaderdag cadeau!
Scoor nu entreekaarten en consumptiebonnen met voorverkoop voordeel voor je vader en geef daarmee het ultieme Vaderdag cadeau! Een bijzonder leuke bijkomstigheid is dat je vader hiermee kans maakt om opgehaald te worden door een limousine van Limousine Brabant. Waarom?! Omdat wij dit jaar onze 100.000ste bezoeker mogen ontvangen en degene die dat kaartje scoort wordt opgehaald met een limo en mag de rest van zijn of haar leven, met 3 vrienden GRATIS naar het 24-uurs Solexrace Festival!
 
Scoor hier http://24uurssolexrace.nl/tickets/  je kaarten en maak je vader dolblij!
Ooit waren de Vikingen uit Denemarken bevreesd door heel Europa vanwege hun plunderingen en overvallen. Dit jaar staan ze voor het eerst aan de start van de zwaarste maar ook leukste 24-uurs Solexrace ter wereld…dé 24-uurs Solexrace van Heeswijk-Dinther.
Het 24-uurs Solexrace virus verspreidde zich eerder al Oostwaarts naar Duitsland, in Westelijke richting naar Engeland en Zuidelijk via België en Frankrijk naar down-under Australië! Nu trekt het virus Noordwaarts naar Denemarken…wat zal het volgende land worden waar het “Heeswijkse virus” zich verspreidt?!
Schrijf je snel in als je de strijd aandurft met dé Vikingen!
Skål!!
 
Schrijf je in voor de Brascross zolang het nog kan!
De nieuwe Gescharrel met een Barrel klasse, “voor de minder getalenteerde bouwer” zit al een tijdje ramvol. Met nog 1 plek in de No Fear Crossklasse en 2 in de Snevelbokkenklasse Zwaar mogen we jullie waarschuwen dat deze ook bijna vol zitten.
Doe mee met je brommer, crossmotor, zijspan, golfkar of grasmaaier nu het nog kan!
 
Luier klasse 50% VOL
Snotneus klasse 56% VOL
Brommercross klasse 80% VOL
Snevelbokken klasse Licht 60% VOL
Snevelbokken klasse Zwaar 98% VOL
Gescharrel met een barrel klasse 100% VOL
No Fear Cross klasse 99% VOL
Drie en een quad klasse 58% VOL
Wij gaan nu snel voor jullie verder met onze zoektocht voor de perfecte line-up.
Tot 25 augustus!
Plaats reactie