Evenementen

24 uurs_SolexraceDe eerste namen van onze 10-jarig jubileum editie op 26, 27 en 28 augustus waren al bekend. Dat het een groots feest gaat worden is met WC Experience, Snollebollekes, Pap en Pudding, Mental Theo en the Dirty Daddies al overduidelijk. Vandaag doen we daar nog een flinke schep bovenop!

De Masters of the Mash-Up oftewel Memphis Maniacs zullen met hun nieuwe show en meesterlijke mash-ups iedereen weer doen verbazen. Stilstaan is geen optie tijdens hun show. De oerrockers van Rattlesnake Shake staan garant voor rock met ballen en de heren van Dinteren dut Normaal nemen jullie terug in de ruige begintijd van Normaal. Høken, brekken en angoan!

Het feest zou niet compleet zijn als Dansado & de Feestneger er niet bij zouden zijn. Dit dol duo gaat op dit moment als een speer, niet gek want ze zetten alles op zijn kop of je nou wil of niet. Gewapend met stevige gitaren in combinatie met een vrolijke trekzak brengt Meuk een combinatie van eigen werk en de grootste hits van hun helden, zoals Jovink, BZB, Rowwen hèze, WC-Experience, Mooi Wark, Pater Moeskroen en vele anderen. Meuk Gut’r op!

De allerlaatste die we nu bekend maken staat beter bekend als hét Beest van de Bühne, Mr. Polska! Een show van Mr Polska is hard, rauw, energiek, Pools en recht in je smoel dus zorg dat je er klaar voor bent. En dit is nóg lang niet alles, binnenkort wordt het volledige feestprogramma bekend gemaakt dus koop je kaarten en consumptiebonnen met voorverkoop voordeel HIER: http://24uurssolexrace.nl/tickets/  , want deze editie wil je echt niet missen!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen