Evenementen

herfstmarktAanstaande zondag 30 oktober vindt de Maashorst Herfstmarkt plaats bij De Heische Hoeve in Loosbroek. Wie het wil kan die dag zijn fruit uit eigen boomgaard laten persen en pasteuriseren of er een heuse borrel van laten stoken in de Maashorst distilleerderij.

Naast de mobiele fruitpers is er 30 oktober nog veel meer te zien en te proeven op het gebied van streekproducten en lifestyle tijdens de Maashorst Herfstmarkt, die het begin van het herfstseizoen markeert in en om de Maashorst.

Zo kan het publiek tijdens het evenement kennis maken met de productie van Maashorst Whisky in de distilleerderij van De Heische Hoeve, fungeert de voormalige oliebollenkraam van Circus Renz als outlet voor broodjes Maashorstkroket en kun je een kijkje nemen in de dubbeldek hop-on hop-off bus die vanaf 2017 in de Maashorst gaat rijden. Verder laten wijnboeren hun Maashorstwijn proeven, en kan iedereen kennis maken met heerlijke streekproducten zoals kazen, worsten en patés uit de streek. Voor de kinderen rijdt er een treintje en is er een luchtkussen.

De Maashorst Herfstmarkt wordt van 10.00 – 17.00 uur gehouden bij De Heische Hoeve Heideweg 1a in Loosbroek. De herfstmarkt is zowel binnen als buiten en dus op elk weertype voorbereid. De toegang bedraagt €2,50 pp. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Met vriendelijke groet,

Dennis Hurkmans
Eigenaar

De Heische Hoeve BV
Heideweg 1a
5472 LC Loosbroek
(0413) 22 91 53

www.heischehoeve.com

logo

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen