Evenementen

20e-keer-verkleedbal 65dc29a309ecea5870286eb5376e703bZoals elk jaar organiseert Stichting Bernhezer Gehandicaptenbal weer een spetterend verkleedbal op de eerste zondag van november. Op 6 november tussen 13.00 uur en 17.00 uur gaan we er met veel geestelijke en lichamelijke gehandicapten, van alle leeftijden, en hun begeleiders een geweldige carnavalsmiddag van maken.

Dit grote feest is in het Partycentrum ‘t Maxend te Nistelrode. Het programma is weer veelbelovend, we hebben optredens van Stef Ekkel, D.J. Bertie en John, en lokale blaaskapellen.

Zoals jullie gewend zijn, is er ook dit jaar weer een mooie beker voor de gast die het mooist verkleed is. Natuurlijk is er ook weer de verkiezing van de prins of prinses van het verkleedbal 2016! Wil je mee doen aan deze verkiezing? Dan kun je je aanmelden via onze facebookpagina, op de middag zelf of even een mailtje sturen naar deze Stichting.

Omdat het dit jaar een jubileumjaar is hebben we voor elke gast een leuke verrassing!

Om activiteiten als deze te kunnen blijven organiseren is de Stichting Bernhezer Gehandicaptenbal afhankelijk van donaties en gelden van sponsors. Wilt U deze organisatie steunen, dan kunt u een vrijwillige bijdrage storten op de rabobank, IBAN nummer: NL95RABO0152321713 o.v.v. donatie.

Zoals veel bedrijven, verenigingen en stichtingen heeft ook Stichting Bernhezer Gehandicaptenbal aan de digitale weg getimmerd. We nodigen dan ook iedereen uit om eens een kijkje te nemen op ons nieuwe website: www.verkleedbal.nl.
Voor verdere informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen