Evenementen

KBO DintherJong of oud, waar je ook vandaan komt, iedereen is welkom op de tweede editie van KBO Creatief op zaterdag 16 juli, tussen 13.30 en 17.00 uur in de Ontmoetingstuin achter cc Servaes te Dinther.

KBO-Dinther is er in geslaagd het evenement een stuk uitgebreider op te zetten dan in 2015 het geval was. Dit jaar hebben we liefst 17 deelnemers, die in de Ontmoetingstuin rondom een gezellig terras willen laten zien, voelen en uitproberen hoe zij hun creatieve hobby uitoefenen.

In een fleurige marktomgeving kunt u genieten van beeldhouwen, schilderen, haken, breien, borduren, glas en speksteen bewerken, kokkerellen en nog veel meer. Het wordt ongetwijfeld weer een fijne middag om elkaar te ontmoeten en te stimuleren om ook op een creatieve manier bezig te zijn. Zeker als je weet dat ook de muzikale inbreng niet ontbreekt. Afwisselend zullen optreden de muziekkapel La Banda, het accordeonorkest Ricochet en onze eigen accordeonist Wim Smits. Heel bijzonder is het optreden van de veteranen sporters van wat vroeger de Jonge Boerenstand heette en waaruit later de KPJ is voortgekomen.
De vrijwilligers van Servaes zorgen daarbij voor een lekker drankje, de mensen van de Ontmoetingstuin vertellen graag over de groei van de gewassen in de moestuin en het IVN zet de deuren van hun infocentrum wagenwijd open. Ook de beroemde hagedissen in de oude kerkmuur zullen zich met plezier laten zien. Dat alles is uiteraard geheel gratis toegankelijk. Kom dus allen en beleef samen een gezellige en creatieve middag.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda