Evenementen

zomeravondconcert ST_ServaesOp zondag 17 juli a.s. houdt Harmonie Sint Servaes haar jaarlijkse Zomeravondconcert. In 2013 speelden we voor het laatst op het kerkplein . dat wil zeggen in Cultureel Centrum Servaes, vanwege het slechte weer. Dit jaar is het zomeravondconcert weer gepland op het kerkplein van Dinther.

De afgelopen jaren werd de tuin van de Abdij van Berne als plek gekozen voor het Zomeravondconcert, nadat de vereniging naar de oude drukkerij van de Abdij verhuisde om daar De Muziekfabriek in te richten.

Na een viertal ‘verregende’ edities, hopen we dit jaar weer een concert te verzorgen in een overbekende entourage met een prachtige zomeravond op een goed gevuld en zonnig plein.

Op deze avond zullen alle spelende leden van onze vereniging op het podium verschijnen. Het harmonieorkest speelt onder leiding van de nieuwe dirigent Adri Verhoeven. In april volgde hij de vertrekkende dirigent Eric Swiggers op, afgelopen zaterdag 25 juni jl. debuteerde Adri tijdens het Lieverleefestival met een mooi concert samen met Pater Moeskroen.

Het opleidings- en opstaporkest speelt onder leiding van Arian Deckers en ook de slagwerkgroepen zijn van de partij en staan onder de directie van Tonn van de Veerdonk. Twee oude vertrouwde gezichten derhalve.

Naast de optredens van alle geledingen van onze muziekvereniging belooft het een hele bijzondere avond te worden, omdat de vereniging drie jubilarissen in het zonnetje zet. Hiermee wordt er een feestelijk tintje aan dit concert gegeven. De broers Peter en Carel van Sleuwen vieren dit jaar hun gouden muziekjubileum. 50 jaar hebben zij zich in de voetsporen van hun vader Harrie ingezet voor onze vereniging. Wim Smits, de nestor van ons korps, is dit jaar 60 jaar bij onze vereniging. Tijdens het concert zullen zij onderscheiden worden.

Het concert begint om 19.00 uur en de toegang is gratis.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda