Evenementen

Patries-Post-400x400-300x300In de Bibliotheek Heeswijk-Dinther is op woensdag 28 september om 20.00 uur een workshop van Patries Post over face-en bodylanguage. Het gaat om een bijeenkomst in het kader van KennisMakers.

In de workshop leren bezoekers op een eenvoudige manier waar ze op moeten letten bij henzelf en bij anderen. Wat vertelt iemands handdruk en wat zegt iemands houding ? Ook wordt specifiek naar een gezicht gekeken. Aan bijvoorbeeld de vorm van een neus kan ook heel wat worden ontleend.

Patries Post was in het verleden communicatieadviseur bij een gemeente. In die hoedanigheid vroeg zij zich vaak af waarom de interactie met de ene collega heel soepel ging en met de andere collega heel stroef. Van die fascinatie heeft ze inmiddels haar beroep gemaakt.
Ze schreef het boek “De natuurlijke facelift” en geeft lezingen, presentaties en begeleid mensen persoonlijk. Haar missie is om ‘vrouwen in hun kracht te zetten door kracht van hun uiterlijk te gebruiken en daarmee succes te hebben en gelukkig te zijn’.

De entree van de workshop is gratis.

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klik hier

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen